Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM

Go down 
+11
hanka1998
damian2500
erreo
Vium
ebonita
Szron
AyaKey
Dżemik
Styks
kaprysab
Sabula
15 posters
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM Empty
PisanieTemat: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 7:49 am

Harlem shake – internetowy mem, kręcone przez internautów filmiki z charakterystycznym tańcem do piosenki "Harlem Shake" amerykańskiego DJ'a Baauera o dużym wirusowym potencjale, które błyskawicznie zdobyły rzesze fanów na całym świecie. Tym razem Harlem Shake dotarł do pracowników Owlientu - co sądzicie o ich występie ? Rolling Eyes
źródło:
Wikipedia
Facebook - Howrse

Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 7:50 am

Jezu.. męczy mnie ten harlem szejk..musiał i tutaj dojść..
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 7:53 am

WTF!? Co to jest!?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 7:57 am

Ogier12 napisał:
WTF!? Co to jest!?
Można bez przekleństw, nawet jeśli to skrót ? Wink
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 7:59 am

eee słabe trochę Razz
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 8:15 am

tak beznadziejne ze....... a wszyscy na howrse tak sie zachwycaja bo to owlinet mysla ze jaksie podliżą to moe cosik dostana Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM 3864879675
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Styks
Przyjaciel Zagrody
Styks

Nick w grze : