| "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" Czw Sie 01, 2013 11:01 am | |
| Oto praca: Ratunku! Co robić? ~Vera poradziłam mi żebym spróbowała na innej przeglądarce. Sprubowałam na Chrome i nic! | |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" Czw Sie 01, 2013 3:26 pm | |
| pixele na ramce? twój koń jest na "bezbarwnej warstwie " ? | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" Czw Sie 01, 2013 11:10 pm | |
| jeżeli wysyłasz to co pokazujesz ...
a jeżeli wysyłasz poprawnego png bez napisów i z przezroczystym tłem - sprawdź czy na końcach krzyżujących się czarnych kresek jest przezroczysty piksel (na każdym końcu) | |
|
| |
najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" Pią Sie 02, 2013 4:24 am | |
| Zrób tak jak ja : Otwórz pracę PNG w Gimpie (koń z ramką), nowa warstwa - wklej ramkę z CP. Wtedy ramkę przełóż nad pracą i będzie ok. | |
|
| |
| Temat: Re: "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" Pią Sie 02, 2013 5:04 am | |
| Właśnie ja zrobiłam tak, że warstwa z ramką była nad tą z koniem. Wysłałam w formacie png, na przeźroczystym tle i bez napisów. | |
|
| |
najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" Pią Sie 02, 2013 6:04 am | |
| To może dlatego, że koń jest przezroczysty tzn ma tylko szare cienie nie ma koloru. | |
|
| |
Lunatyk Raczkujący
Nick w grze : Lunatyq Liczba postów : 83 Dołączył : 19/04/2011
| Temat: Re: "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" Pią Sie 02, 2013 7:30 am | |
| Myślę, że przeźroczystość konia nie jest problemem- w ZJ jest kilka duchów, które składają się tylko z światła.
A plik, który wysyłasz jak się nazywa? Z tego co kojarzę powinien być 'modele.png' | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" Pią Sie 02, 2013 7:35 am | |
| Nie musi się nazywać "modele". Ja jak kiedyś wysyłałam to wysyłałam z byle jaką nazwą. Tylko że format musi być "png." | |
|
| |
| Temat: Re: "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" Pią Sie 02, 2013 7:37 am | |
| Dziękuję za pomoc. Okazało się że owszem najpierw zrobiła tak jak pisała najreproduktor, ale później dorysowałam ten śnieg unoszący się nad grzywą, ogonem i z kopyt i zabrudziłam ramkę. Wystarczyło wyciąć i wkleić w nową ramkę.
P.S. Wątek do zamknięcia. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" | |
| |
|
| |
| "Twoja maść nie pasuje do wymaganego formatu" | |
|