| Prezentacje ręcznie rysowane! | |
|
+7MrsKopytko Czekoladoowa Pimpek737 Bułana magia juliaw2002 Masakra2 awelo 11 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
awelo W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : ... Liczba postów : 430 Dołączył : 03/04/2013
| Temat: Prezentacje ręcznie rysowane! Pon Kwi 08, 2013 10:10 am | |
| W związku z pojawieniem się nowej serii prezentacji zmieniam ten post :33 Prezentacje są ręcznie rysowane i ZA DARMO. Aktualna seria to "Horslines". Jakiś przykład? Bardzo proszę: Jest to ulepszenie poprzedniej serii, różni się jednak ramkami, sposobem wykonania i stylem. Chcesz zamówić? Oto formularz: rodzaj zwierzątka -... (aktualnie dostępne: osiołki, konie, rybki, kotki, pieski, kurczczki, świnki, żyrafy) poza zwierzątka -... (może leżeć, stać, siedzieć...) maść zwierzątka -... (kolor) kolor grzywy zwierzątka -... (jeśli zwierzę nie posiada grzywy, pozostaw puste) rodzaj prezentacji -... (pozioma, pionowa) napis -... Zapraszam!
Ostatnio zmieniony przez awelo dnia Czw Kwi 11, 2013 12:41 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Masakra2 Nowy
Nick w grze : Masakra Liczba postów : 47 Dołączył : 05/03/2013
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pon Kwi 08, 2013 11:20 am | |
| A mogę się dowiedzieć jakie robisz zwierzęta?I czy można poprosić tylko i wyłącznie o rysunek?Ale bez ramek? | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pon Kwi 08, 2013 11:26 am | |
| Hmm, link do zwierzaków dam Ci jutro. Oczywiście, robię też same bez ramek | |
|
| |
Masakra2 Nowy
Nick w grze : Masakra Liczba postów : 47 Dołączył : 05/03/2013
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pon Kwi 08, 2013 2:13 pm | |
| Aha dziękuje, to poczekam najprawdopodobniej obejrzę je w piątek O to fajnie | |
|
| |
juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pon Kwi 08, 2013 2:28 pm | |
| Bardzo ładne, a w jakim programie robisz? | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pon Kwi 08, 2013 8:13 pm | |
| Rysuję ręcznie, jak już pisałam Dopiero potem obrabiam w Photoshopie żeby to jako - tako wyglądało | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Wto Kwi 09, 2013 12:57 pm | |
| Zwierzaczki dam jutro :33 przepraszam za opóźnienie ale chora jestem | |
|
| |
| |
| |
Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sro Kwi 10, 2013 10:19 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sro Kwi 10, 2013 11:15 am | |
| Dzięki :33 składajcie zamowienia, bo mam ochotę cos nabazgrac ołówkiem xD | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sro Kwi 10, 2013 12:27 pm | |
| Seria "Sweet Ponies" wraz z napisaniem tego postu zostaje zakonczona. Nie można już zamówić prezentacji z tej serii. Następną serią będzie seria "Horslines", której przykłady pojawią się już jutro. Zapraszam | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Czw Kwi 11, 2013 7:08 am | |
| Spoko | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Czw Kwi 11, 2013 10:03 am | |
| Bez urazy, ale nie wyszło "Słodziachnie", tylko na poziomie kilkulatka Zwierzaczki jeszcze są ok, ale te pierwsze grafiki... |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Czw Kwi 11, 2013 12:46 pm | |
| Nowa seria już jest! Zapraszam do zamawiania | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Czw Kwi 11, 2013 1:05 pm | |
| Prezentacje ze zdjęciami też robię, ale brzydkie wychodzą xD Chociażby to... Nie mam do tego talentu | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Czw Kwi 11, 2013 11:11 pm | |
| - Ellis napisał:
- Bez urazy, ale nie wyszło "Słodziachnie", tylko na poziomie kilkulatka Zwierzaczki jeszcze są ok, ale te pierwsze grafiki...
Wiesz może ile mam lat? Skąd wiesz, że nie jestem kilkulatką? Rozumiem, że Ci się nie podoba, więc nie każę Ci zamawiać. Nie chcesz - nie, to Twoja decyzja. | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 5:53 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 5:55 am | |
| Ellis,oczywiście szanuję twoje zdanie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 6:20 am | |
| - awelo napisał:
- Ellis napisał:
- Bez urazy, ale nie wyszło "Słodziachnie", tylko na poziomie kilkulatka Zwierzaczki jeszcze są ok, ale te pierwsze grafiki...
