| Spoiler: Kalendarz na kwiecień | |
|
+32madziulkaxd mierzejka Dżemik MrsKopytko alexandra783 Minoo Arrin avrilka MsMaja _pati201_ Diversa wilczyca1000 karina127 erreo irreply Avada kaprysab tapetka Szron Lierre. Darusia125 Styks Nevarra bursztyn232 Alcesta AyaKey Szarusia16 lala299 EREIS Kemishi EveDallas Mikim7 36 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 12:27 pm | |
| Pewnie się ucieszycie, jeśli powiem wam, że po loterii dojdzie do nas jedna z opłacalnych promocji - kalendarz. jedyne co musimy zrobić to zalogować się an konto zrobić zadanie i otrzymujemy nagrodę. (Nie zdołamy zrobić zadania w jeden dzień - tracimy nagrodę z tegoż dnia). Motyw -> Ryby i morze (Ech, przeszły mnie dreszcze na wspomnienia wędrownych). Grafika: (na razie wystarczy jedna Potem może dodam. Szperam także po nagrodach, na razie bezskutecznie ... PS. Chodzą pogłoski że w tej promocji będzie do zdobycia, albo Arion, którego już znamy, albo nowy dzikus... Zgadniecie skąd pochodzi? Podpowiem ze bardzo fajne miejsce, takie wprost do odpoczynku ... Ładny?
Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Pon Mar 18, 2013 2:33 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 12:33 pm | |
| Super |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 12:34 pm | |
| Ładnie podmieniony linczek do dzikusa Jak zawsze, bo nie ma jeszcze na serwerze? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 12:35 pm | |
| Dzikus przypomina mi koniki My Little Pony z serduszkami na zadzie Anatomia też nie powala, jak zwykle. Czy oni po narysowaniu tylu koni nadal nie wiedzą jak się je rysuje? Bez kitu, nawet ja bym się połapała, że rysuję krzywą nogę i wypadałoby zerknąć np. na zdjęcie jak to się prawidłowo rysuje... o_O
Co do promocji - mam nadzieję, że zadania nie będą zwalały z nóg w kwestii trudności...
I czekam na promocję opartą na rodzajach karmy dla myszoskoczków ;_; |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 12:41 pm | |
| Dzikusek pochodzi z jakiś wysp. |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 12:43 pm | |
| Słodki ten dzikus :* A kalendarz - jak ja tęskniłam za tą promocją! | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 12:55 pm | |
| - EveDallas napisał:
- Ładnie podmieniony linczek do dzikusa Jak zawsze, bo nie ma jeszcze na serwerze?
a ta uwaga to po co?? I wracając do tematu to będzie chyba mój pierwszy kalendarz w grze | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 12:59 pm | |
| EREIS, no co ty? :O A jakiś adwentowy, czy coś? Chociaż faktycznie, w zeszłym roku nie było... |
|
| |
lala299 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : lala299 Liczba postów : 547 Dołączył : 29/12/2011
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 1:03 pm | |
| Uwielbiam kalendarzowe promocja, są fajne nagrody prawie za darmo Dzikusek jest piękny i jak dobrze kojarze pochodzi z Baham? | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 1:12 pm | |
| - EveDallas napisał:
- Ładnie podmieniony linczek do dzikusa Jak zawsze, bo nie ma jeszcze na serwerze?
Ehh... Zaczynamy znów od nowa. Droga Eve, NIE, tych obrazków NIE MA JESZCZE na serwerze Howrse. przekonaj się sama: Link do grafiki dzikusa: http://www.howrse.pl/media/equideo/image/chevaux/local/100064/normal.png Link do tła dzikusa: http://www.howrse.pl/media/equideo/image/chevaux/console/sauvage/barbe-abaco-background-image.jpg Link do mapki dzikusa: www.howrse.pl/media/equideo/image/paysages/sauvage/carte-barbe-abaco.png Link do baneru kalendarza: http://www.howrse.pl/media/equideo/image/marketing/home/calendrier.jpg Właśnie pod tymi linkami znajdziesz grafiki konia, baneru i tła, ale TYLKO wtedy, gdy zostaną one przesłane na serwer. Na razie ich nie ma. Będą. Prościej wytłumaczyć nie mogę! PS. Tak, dzikus będzie nazywał się Barbe abaco i będzie pochodził z Bahamów, tło to plaża, palmy i morze. Niespodzianka zepsuta | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 1:42 pm | |
| Anatomia uciekła jak zwykle, ale cieniowanie i kolory ma super ^^ tylko szyja tak od reszty odstaje | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 1:52 pm | |
| - EveDallas napisał:
Eve, przykładny zagrodzianin szukający dziury w całym<3 Aby nie odbiegać od tematu, dzikusów nie lubię. Mało dają a trzeba wydać na nie krocie. |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 1:54 pm | |
| Dzikus mi się nie podoba, sama nie wiem czemu ..... Ale tło ma ładne ^^ | |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 2:04 pm | |
