Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dlaczego dostałem bana na czacie?

Go down 
+4
LadyArvena
Sabula
Mika_TLR
Arbuzek_10
8 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 04, 2013 1:30 pm

MATKO... naprawdę cała ta afera jest spowodowana 1-3 dniowym odpoczynkiem od forum? Nie jestem w temacie, ale... kurcze, to dziecinne trochę... Przez 3 dni można się porządnie do sprawdzianów nauczyć, gdybym dostała tego bana, to bym się cieszyła, że się w końcu cudem od kompa oderwę (uzależnienia robią swoje Razz).

rafax, wyjdź na świeże powietrze, mózg Ci się dotleni, może przy okazji staniesz się nowym, lepszym człowiekiem...
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 04, 2013 1:31 pm

rafax śmieszne że zakładasz jeszcze ten wątek, na prawdę Smile
Mika była miła, a ty cały czas się czegoś czepiałeś i próbowałeś dogryzać, nic dziwnego że wszyscy Cię już mają dość Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 04, 2013 2:22 pm

Może rafax źle zrobił, ale każdy kto angażował się w tą kłótnie (jak i również ją rozkręcał) ma w tym winę.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 2:00 am

1-3 dni?
Ja patrząc na screeny Miki bym dłuższy dała (a pragnę zauważyć, że mało co potrafi mnie sprowokować do jakiegokolwiek upomnienia bądź bana), ale nie widziałam całej sytuacji, może czegoś tu brakować, więc nic nie zmienię.

Za to widzę, że Mika poćwiczyła dyplomację i nie dała się sprowokować Smile Brawo. Przydatne zarówno w howrse, jak i w życiu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 6:16 am

Mika-"nie rozumiem tego komentarza"
Skąd wiesz,że "xD" było akurat do Ciebie?
I co ma do rzeczy,że nie rozumiesz mojego komentarza?
Właśnie dlatego wcześniej mnie pozytywnie zaskoczyłaś,myśląc Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 6:23 am

Za samo nazywanie drugiego użytkownika "małpa wredna" oraz "ta franca" winieneś dostać dobrego bana: )
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 6:50 am

boszzzzzzzzzzzze piaskownica ... dostałeś BANa, mod odpowiedział dlaczego dostałeś i tyle w temacie. Chcesz zdjęcia BANa? Na jakiej podstawie skoro złamałeś regulamin czy tam ustalenia. Nawet jakby ktoś Ciebie nazwał "bezmózgim pajacem myślącym tylko trąbą" powinieneś nie reagować na forum publicznym tylko zwrócić się do tej osoby przez PRIV i ewentualnie do moda o interwencję. Nie byłoby wtedy BANa dla Ciebie tylko co najwyżej dla tej drugiej osoby. Czy to tak ciężko pojąć?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 7:01 am

ApplePie napisał:
Za samo nazywanie drugiego użytkownika "małpa wredna" oraz "ta franca" winieneś dostać dobrego bana: )

Poniosło mnie,że taki ktoś pcha się do moderacji Sad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 7:05 am

rafax2 napisał:
ApplePie napisał:

Poniosło mnie,że taki ktoś pcha się do moderacji Sad

No ale czy Tobie ktoś zabrania? Mika potrafi dyplomatycznie wyjaśnić przynajmniej a nie jak Ty popisałeś się tym wątkiem.
I masz nagrodę za swoje "ponoszenie", nawet gdy osoba bardzo Cie denerwuje(mimo, że nic Ci emm..nie robiła), trzeba nabrać wody w usta i starać się ją, olewać, że tak powiem. Wczoraj na prawdę nie popisałeś się taktem..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 7:11 am

Nic mi nie robiła? Przecież mówiłem,że się pcha do moderacji chcąc upadku Zagrody....
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 7:14 am

Większość użytkowników widzi jak się zachowujesz i "popiera" tego bana, a nawet moderatorzy czy administratorzy (np. Arvena) więc po co dalej chcesz udowodnić że jesteś "niewinny", skoro ban ci się należy?
Często mam wrażenie, że uważasz się za kogoś, komu nic nie można zrobić, a sam robisz co chcesz Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 7:15 am

Nie mówię,że nie ma w tym mojej winy.
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 7:16 am