Wiesz może ile mam lat? Skąd wiesz, że nie jestem kilkulatką? Rozumiem, że Ci się nie podoba, więc nie każę Ci zamawiać. Nie chcesz - nie, to Twoja decyzja. Dlatego, że zazwyczaj kilkulatki nie rejestrują się na tym forum... Co do już samej PREZENTACJI, widać, że jest niedociągnięta, białe fragmenty wokół ramki. Poza tym, może fakt, jesteś kilkulatką, bo strzelasz fochy, bo ktoś wyraził swoje zdanie? Krytyka jest potrzebna, aby usłyszeć zdanie innych, zrozumieć, co jest źle. Ale okej. |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 6:33 am | |
| - Ellis napisał:
- awelo napisał:
- Ellis napisał:
Wiesz może ile mam lat? Skąd wiesz, że nie jestem kilkulatką? Rozumiem, że Ci się nie podoba, więc nie każę Ci zamawiać. Nie chcesz - nie, to Twoja decyzja. Dlatego, że zazwyczaj kilkulatki nie rejestrują się na tym forum... Co do już samej PREZENTACJI, widać, że jest niedociągnięta, białe fragmenty wokół ramki. Poza tym, może fakt, jesteś kilkulatką, bo strzelasz fochy, bo ktoś wyraził swoje zdanie? Krytyka jest potrzebna, aby usłyszeć zdanie innych, zrozumieć, co jest źle. Ale okej. Nie mam nic przeciwko Twojej krytyce i wyrażam się do Ciebie z szacunkiem. Proszę więc nie spamować mi w wątku. Zapraszam na priv. | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 7:04 am | |
| | |
|
| |
Pimpek737 Już coś wie
Nick w grze : Pimpek737 Liczba postów : 207 Dołączył : 04/02/2013
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 7:10 am | |
| - Ellis napisał:
- awelo napisał:
- Ellis napisał:
Wiesz może ile mam lat? Skąd wiesz, że nie jestem kilkulatką? Rozumiem, że Ci się nie podoba, więc nie każę Ci zamawiać. Nie chcesz - nie, to Twoja decyzja. Dlatego, że zazwyczaj kilkulatki nie rejestrują się na tym forum... Co do już samej PREZENTACJI, widać, że jest niedociągnięta, białe fragmenty wokół ramki. Poza tym, może fakt, jesteś kilkulatką, bo strzelasz fochy, bo ktoś wyraził swoje zdanie? Krytyka jest potrzebna, aby usłyszeć zdanie innych, zrozumieć, co jest źle. Ale okej. o lol. mylisz się. moja siostra ma 8 lat i co??? siedzi sobie na tym forum i gada. xxD Skoroś tak wybitna krytyczka pogadaj z bokserami i ich pokrytykuj. Awel: zwierzaki są CCCUUUDDDNNEEE! jak ty je rysujesz? są śliczne i SŁODZIACHNE! Mają takkie słodkie wwiiellkkiee główki | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 8:43 am | |
| Bułana magia, Pimpek - dzięki cieszę się, że ktoś mnie docenia. Tu się dyskusje rozwijają a nikt nic nie zamawia. Nie ma chętnych ^^ ? | |
|
| |
Pimpek737 Już coś wie
Nick w grze : Pimpek737 Liczba postów : 207 Dołączył : 04/02/2013
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 8:44 am | |
| awel: weź mnie naucz..... te zwierzaki są takie, takie................ SŁODZIASZNE! | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 9:03 am | |
| Pimpek - instrukcja ze zdjęciami w przygotowawniu | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 9:06 am | |
| Przepraszam, ale: 8 lat, to już nie kilkulatka. Kilkulatka to 4-5 lat, przynajmniej to miałam na myśli. Nikt ośmiolatki nie nazywa kilkulatką. A nawet jeśli, napisałam "zazwyczaj". Nie masz nic przeciwko mojej krytyce? Czyżby Hahah, i teraz najzabawniejsze. To się też odnosi do poprzednigo. "Nie spamuj mi w wątku". A za chwilę wszyscy "Oj jakie słodziachne", "Jak ty pięknie rysujesz!!!". A co Ty na to? "Tu się dyskusje rozwijają a nikt nic nie zamawia". Nic nie mówisz, żeby nie spamowały? |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 9:16 am | |
| - Ellis napisał:
- Przepraszam, ale:
8 lat, to już nie kilkulatka. Kilkulatka to 4-5 lat, przynajmniej to miałam na myśli. Nikt ośmiolatki nie nazywa kilkulatką. A nawet jeśli, napisałam "zazwyczaj". Nie masz nic przeciwko mojej krytyce? Czyżby Hahah, i teraz najzabawniejsze. To się też odnosi do poprzednigo. "Nie spamuj mi w wątku". A za chwilę wszyscy "Oj jakie słodziachne", "Jak ty pięknie rysujesz!!!". A co Ty na to? "Tu się dyskusje rozwijają a nikt nic nie zamawia". Nic nie mówisz, żeby nie spamowały? Spam to wiadomosc nie porządana przez odbiorcę. Nie życzę sobie, abyś oczerniała moje prace na forum. Może komuś się spodobały, ale po przeczytaniu Twojego postu zmienił zdanie. Uprzejmie proszę żebys nie wypowiadała się już w tym wątku. Zapraszam na priv. | |
|
| |
Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 9:22 am | |
| rodzaj zwierzątka -koń poza zwierzątka -leży na boku maść zwierzątka -brąz kolor grzywy zwierzątka -żółto-niebieska(pasemka) rodzaj prezentacji -pozioma napis -Witaj u Konika 1a
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 9:47 am | |
| [quote="awelo"] - Ellis napisał:
- Może komuś się spodobały, ale po przeczytaniu Twojego postu zmienił zdanie.
Ja wyrażam swoje zdanie. Nie każę nikomu ulegać wpływom. Dziękuję, kończę dyskusję, bo rozmowa z Wami to błędne koło. |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 12, 2013 10:32 am | |
| Do Czekoladki - prezentacja będzie gotowa za godzinkę | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! | |
| |
|