Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jaki plan B | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Impossible1 Już coś wie
Nick w grze : Impossible1 Liczba postów : 131 Dołączył : 07/03/2013
| Temat: Jaki plan B Wto Mar 12, 2013 4:06 pm | |
| W Howrse mam zamiar hodować jednorożce, ale jak to zwykle bywa sa małe szanse na urodzenie jednoroga, w związku z tym chce wymyślić sobie plan B, jeśli to nie wypali, czyli zająć się hodowlą zwykłych ras koni. W związku z tym pytanie do was. Jakie rasy sa najdroższe w sprzedażach na Howrse ? Chodzi mi o 4, 5 opłacalnych ras. Chodzi mi o to że zamierzam hodować w planie B konie dobrej jakości z gwiazdkami itp, ale nie wiem aktualnie za jakie rasy dostane najwiekszą ilość equus. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Jaki plan B Sro Mar 13, 2013 1:09 am | |
| za mało popularne i z wysokim pg. Zobacz co jest na sprzedażach, porównaj z rankingiem pg każdej z ras | |
| | | Impossible1 Już coś wie
| Temat: Re: Jaki plan B Sro Mar 13, 2013 3:06 am | |
| Racja, już wiem co zrobię w grze w Katalogach są średnie ceny, tam zajrzę :-) | |
| | | krolikaga Już coś wie
Nick w grze : krolikaga Liczba postów : 201 Dołączył : 06/03/2013
| | | | Konik324 Nowy
Nick w grze : Konik324 Liczba postów : 9 Dołączył : 11/03/2013
| Temat: Re: Jaki plan B Sro Mar 13, 2013 9:16 am | |
| Knabstrupy i Bashir Curly. | |
| | | Impossible1 Już coś wie
| Temat: Re: Jaki plan B Sro Mar 13, 2013 10:54 am | |
| Hej, właśnie przeanalizowałam srednie ceny sprzedażach i postanowiłam zainwestować tylko w stabilne rasy, bez zbytnich skoków cenowych, czyli takie które zawsze uzyskują powyżej 10000 za sztukę. Wyszło mi tak, że chyba postawie na fiordy, czekam głownie na te pojedynce masci, bo jest tu 90 % szans, że urodzi sie żrebie ( to tak jakby koń fryzyjski, który jak wiadomo jest tylko czarny rodził od czasu do czasu jakąś inną maść ) po drugie na aappalosy sa jednymi z piekniejszych i bardzo udanych ras koni ( ze wzgledu na biała derkę z dodatkami ), tak samo jak konie fryzyjskie, coby, luzytany i andaluzyjskie ), po trzecie na luzki, po nastepne na hanowery, fryzy, angliki i kłusaki francuskie ( jesli dostanę, bo te ostatnie sa rzadkie na sprzedazach nie wiem czemu ) :-) | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Jaki plan B Wto Gru 03, 2013 12:00 pm | |
| Myślę, że temat można już zamknąć... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jaki plan B | |
| |
| | | | Jaki plan B | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach