| GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) | |
|
+29Mikim7 koniara5842 kaprysab erreo Suzan Jetrel eclaireka Turkawka Shivira Tiamat Nalie Vium oowocowaa Oresama Nefra01 mina stirit1 Philipek avrilka Toskania783 Arrin Szron Darusia125 Nevarra Presence tapetka ebonita MrsKopytko kleosiek LadyArvena 33 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 9:49 am | |
| Ja spróbowałam raz, do trzeciego nie doszłam i odeszłam ze śmieciami Podjęłam drugą próbę i choć dzikusa nie znalazłam, to jednak nie narzekam - Spoiler:
Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 9 000 Equus 3 punkty dorastania 90 rzep
Poziom 2 14 000 Equus
Poziom 3 17 000 Equus
Poziom 4 2 x Zwój Plutona Fortuna Krezusa
Poziom 5 Zestaw Hery
Poziom 6 400 000 Equus
| |
|
| |
Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 10:01 am | |
| Tia, wygrałam nieco, ale nie powiem, żebym była zadowolona...
Wygrywasz! Dowiedz się już teraz, co wygrałeś... Poziom 1 Pięta Achillesa 3 punkty dorastania 70 rzep Poziom 2 Chmurka Poziom 3 15 punktów dorastania Poziom 4 Pięta Achillesa Poziom 5 Skrzydlata Laska Hermesa Poziom 6 Upominek Hestii (można użyć jeszcze przez 6 dni 11 godzin) Poziom 7 5 x Wyzwanie Tytanów (można użyć jeszcze przez 6 dni 11 godzin)
Wygrywasz! Dowiedz się już teraz, co wygrałeś... Poziom 1 Złote Jabłko 6 punktów dorastania 90 rzep Poziom 2 Puszka Pandory Poziom 3 15 punktów dorastania Poziom 4 600 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 Upominek Hestii (można użyć jeszcze przez 6 dni 10 godzin) Poziom 6 110 punktów dorastania Poziom 7 2 x Róg Obfitości 3 x Czarna Orchidea 2 x Łzy Afrodyty 3 x Chmurka Różdżka Płodności Piorun Zeusa Krew Meduzy Złote Jabłko Puszka Pandory
Wygrywasz! Dowiedz się już teraz, co wygrałeś... Poziom 1 7 000 Equus 6 punktów dorastania 70 rzep Poziom 2 Promień Heliosa Poziom 3 29 000 Equus Poziom 4 1400 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 5-ty Żywioł Poziom 6 400 000 Equus Poziom 7 Skrzynia Skarbów
I ze skrzynki: Woda Młodości 5-ty Żywioł Piorun Zeusa 8 000 Equus 5 punktów dorastania Dziki koń z gatunku Koń Lavradeiro, który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut!
Tak bardzo chciałam Baliosa ._. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 10:03 am | |
| Oresama - I ty jeszcze mówisz, że nie jesteś zadowolona? | |
|
| |
oowocowaa Już coś wie
Nick w grze : oowocowaa Liczba postów : 175 Dołączył : 26/01/2013
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 10:07 am | |
| U mnie tak :
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 5... Poziom 1 Siodło Posejdona 4 punkty dorastania 80 rzep Poziom 2 Chmurka Poziom 3 Złote Jabłko Poziom 4 Wyzwanie Tytanów Poziom 5 5-ty Żywioł
Zaraz otworzę drugie :3 | |
|
| |
oowocowaa Już coś wie
Nick w grze : oowocowaa Liczba postów : 175 Dołączył : 26/01/2013
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 10:08 am | |
| A w drugim WT Na trzecim poziomie nic nie było... | |
|
| |
Oresama Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 10:10 am | |
| Nefra, wydaj masę kuponów i nie znajdź konia, którego chciałaś. Tak, jestem niezadowolona... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 10:21 am | |
| Yhym, dwa kupony w łeb... Nawet do trzeciego poziomu nie doszłam... Nigdy więcej tych durnot ! |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 10:35 am | |
| - Vinona napisał:
Nigdy więcej tych durnot ! Przyznajmy rację - każdy tak mówi, a później jeszcze raz (lub więcej) dokonuje zakupu. Oresama - według mnie nagrody masz świetne, więc ja bym na Twoim miejscu nie narzekała. | |
|
| |
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 10:51 am | |
| No cóż, ja nie mam szczęścia do takich rzeczy. Raz wcześniej spróbowałam - też do trzeciego nie doszłam... A szkoda tych dwóch kuponów. |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 11:03 am | |
| wee, na angielskim serwerze się udało zgarnęłam dzikusa na 3 poziomie waz z Siodłem Posejdona, hajsem, rzepami i PD | |
|
| |
Nalie Nowy
Nick w grze : Nalie Liczba postów : 43 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 11:20 am | |
| Za chwilę spróbuję, ale wątpię żeby mi się udało, bo nawet nie wiem co tam trzeba robić. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 11:26 am | |
| - Nalie napisał:
- Za chwilę spróbuję, ale wątpię żeby mi się udało, bo nawet nie wiem co tam trzeba robić.
Kupujesz i wyświetlają Ci się poziomy. Za każdym razem możesz wygrać mniej lub bardziej fajne przedmioty - zależy od szczęścia. Można nawet zdobyć boskiego konia i cenne rzeczy z Czarnego Rynku. Jeśli chcesz grać dalej, klikasz opcję " następny poziom " albo "zabieram moje wygrane przedmioty " ( czy coś w tym stylu ) | |
|
| |
Nalie Nowy
| |
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 12:14 pm | |
| Konik zgarnięty, ale nic wartościowego nie ma. | |
|
| |
Nalie Nowy
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 12:19 pm | |
| 2 razy próbowałam i 4 kupony zmarnowałam | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 12:42 pm | |
| Nie,no,ale ja głupia...Miałam 600 000 equus i 30 dni KP i poszłam dalej! -.- Jestem mega zła i została z jakimiś śmieciami,100 tys. equus i 0 kuponów. Jutro spróbuję,nie wiem jak zdobędę na to kasę,ale muszę posprzedawać.. | |
|
| |
Shivira Raczkujący
Nick w grze : Lethaliess Liczba postów : 52 Dołączył : 17/01/2013
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 2:28 pm | |
| Teraz tylko kupony nazbierać :/ Ktoś chciałby może kupić OM, KK czy KF? Byłabym bardzo wdzięczna, bo z WT nie mam często do czynienia. Kiedyś wygrałam w promocji WT, ale skończyło się na 3 poziomie i Czarnej Orchidei... Że już nie wspomnę o tym wspaniałym podarunku od Howrse, jakim było siodło. | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 2:50 pm | |
| Shivira - ja mogę coś od Ciebie odkupić ;] Skoro to jest jedyna okazja na spróbowanie WT to ja chętnie mogę "pomóc" tzn. odkupić coś od cb : D Jak ktoś tez chce zdobyć coś w promocji z WT to niech mi napisze na pocztę tutaj na ZM ;] | |
|
| |
Oresama Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 2:55 pm | |
| Philipek, patrząc na to, że jestem spłukana i wszystkie moje kupony poszły, to naprawdę tragedia c: | |
|
| |
Shivira Raczkujący
Nick w grze : Lethaliess Liczba postów : 52 Dołączył : 17/01/2013
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 3:02 pm | |
| - mina stirit1 napisał:
- Shivira - ja mogę coś od Ciebie odkupić ;] Skoro to jest jedyna okazja na spróbowanie WT to ja chętnie mogę "pomóc" tzn. odkupić coś od cb : D
Jak ktoś tez chce zdobyć coś w promocji z WT to niech mi napisze na pocztę tutaj na ZM ;] Dziękuję bardzo, nie wiesz nawet jak się cieszę Co chcesz kupić? | |
|
| |
Turkawka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Turkawka Liczba postów : 169 Dołączył : 21/02/2013
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 4:10 pm | |
| Uuuu...a to ja myślałam, że w każdym jest dzikus . I już miałam chwalić, że super promocję zrobili, bo każdy może odejść z dzikiem. Mówię tak dlatego, że miałam w pierwszym otwartym wyzwaniu, więc odebrałam dzika, potem olałam interes. | |
|
| |
eclaireka Raczkujący
Nick w grze : eclaireka Liczba postów : 59 Dołączył : 01/12/2011
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 4:40 pm | |
| pamiętam jak pierwszy raz pojawiły się WT i wydałam na nie parędziesiąt kuponów nigdy nie dochodząc nawet do 5 poziomu xd
jako, że dzisiaj rano Lips zakończył burzowanie i łaskawie przyniósł mi WT - uznałam, że je sobie otworzę i o dziwo dziki wpadł | |
|
| |
Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Pią Kwi 05, 2013 5:08 pm | |
| Heh, na 5 Otwartych WT, 2 Dzikusy, nie narzekam;) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Sob Kwi 06, 2013 2:36 am | |
| Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 4... Poziom 1 Podkowy Posejdona 6 punktów dorastania 100 rzep Poziom 2 Róg Obfitości Poziom 3 Puszka Pandory Poziom 4 2 x Pięta Achillesa Spróbuj szczęścia następnym razem! Wolałem już dalej nie iść |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Sob Kwi 06, 2013 4:23 am | |
| - Shivira napisał:
- mina stirit1 napisał:
- Shivira - ja mogę coś od Ciebie odkupić ;] Skoro to jest jedyna okazja na spróbowanie WT to ja chętnie mogę "pomóc" tzn. odkupić coś od cb : D
Jak ktoś tez chce zdobyć coś w promocji z WT to niech mi napisze na pocztę tutaj na ZM ;] Dziękuję bardzo, nie wiesz nawet jak się cieszę Co chcesz kupić? Skontaktuję się z Tobą na howrse ;] Ok, zdecydowałam się otworzyć WT z diamentów i w sumie to jestem zadowolona nawet bardzo Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 4... Poziom 1 Krew Meduzy 3 punkty dorastania 70 rzep Poziom 2 Złote Jabłko Poziom 3 1 Equus Poziom 4 Wyzwanie Tytanów Spróbuj szczęścia następnym razem! Zagraj ponownie Co prawda upominek z 3 poziomu jest hmm.... "śmieszny" dość ; D | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Sob Kwi 06, 2013 4:46 am | |
| Hehe, patrzcie jak się zbogaciłam! <3 - Cytat :
- Szkoda...
Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... 1 Equus 6 punktów dorastania 60 rzep | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Sob Kwi 06, 2013 4:48 am | |
| Czwarty poziom, dzikusa brak, ale zgarnęłam WT. Zostawię na później xD | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Sob Kwi 06, 2013 4:50 am | |
| - Philipek napisał:
- Hehe, patrzcie jak się zbogaciłam! <3
- Cytat :
- Szkoda...
Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... 1 Equus 6 punktów dorastania 60 rzep Gratuluję, to naprawdę bardzo dobrze o nich świadczy - dbają o klientów i o upominki dla nich 1 equus to naprawdę dużo : ) | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) Sob Kwi 06, 2013 4:56 am | |
| - mina stirit1 napisał:
- Philipek napisał:
- Hehe, patrzcie jak się zbogaciłam! <3
- Cytat :
- Szkoda...
Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... 1 Equus 6 punktów dorastania 60 rzep Gratuluję, to naprawdę bardzo dobrze o nich świadczy - dbają o klientów i o upominki dla nich 1 equus to naprawdę dużo : ) Toż to przecież kupa kasy! Stać mnie teraz na wszystko! ..o ironio | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) | |
| |
|
| |
| GRA - Koń Abaco Barb w Wyzwaniu Tytanów (serwer PL) | |
|