Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Wielka loteria (serwer PL) | |
|
+67Cycu Tiamat kleosiek ajamowa Nevarra kozunio83 nikushimi Turkawka lala299 LILIAN Minoo miss1klaudunia anteek LadyArvena avrilka Lierre. Avada MsMaja karina127 Shivira Dżemik Michasia.a EREIS Vium Szarusia16 Diversa Dream Kai Shouri Styks Jetrel Lucie Agasaja Mysza amorkowa mierzejka MrsKopytko Alicred krolikaga tapetka magdalenusia Nefra01 Kazuyuki Suzan Arrin Darusia125 Konik324 ebonita EveDallas oowocowaa bursztyn232 _pati201_ domik.domik Kemishi Szron erreo Alcesta Rooda Athi sweeatty wilczyca1000 Van Helsing eclaireka Anett1906 kaprysab AyaKey Anke5 Mikim7 71 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Wto Kwi 02, 2013 9:24 am | |
| oo, dziękuję ogromnie niniejszym ogłaszam, że okazałeś się osobą ogarniętą! (przynajmniej w kwestii loterii na howrse) musiałam wiedzieć, czy mogę to RO schomikować, bo nie mam ochoty go otwierać przy zakupie, dlatego jeszcze raz dzięki | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 11:16 am | |
| - erreo napisał:
- oo, dziękuję ogromnie niniejszym ogłaszam, że okazałeś się osobą ogarniętą! (przynajmniej w kwestii loterii na howrse)
musiałam wiedzieć, czy mogę to RO schomikować, bo nie mam ochoty go otwierać przy zakupie, dlatego jeszcze raz dzięki Też kupiłam - i wylądowało w zapasach. I tak zostało już opchnięte Dodaję jeszcze nagrodę z wczoraj,nie wiem czy już się tu pojawiła: Witaj, Betty69, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 5 losami. Wygrywasz: 1 x Upominek Hestii 2 losy na następne losowanie 3 x Punkt dorastania z 2 losami 5 x Rzepa Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse | |
| | | Perrie Nowy
Nick w grze : Kocham Konie22365 Liczba postów : 9 Dołączył : 01/03/2013
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 11:17 am | |
| Ja zdobyłam przyzwoite rzeczy. Za koniczynki zdobyłam Piąty Żywioł + Róg Obfitości ^...^ | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 11:22 am | |
| | |
| | | Cycu Raczkujący
Nick w grze : Cycu Liczba postów : 94 Dołączył : 27/02/2013
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 11:24 am | |
| To chyba moja ulubiona promocja *.* Z samych koniczynek uzbierałam: 5-ty żywioł, UH, RO, KF, ZH, PZ, ZB, PH i konto pegaza :3 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 11:30 am | |
| Z Czarnego Rynku wygrałem: OM, RO, KF, ZH, ZJ, KM, RP, PZ, D, 2x MF, WM, PH, CO,PP + Za Koniczynki - RO, ZH, KF |
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 11:32 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Z Czarnego Rynku wygrałem:
OM, RO, KF, ZH, ZJ, KM, RP, PZ, D, 2x MF, WM, PH, CO,PP + Za Koniczynki - RO, ZH, KF Chyba każdy oprócz mnie ma same fajne rzeczy! Ma ktoś pożyczyć coś ostrego? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 11:37 am | |
| Ja zgarnęłam tak za koniczynki żywioł oraz RO. |
| | | wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 12:06 pm | |
| ja za koniczyny dostałam punkty dorastania,nie brałam wcześniej udziału,bo myślałam,że nadal trwa strajk włoski | |
| | | nikushimi Nowy
Nick w grze : nikushimi Liczba postów : 39 Dołączył : 19/02/2013
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 12:08 pm | |
| Przepraszam, wie ktoś może, czy jutro po 6 będzie można kupować za koniczynki, czy trzeba dziś? | |
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 12:10 pm | |
| - nikushimi napisał:
- Przepraszam, wie ktoś może, czy jutro po 6 będzie można kupować za koniczynki, czy trzeba dziś?
Bedzie (chyba) można, ale lepiej kupić dzisiaj. Witaj, JadeXDD, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 4 losami. Wygrywasz: 12 x Koniczynki z 3 losami 1 los na następne losowanie Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse Nie no, tylko się iść zabić! | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 12:11 pm | |
| Też się właśnie zastanawiam... Na interze można było jeszcze przez kilka godzin od ostatniego losowania, ale kto wie jak to u nas zrobią... | |
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 12:21 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Też się właśnie zastanawiam... Na interze można było jeszcze przez kilka godzin od ostatniego losowania, ale kto wie jak to u nas zrobią...
Raczej będzie można, bo (chyba) zawszę tak było. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 12:54 pm | |
| Moje nagrody: (spoiler otwieracie na własną odpowiedzialność, bo długi) - Spoiler:
W całej loterii z nie wiem iloma losami: Zestaw Nyks 1 x Upominek Hestii 1 x Objęcia Morfeusza 1 x Róg Obfitości 1 x Zestaw Harmonii 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Złote Jabłko 1 x Krew Meduzy 1 x Różdżka Płodności 1 x Piorun Zeusa 5 x Woda Młodości 5 x Promień Heliosa 7 x Muśnięcie Filotes 8 x Czarna Orchidea 8 x Puszka Pandory 1 x KWPN 2001 koniczynek + z RO = prawie 2796 koniczynek 254 losów na następne losowanie 136 x Punkt dorastania 150 x Rzepa 58 000 Equus 14 x Diament
-- Z koniczyn: - Spoiler:
1 x 5 Żywioł 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Zestaw Harmonii 1 x Róg Obfitości 1 x Powiew Eola 1 x Złote Ostrogi 1 000e
|
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 1:17 pm | |
| Ja z koniczyn zgarnęłam Lipsa. | |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 1:24 pm | |
| Mam z koniczyn 5-ty Żywioł. | |
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Sro Kwi 03, 2013 1:33 pm | |
| Ja mam na 6:00 11 losów bo nie wiedziałam czy będzie już potem - wydaję mi się że po 12 zniknie loteria z naszych oczu | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Czw Kwi 04, 2013 1:16 am | |
| Szczerze? To był niewypał. No dobra mam ten KF nie wiem na co, ro, hestie ( co i tak nie sprzedasz) ale 80% nagród to tradycyjne śmieci typu rzepa albo losy i koniczynki.Ostatnie 5 dni to już całkowita klapa nawet losu nie dali. Potem sie wkurzylam i praktycznie przez cały dzień nie puściłam ani jednego losu za eq bo stwierdziłam że to są już jakieś żarty, zwłaszcza że wszedł już kalendarz. Kupowałam od 3 do 5 losów +2 za zawody w każdym losowaniu. Dodatkowo wpadały od znajomych czy z loteri i raz za kupon ( klnełam potem jak diabli bo nie zaznaczyłam sobie opcji "użyj z zapasów" ). Z koniczynek zgarnęłam koniec końcem bonusowy, pz i ro bo uzbierało mi sie tylko do hestii. A szkoda miałam chętkę na 5-ty . | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Czw Kwi 04, 2013 2:30 am | |
| - Arrin napisał:
- Szczerze? To był niewypał. No dobra mam ten KF nie wiem na co, ro, hestie ( co i tak nie sprzedasz) ale 80% nagród to tradycyjne śmieci typu rzepa albo losy i koniczynki.Ostatnie 5 dni to już całkowita klapa nawet losu nie dali. Potem sie wkurzylam i praktycznie przez cały dzień nie puściłam ani
jednego losu za eq bo stwierdziłam że to są już jakieś żarty, zwłaszcza że wszedł już kalendarz. Kupowałam od 3 do 5 losów +2 za zawody w każdym losowaniu. Dodatkowo wpadały od znajomych czy z loteri i raz za kupon ( klnełam potem jak diabli bo nie zaznaczyłam sobie opcji "użyj z zapasów" ). Z koniczynek zgarnęłam koniec końcem bonusowy, pz i ro bo uzbierało mi sie tylko do hestii. A szkoda miałam chętkę na 5-ty . A mogłabym ci sprzedać rożca i ty byś go pokryła z UH? Jeśli nie masz rogów,oczywiście. Sprzedałabym ci źreba |
| | | Diversa Nowy
Nick w grze : Diversa Liczba postów : 36 Dołączył : 16/03/2013
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Czw Kwi 04, 2013 5:56 am | |
| Ogólnie nie jest najgorzej, szkoda, że nie udało się zdobyć Lipsa ale po za tym zgarnełam fajne CR, zarówno z losowań i za koniczynki. 9x PP, 8xMF, 7xPH, 3x WM, 2x ZH, 2xKF, 1xZJ, 1xRP, 1xPZ, 1xKM, 1xPŻ, 1 nowego konika po za tym parenascie diamentow, pełno rzep, punktów dorastania, losów. A dzięki wykorzystanym 3-4 RO dostałam KK Także mi się podobało moje fundusze przez cała loterie zmalały z 80k do 30k ale za to sporo CR więc jak najbardziej podobała mi się ta loteria. | |
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Czw Kwi 04, 2013 7:18 am | |
| A oto co wygrałam w ostatnim losowaniu: 13 x Koniczynki 2 x 200 Equus 2 x Punkt dorastania Brak słów... | |
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) Czw Kwi 04, 2013 2:39 pm | |
| Witaj, Betty69, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 11 losami. Wygrywasz: 43 x Koniczynki z 7 losami 3 x Punkt dorastania z 2 losami 1 x Woda Młodości 1 x Czarna Orchidea Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse Tak wyglądało moje zakończenie loterii:) I to akurat wtedy dostałam najwięcej koniczynek jak był już ostatni dzień Gratuluję wszystkim,którzy zdobyli to o czym marzyli:) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Wielka loteria (serwer PL) | |
| |
| | | | GRA - Wielka loteria (serwer PL) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|