| Mam nadzieję, że to Arion będzie główną nagrodą (choć w sumie w to powątpiewam...), bo dzikusy się niezbyt opłacają. Kasy trzeba w nie tyle wepchać, żeby były na jakimś przyzwoitym miejscu w rankingu (sama nie wiem, po co, ale mój móżdżek zawsze tworzy mi jakieś dziwne ambicje). No ale cóż, czekam na ten kalendarz. Nie brałam w tym nigdy udziału, więc to dla mnie nowość, a ja nowości lubię A co do samego dzikusa - anatomię zjechali, ale zdążyłam się już przyzwyczaić. Za to cienie ma ładne i tło. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 2:06 pm | |
| Czemu Mikim akurat tu wpakował dzikusa lub Ariona ? Jest jeszcze Apeliotes i Skiron do wygrania w jakiejś promocji. Dzikusy teraz są raczej jako oferta promocyjna a nie główna nagroda w promocji. |
|
| |
bursztyn232 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bursztyn232 Liczba postów : 408 Dołączył : 31/08/2012
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 2:24 pm | |
| A ja nie brałam udziału w żadnym kalendarzu to jakaś nowa odmiana | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 2:25 pm | |
| No i to rozumiem. Kalendarze Nev lubić Ciekawe tylko gdzie będzie tkwił haczyk by dorwać dzikusa / boskiego... | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 2:34 pm | |
| - Nevarra napisał:
- No i to rozumiem. Kalendarze Nev lubić
Ciekawe tylko gdzie będzie tkwił haczyk by dorwać dzikusa / boskiego... Są tylko dwa możliwe wyjścia: 1) Trzeba mieć ogromne szczęście; 2) trzeba mieć ogromną sumę kuponów
Pokażę wam też widok kalendarza: (Pod numerkami kryć się będą rybki )
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 2:38 pm | |
| |
|
| |
Styks Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Styks Liczba postów : 465 Dołączył : 05/01/2013
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 2:46 pm | |
| Uh, kalendarz.Ciekawe czy zadania będą w stylu "Pogłaszcz konia w schronisku", "Wygraj 1 zawody" albo "sprzedaj rzepę" Co do dzikusa, mogę powiedzieć 2 rzeczy: -ten kwiatek na zadzie za bardzo kojarzy mi się z Barbie -Jego lewa przednia noga jest trochę... dziwna. | |
|
| |
Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 3:33 pm | |
| To będzie moja pierwsza promocja z kalendarzem Fajnie Dobrze, że nie męczyłam się z zadaniami z boskiej maszyny i mi pozostawały różne rzeczy z CR które mogą się przydać ;D | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Pon Mar 18, 2013 3:36 pm | |
| - Styks napisał:
-ten kwiatek na zadzie za bardzo kojarzy mi się z Barbie
Dziki koń z gatunku Barbiony XD (Barbi Pony) | |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Wto Mar 19, 2013 12:05 am | |
| Kwiatek na zadzie to moim zdaniem hibiskus, taki jak na spodenkach z motywem Hawajskim, plama obok to bez wątpienia żółw morski ( żyje tylko w ciepłych wodach). Obstawiam więc Hawaje | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Wto Mar 19, 2013 12:23 am | |
| Kalendarz nie jest jakąś arcyciekawą promocją, ale jest to łatwość zdobycia dobrych nagród. Mój ostatni kalendarz w jakim brałem udział to Kalendarz Wrześniowy z września 2011. O_o
Ciekawe jaka będzie rybka w dniu moich urodzin! ^^ | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Wto Mar 19, 2013 2:51 am | |
| Kalendarz jupi, w końcu ^^ Grafika ładna, klimat tropików sprawia że mam coraz bardziej dość tej zimy. Event bez zużywania kuponów czy RO - czekam z niecierpliwością | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Wto Mar 19, 2013 3:33 am | |
| Fajnie Mikim7 dziekujemy za dobre wiadomosci, ciesze sie ze bedzie kalendaerz bez wysilk, chyba ze dadza takie zadania jak przy uwalnianu koni bo bedzie lipa | |
|
| |
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Wto Mar 19, 2013 5:08 am | |
| - Szron napisał:
- Kalendarz nie jest jakąś arcyciekawą promocją, ale jest to łatwość zdobycia dobrych nagród.
Mój ostatni kalendarz w jakim brałem udział to Kalendarz Wrześniowy z września 2011. O_o
Ciekawe jaka będzie rybka w dniu moich urodzin! ^^ Ja też jestem ciekawa Mam nadzieję, że to wejdzie przed tym 4, bo się nie dowiem... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Wto Mar 19, 2013 5:44 am | |
| To się graficy postarali Pod względem graficznym bardzo ładnie wykonana promocja |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| |
| |
irreply Nowy
Nick w grze : FibiSim Liczba postów : 10 Dołączył : 06/05/2011
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień Wto Mar 19, 2013 8:22 am | |
| No, promocja ciekawa. Uwielbiam kalendarze, kiedyś, chyba na święta 2010 r. był kalendarz adwnetowy. Udało mi się wtedy wygrać 2x 5ty żywioł, także mam miłe wspomnienia. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Spoiler: Kalendarz na kwiecień | |
| |
|
| |
| Spoiler: Kalendarz na kwiecień | |
|