Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentacje ręcznie rysowane! | |
|
+7MrsKopytko Czekoladoowa Pimpek737 Bułana magia juliaw2002 Masakra2 awelo 11 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
awelo W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : ... Liczba postów : 430 Dołączył : 03/04/2013
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sob Kwi 13, 2013 3:45 am | |
| Czekoladoowa, przepraszam za opóźnienie Prezentacja w końcu gotowa: | |
| | | Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sob Kwi 13, 2013 4:39 am | |
| Dziękuję | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pon Kwi 15, 2013 6:10 am | |
| rodzaj zwierzątka -... osiołek poza zwierzątka -... niech macha kopytkiem siedząc po turecku XD maść zwierzątka -... ciemnozielony kolor grzywy zwierzątka -... czarna rodzaj prezentacji -... tylko obrazek napis - nic... tylko obrazek :3 | |
| | | awelo W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pon Kwi 15, 2013 11:39 pm | |
| Przepraszam Kopytko ale mam bardzo dużo na głowie obrazek będzie dopiero w piątek | |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 19, 2013 10:13 am | |
| Dla Kopytka: | |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 19, 2013 10:14 am | |
| Wiem że duże, ale nie wiedziałam jakie wymiary ^^ | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pią Kwi 19, 2013 10:19 am | |
| rodzaj zwierzątka -... piesek york poza zwierzątka -... siedzi jak każdy pies i zasłania sobie pyszczek łapkami coś tego typu : maść zwierzątka -... czarno żółty kolor grzywy zwierzątka -... czarna rodzaj prezentacji -... tylko obrazek napis - Mój piecho | |
| | | LILIAN Już coś wie
Nick w grze : ♠lilian 123♠ Liczba postów : 123 Dołączył : 15/03/2013
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sob Kwi 20, 2013 10:34 am | |
| - Pimpek737 napisał:
- Ellis napisał:
- awelo napisał:
- Ellis napisał:
- Bez urazy, ale nie wyszło "Słodziachnie", tylko na poziomie kilkulatka Zwierzaczki jeszcze są ok, ale te pierwsze grafiki...
Wiesz może ile mam lat? Skąd wiesz, że nie jestem kilkulatką? Rozumiem, że Ci się nie podoba, więc nie każę Ci zamawiać. Nie chcesz - nie, to Twoja decyzja. Dlatego, że zazwyczaj kilkulatki nie rejestrują się na tym forum... Co do już samej PREZENTACJI, widać, że jest niedociągnięta, białe fragmenty wokół ramki. Poza tym, może fakt, jesteś kilkulatką, bo strzelasz fochy, bo ktoś wyraził swoje zdanie? Krytyka jest potrzebna, aby usłyszeć zdanie innych, zrozumieć, co jest źle. Ale okej. o lol. mylisz się. moja siostra ma 8 lat i co??? siedzi sobie na tym forum i gada. xxD Skoroś tak wybitna krytyczka pogadaj z bokserami i ich pokrytykuj.
Awel: zwierzaki są CCCUUUDDDNNEEE! jak ty je rysujesz? są śliczne i SŁODZIACHNE! Mają takkie słodkie wwiiellkkiee główki niezadobre ale jakość zależna od wieku | |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sob Kwi 20, 2013 12:21 pm | |
| - LILIAN napisał:
- Pimpek737 napisał:
- Ellis napisał:
- awelo napisał:
- Ellis napisał:
- Bez urazy, ale nie wyszło "Słodziachnie", tylko na poziomie kilkulatka Zwierzaczki jeszcze są ok, ale te pierwsze grafiki...
Wiesz może ile mam lat? Skąd wiesz, że nie jestem kilkulatką? Rozumiem, że Ci się nie podoba, więc nie każę Ci zamawiać. Nie chcesz - nie, to Twoja decyzja. Dlatego, że zazwyczaj kilkulatki nie rejestrują się na tym forum... Co do już samej PREZENTACJI, widać, że jest niedociągnięta, białe fragmenty wokół ramki. Poza tym, może fakt, jesteś kilkulatką, bo strzelasz fochy, bo ktoś wyraził swoje zdanie? Krytyka jest potrzebna, aby usłyszeć zdanie innych, zrozumieć, co jest źle. Ale okej. o lol. mylisz się. moja siostra ma 8 lat i co??? siedzi sobie na tym forum i gada. xxD Skoroś tak wybitna krytyczka pogadaj z bokserami i ich pokrytykuj.
Awel: zwierzaki są CCCUUUDDDNNEEE! jak ty je rysujesz? są śliczne i SŁODZIACHNE! Mają takkie słodkie wwiiellkkiee główki niezadobre ale jakość zależna od wieku Myślę, że Ellis miała większe powowdy do krytyki gdyż jej grafika jest naprawdę ładna. Nie widzę jednak powodu, dla którego Twoja grafika miałaby być lepsza od mojej. Fakt, moja nie jest idealna (to za dużo powiedziane), ale dlatego przecież jest darmowa. | |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sob Kwi 20, 2013 12:35 pm | |
| - awelo napisał:
- LILIAN napisał:
- Pimpek737 napisał:
- Ellis napisał:
- awelo napisał:
- Ellis napisał:
Awel: zwierzaki są CCCUUUDDDNNEEE! jak ty je rysujesz? są śliczne i SŁODZIACHNE! Mają takkie słodkie wwiiellkkiee główki niezadobre ale jakość zależna od wieku Myślę, że Ellis miała większe powowdy do krytyki gdyż jej grafika jest naprawdę ładna. Nie widzę jednak powodu, dla którego Twoja grafika miałaby być lepsza od mojej. Fakt, moja nie jest idealna (to za dużo powiedziane), ale dlatego przecież jest darmowa. Są darmowe i ładniejsze ale tak strzsznie cię krytykować nie trzeba xD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sob Kwi 20, 2013 2:24 pm | |
| Jejuu... Nie chciałam moją wypowiedzią urazić awelo. Chodziło mi raczej aby dać jej wskazówki, żeby jej grafika stawała się lepsza. Co z resztą robi c: |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sob Kwi 20, 2013 3:29 pm | |
| Nikt nie chciał nikogo urazić, wylujucie | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sob Kwi 20, 2013 3:35 pm | |
| rodzaj zwierzątka - koociak ^_^ poza zwierzątka - taka jak tam gdzie dawalas przyklady zwierzakow maść zwierzątka - szary kolor grzywy zwierzątka - grzywa? kot? XD rodzaj prezentacji - sam rysunek. napis - brak |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sob Kwi 20, 2013 10:39 pm | |
| - Ellis napisał:
- Jejuu... Nie chciałam moją wypowiedzią urazić awelo. Chodziło mi raczej aby dać jej wskazówki, żeby jej grafika stawała się lepsza. Co z resztą robi c:
Nie uraziłaś - miałaś całkowitą rację ale skoro już doszliśmy do tego wniosku to może do tamtej dyskusji nie wracajmy? Jeśli ktoś chce krytykować, niech krytykuje przyda się | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pon Kwi 22, 2013 12:59 pm | |
| rodzaj zwierzątka - Kotek :3 poza zwierzątka - Leżący. maść zwierzątka - Biało - kremowy. kolor grzywy zwierzątka - ... rodzaj prezentacji - tylko rysunek. napis - Brak | |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pon Kwi 22, 2013 1:06 pm | |
| Przepraszam, ale wszystkie zamówienia wykonam dopiero w środę. Szkoła wzywa... | |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Pon Kwi 22, 2013 1:27 pm | |
| - awelo napisał:
- Przepraszam, ale wszystkie zamówienia wykonam dopiero w środę. Szkoła wzywa...
Dobrze, poczekam | |
| | | Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sro Kwi 24, 2013 5:53 am | |
| Bardzo ładne są twoje rysunki:)Mogła byś mnie nauczyć takie robić?Prooooooooooooooooszę! | |
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! Sro Kwi 24, 2013 2:25 pm | |
| Bardzo przepraszam, ale muszę chwilowo zawiesic wykonywanie grafiki. Proszę nie składac nowych zamówień! Osoby które już zamawiały grafiki dostaną w ciągu najbliższych dni. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje ręcznie rysowane! | |
| |
| | | | Prezentacje ręcznie rysowane! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|