| GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) | |
|
+58Love.xd anita98a6 Julitta12 Sandy Wind mina stirit1 drapson awelo Alcesta Turkawka Jetrel Marley A-k Księżniczka Żulietta -Eruina- Czekoladoowa Broszka Katty Pery wercia d karina127 koniara5842 bursztyn232 Anke5 Vium damian2500 oowocowaa Kemishi kleosiek Darusia125 Modliszka Nalie Arrin MrsKopytko kozunio83 Calma wiki0396 mufff123@o2.pl Styks Minoo Philipek madziulkaxd Dżemik Szron Rooda _pati201_ EveDallas amorkowa avrilka Nefra01 tapetka LadyArvena Mikim7 Avada erreo kaprysab Nevarra ebonita AyaKey mierzejka 62 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 12:55 am | |
| Kalendarz kwietniowy W kwietniu otwieraj kalendarzowe okienko każdego dnia, by odkrywać nowe osiągnięcia do zdobycia oraz upominki! Czas płatać figle znajomym oraz szukać przedmiotów brakujących Twoim koniom! - Jak grać?:
Otwórz okienko każdego dnia, by odkryć jego zawartość. Zrób znajomego w konia i daj mu wygrać prezent. Ukończ dzisiejsze osiągnięcie, by otrzymać upominek. Otwórz wymaganą liczbę Rogów Obfitości, aby otrzymać dodatkowy upominek!
- Spoiler:
1 kwietnia 2013 Zadanie 1: zrób znajomego w konia! Odwróć konia znajomego do góry nogami! Zadanie 2 Pogratuluj 3 graczom aby wygrać : Promień Heliosa Zadanie 3 Otwórz 1 Róg Obfitości, aby wygrać: Zestaw Harmonii (oferta będzie ważna tylko raz przez 18 godziny 58 minuty 34 sekundy )
Cześć!
1. kwietnia to jeden z naszych ulubionych dni w roku... Tym razem przedłużamy go na cały miesiąc!
Przez cały kwiecień możecie otwierać okienka kalendarza i płatać psikusy swoim znajomym.
Każdego dnia możecie wykonać zadania z jednego okienka: - spłatać psikusa znajomemu, dzięki czemu wygra prezent (a Wy będziecie mieć trochę radości ) - wykonać zadanie, aby wygrać upominek - otworzyć Róg Obfitości, aby dostać dodatkowy prezent, oprócz tych, które znajdziecie w Rogu
Wiadra z wodą gotowe! Papier toaletowy rozwinięty! Zaczynamy!
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Pon Kwi 01, 2013 1:09 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 1:02 am | |
| Oł jea... Super ! Pierwsza taka moja promocja ! |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 1:15 am | |
| Ale czadzior!!! Ja chcę więcej takich promocji!!! |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 1:20 am | |
| Padłem Przez koniaranatala, 1 kwietnia 2013, 09:19:10 (Zgłoś naruszenie) A kiedy będzie? |
|
| |
mierzejka Raczkujący
Nick w grze : mierzejka Liczba postów : 88 Dołączył : 24/12/2012
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 1:32 am | |
| Ja w pierwszym zadaniu miałam zrzucić "deszcz łajna" na stronę główna znajomego z której wygra 100 eq. Ale i tak udało im się wcisnąć " otwórz RO " . Ciekawa jakie zadanie będziesz do Dzikusa, albo ile RO trzeba będzie otworzyć EDIT: Z kolei na niemieckim serwerze trzeba było zrobić niewidzialnego konia znajomemu: Niewidzialny konik
Ostatnio zmieniony przez mierzejka dnia Pon Kwi 01, 2013 1:43 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 1:36 am | |
| No nareszcie ! xd Szkoda tylko że trzeba wchodzić na główną żeby w niego wejść ;_; | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 1:49 am | |
| "Czas zrobić kogoś w konia..." > o czym pomyśleliście za pierwszym razem? |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 2:03 am | |
| |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 2:25 am | |
| Hehe xD Ja mam, że mój koń błyska xDD |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 2:29 am | |
| podoba mi sie ten za kratkami w papierze toaletowym | |
|
| |
mierzejka Raczkujący
Nick w grze : mierzejka Liczba postów : 88 Dołączył : 24/12/2012
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 2:33 am | |
| Więzienie i papier toaletowy najlepsze . U mnie na stronie trochę popadało deszczykiem | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 2:36 am | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 2:38 am | |
| Skurczenie konia xD: |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 2:39 am | |
| Najlepsze jest jak koń zwieje i to z papierem toaletowym A mi jeszcze nikt nie zrobił psikusa ;p xD | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 2:47 am | |
| "chcę spróbować innego życia" - bomba | |
|
| |
| |
| |
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 3:02 am | |
| - stephanie81 napisał:
- A mi kuń zwiał
Mi też zwiał, tyle, że Euros xD Ogólnie, to pomijając wciśnięcie dwóch promocji, pomysł jest całkiem ciekawy Koń za kratkami i w różowym papierze toaletowym... udane... | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 3:12 am | |
| DESZCZ ŁAJNAEKSPLODUJĄCY PREZENTLink: http://www.howrse.pl/media/equideo/image/concours/calendrier/blagues/explosif-1.pngZmieniaj liczbę, aby zobaczyć kolejne etap. ZMIANA TŁA:- Tło z Ow. (Nie chciałbym tego psikusa o.O). Zobacz tło. - Deszcz. Trochę dobijający ale lepszy od Ow. Zobacz tło. ZMIANA KONIA:- Koń przemienia się w papierowego konia origami. Patrz tutaj. - Koń odwraca się do góry nogami. - Koń znika i zostawia list pożegnalny. - Koń zostaje owinięty papierem toaletowym. (różowym) Koń, Rozwiniety papier. - Koń znajduje się w "pianie". Bańka, Tło bąbelek - "Kaczuszka" (chyba do piany, a może jako dodatek). Pacz na kaczuszkę z gumy. - Koń pod wodą z rybami. Zobacz tło. - Koń w więzieniu. Kraty. I INNE ... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 3:13 am | |
| |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 3:16 am | |
| Ogólnie pomysł z psikusami ok Chociaż żaby trzecie zadanie to otwieranie RO... Codziennie... W takim razie boskiego wygra pewnie ten, kto wszystkie zadanie zrobi (czyt. otworzy 30 RO). Chociaż nie wiem, czy zrobiliby tak z zaskoczenia... | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 3:19 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Ogólnie pomysł z psikusami ok Chociaż żaby trzecie zadanie to otwieranie RO... Codziennie... W takim razie boskiego wygra pewnie ten, kto wszystkie zadanie zrobi (czyt. otworzy 30 RO). Chociaż nie wiem, czy zrobiliby tak z zaskoczenia...
Boski (lub dziki ) będzie za wykonanie zadania lub, co bardziej prawdopodobne, za otwarcie określonej ilości Rogów. Zauważ, że nie codziennie będzie "Otwórz 1 RO, aby dostać prezent", Może buc "Otwórz 3 RO i dostaniesz OM" (to tylko przykład). | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 3:21 am | |
| A ja zaczynam podejrzewać, ze liczba RO do otworzenia będzie się zwiększać... Na razie 1 RO, a pod koniec...? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 3:21 am | |
| O nie! Tylko nie 3 RO!!!! Nie zgadzam się! Protestuję!! XD |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 3:31 am | |
| - Nevarra napisał:
- A ja zaczynam podejrzewać, ze liczba RO do otworzenia będzie się zwiększać... Na razie 1 RO, a pod koniec...?
30 dzień = 30 RO | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) Pon Kwi 01, 2013 3:44 am | |
| - AyaKey napisał:
- Nevarra napisał:
- A ja zaczynam podejrzewać, ze liczba RO do otworzenia będzie się zwiększać... Na razie 1 RO, a pod koniec...?
30 dzień = 30 RO I znowu... protestuje!!!! |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) | |
| |
|
| |
| GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL) | |
|