Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Testowe prezki od Milci,czyli cuś z śmietaną | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Testowe prezki od Milci,czyli cuś z śmietaną Sro Mar 27, 2013 10:41 am | |
| Otóż... Jako że zauważyłam że ci co robią prezki zbijają dużo forsy a ja nawet mam taki talent do prezek coraz częściej przesiaduję przed Gimpem (gdy nie ma starszego brata),pomyślałam sobie "Fajne by było robić prezentacje" i oto efekt mojej nudy. Nie wiem,czy to doskonałe,czy nie,sami oceńcie. Jestem nastawiona na rady ^^ Seria "Camouflage" (jedna z tych słabszych): - Spoiler:
Seria "Sensitive": - Spoiler:
Seria "Minimalist": - Spoiler:
Zwykła(kółkowa): - Spoiler:
Zwykła: - Spoiler:
|
| | | lala299 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : lala299 Liczba postów : 547 Dołączył : 29/12/2011
| Temat: Re: Testowe prezki od Milci,czyli cuś z śmietaną Sro Mar 27, 2013 11:35 am | |
| 1. Tekstura nie pasuje, cytat trochę przymały, i lepiej by wyglądało gdyby ramka była wypełniona kolorem. 2. Ta mi suę podoba, tylko zmniejszyłabym krycie tekstury. 3. Tu też jest ładnie, tylko ten cień nie pasuje 4. Tu też dałabym mniejsze krycie tekstury, dałabym cień pod obrazek i powiększyła napis. 5. Ta prezka wygląda przyzwoicie, tylko tak jak wyżej, zmniejszyłabym krycie. Oprócz tego fajnie by wyglądało gdybyś dodała brushe, i lepiej podpisywać kto jest autorem zdjęci | |
| | | juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: Testowe prezki od Milci,czyli cuś z śmietaną Sob Mar 30, 2013 9:50 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Testowe prezki od Milci,czyli cuś z śmietaną | |
| |
| | | | Testowe prezki od Milci,czyli cuś z śmietaną | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |