Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dotyczące nowego wyglądu forum | |
|
+16avrilka Alicred erreo ardnasak Kemishi EREIS Dżemik drapson LadyArvena Lubelak Temperance hanka1998 EveDallas Mikim7 AyaKey Star-x3 20 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Sro Maj 15, 2013 11:49 am | |
| A ja mam taką: http://www.zagroda-mgly.com/?change_temp=2 To błąd? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Sro Maj 15, 2013 12:16 pm | |
| - JadeXDD napisał:
- A ja mam taką:
http://www.zagroda-mgly.com/?change_temp=2 To błąd? W tym linku był kiedyś stary wygląd zagrody, ale został usunięty i pozostało po nim to coś To jest aktualny: http://www.zagroda-mgly.com/ Wersja ECO - http://www.zagroda-mgly.com/?change_temp=8 |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Sro Maj 15, 2013 12:37 pm | |
| też mam tę szarą skórkę, nie wiem czemu się przestawiła? | |
| | | Wireless Nowy
Nick w grze : Mychaa444 Liczba postów : 41 Dołączył : 03/03/2013
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Sro Maj 15, 2013 1:31 pm | |
| To samo. Nieważne czy kliknę w ten link od Jade czy Ogiera, mam taką szarą skórkę. | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Sro Maj 15, 2013 1:53 pm | |
| - Wireless napisał:
- To samo. Nieważne czy kliknę w ten link od Jade czy Ogiera, mam taką szarą skórkę.
No bo teraz jest ta, a ta stara już nie działa. http://www.zagroda-mgly.com/?change_temp=6 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 7:31 am | |
| Czemu ja mam do wersję ECO!? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 7:36 am | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 8:12 am | |
| Goddamnit, kiedy obecna skórka zostanie zmieniona choćby na starą, bo ja wiem, halloweenową, JAKĄKOLWIEK? Na tej nie mogę się nawet na czat dostać, bo napis "Zaloguj" po prostu wcięło... Nie wiem, kto teraz miesza przy skórce, ale to, co robi - przynajmniej dla mnie - jest dla grafika wręcz niedopuszczalne. Zabawa oryginalnym wyglądem zamiast szablonami, które można podstawiać (changetemp)? Szkoda słów po prostu... |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 8:16 am | |
| - vernille napisał:
- Goddamnit, kiedy obecna skórka zostanie zmieniona choćby na starą, bo ja wiem, halloweenową, JAKĄKOLWIEK? Na tej nie mogę się nawet na czat dostać, bo napis "Zaloguj" po prostu wcięło... Nie wiem, kto teraz miesza przy skórce, ale to, co robi - przynajmniej dla mnie - jest dla grafika wręcz niedopuszczalne. Zabawa oryginalnym wyglądem zamiast szablonami, które można podstawiać (changetemp)? Szkoda słów po prostu...
W bazie jest tylko ECO i letnia |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 8:19 am | |
| Więc ile czasu mam męczyć się z tym, co załączono na obrazku poniżej i z jednoczesnym brakiem dostępu do podstawowych funkcji forum, jak czat? o_O .....are you serious? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 8:31 am | |
| - vernille napisał:
- Więc ile czasu mam męczyć się z tym, co załączono na obrazku poniżej i z jednoczesnym brakiem dostępu do podstawowych funkcji forum, jak czat? o_O
.....are you serious? Pytania należy kierować do grafika i administracji Ja mogę tylko dać link do czatu - KLIK |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 8:34 am | |
| Można pogratuować grafikowi jaki bajzel zrobil;)
|
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 8:36 am | |
| Bajzel to mało powiedziane.
Kamil, dzięki, jeśli po raz kolejny forum będzie dosłownie wywrócone do góry nogami, to z wielką chęcią skorzystam. |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 8:51 am | |
| Cóz, niestety wcięło wszystkie skórki, jest niebieska, ta, i jakieś niepodokończane. nie nasza wina, ż ebajzel, tylko tego kto usunął DOBRĄ, STARĄ zieloną -.- | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 10:16 am | |
| Eve, ciekawe kto~
Na szczęście na moim poczciwym 1360x768 wszystko wygląda tak ja powinno... ... zakładając że dwudniowe funkcjonowanie z podstawową skórką od ForumPolisha było celowe, podobnie jak i usunięcie skórek z bazy. | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 12:31 pm | |
| Dlaczego automatycznie wyświetla mi się wersja ECO? Co chwilę zmieniacie skórki, ledwo się przyzwyczaję do jednej, już jest nowa Może ustawcie jakąś uniwersalną i tylko logo zmieniajcie? | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Pią Maj 17, 2013 12:48 pm | |
| Jezu, ludzie, ogarnijcie się -.- Skórka Mikima się zrypała, przez co była niebieska. Żeby tak nie było, została przełączona na wersję eco, żeby jakas skórka była, bo stara zielona usunięta jest -.- Pysia nie zdążyła przygotowac jeszcze nowej, letniej. Ale nie, lepiej opieprzać dookoła wszystkich, którzy starają się przywrócić ZM jako-taki wygląd po rozwaleniu tamtej skórki, niż cierpliwie poczekac =.= Kamishi, uniwersalne logo? Tak się na ZM nie da i dac się nie będzie. co innego na przygkład CM, tam są cały czas jedne kolory, ale Zagroda by jednokolorowa cay czas by być nie mogła. Amen. Za opieprz przy następnym użalaniu się, że to wersja eco zabieram siekierę i jade do delikwenta =.= | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum Wto Maj 21, 2013 5:56 am | |
| Tylko taką małą sugestię mam. Możecie wydłużyć podpis o jakieś 10 px? Bo tak to muszę co chwilę podpis edytować, bo ktoś się bawi w panelu ;x | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dotyczące nowego wyglądu forum | |
| |
| | | | Dotyczące nowego wyglądu forum | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|