Mogę zapytać ile ty masz lat?? Wydaje mi się iż nie wiele... Zagroda to nie Ty bez personifikacji może bo to na chorobę zakrawa. Zgłoszenia na moda są weryfikowane przez gro osób wiedzących kto i co ma za pazurami więc nie tak łatwo dostać to stanowisko. To, że ona się zgłosiła na moda w żaden sposób Ciebie nie krzywdzi - ludzie bądźmy poważni ...
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 7:19 am

Sądząc po twoich wypowiedziach, uważasz, że Mika to zło koniecznie, że ona ci grozi, wyzywa, zastrasza, co jeszcze?
Ewidentnie widać, że to ty zacząłeś się do niej rzucać, podczas gdy ona nic nie zrobiła. Można powiedzieć, że ta cała afera, to tylko twój wymysł, bo nie wiem po co założyłeś ten wątek, żeby zmieszać ją z błotem, czy co?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 7:19 am

Tak,niewiele,a czego Ty się spodziewałaś?
Założyłem wątek,żeby dostać odpowiedź na moje pytanie
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 7:28 am

To z tego co zauważyłam odpowiedź za co i dlaczego dostałeś otrzymałeś już kilkanaście postów wcześniej, mało tego zostały podesłane skany "obrazujące" Twoją winę i zasadność BANa, więc o co teraz walczysz i co chcesz udowodnić, że należało ci się ale jednak nie? Czy też może próbujesz na moderacji w jakiś pokraczny sposób wymusić danie BANa Milce? Jak można to taka tyci dobra rada odpuść bo nic nie wygrasz a tylko jeszcze więcej stracisz - reputację jest ciężko odbudować...
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 7:31 am

Odpowiedź na twoje pytanie? Haha. Wybacz, ale to jest co najmniej dziecinne.
Dostałeś bo ci się należało.
Rzucałeś się na kogoś kto nic ci nie zrobił.
Upokorzyłeś tą osobę, która była niewinna, nic nie zrobiła ani tobie, ani nikomu innemu.
Pomijam już nawet fakt, że zostałeś upomniany przez moderatora 3 razy.
Dostałeś odpowiedź?
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 7:37 am

rafax2 napisał:
Nic mi nie robiła? Przecież mówiłem,że się pcha do moderacji chcąc upadku Zagrody....
I tutaj jest kwintesencja.
Sam przyznałeś że ją obrażasz.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 8:46 am

Tak,przyznałem,że ją obrażam.
Przepraszam Mikę,mam nadzieję,że przeprosiny zostaną przyjęte,jeśli nie,to nie,jednak i tak nie zmienię swoich poglądów dotyczących pewnych spraw.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 1:09 pm

Matko, jakich spraw?! Nie możesz odpuścić? Nic się nie stanie, naprawdę.
Z tego co widzę, Mika nic nie zrobiła. Może stwierdziła, że nie opłaca jej się kłócić, i słusznie. Naucz się czegoś od niej.
I sorry, ale weź stawiaj spację po przecinku. xD
Mikuś, nie płacz. :p To tylko Internet. Nic się nie stanie. Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 1:23 pm

Nie przepraszam-źle
Przepraszam-źle
Co ja mam w końcu robić?!
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 1:36 pm

rafax2 napisał:
Nie przepraszam-źle
Przepraszam-źle
Najlepiej nic już nie mów Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 Diabelek
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 1:42 pm

Nie wypowiem się w temacie - bo i ja bana dostanę,ale jeśli ktoś płaczę,przez Internet no to coś jest nie tak.. (Milcia nie płacz Very Happy)
rafa - spokojnie Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 2:21 pm

rafax2 napisał:
Nie przepraszam-źle
Przepraszam-źle
Skoro ty przepraszasz w ten sposób to ja dziękuję bardzo...
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 3:16 pm

może wreszcie jakiś rozsądny moderator zamknąłby ten żenujący wątek?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostSob Kwi 06, 2013 2:11 am

Jak ktoś płacze z powodu jakiś pikseli to na prawdę jest coś nie tak.. O,o
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipostSob Kwi 06, 2013 3:06 am

Sprawa wydaje mi się, że jest wyjaśniona Wink rafax nie zakładaj więcej takich tematów Smile
Zamykam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dlaczego dostałem bana na czacie?   Dlaczego dostałem bana na czacie? - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dlaczego dostałem bana na czacie?
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: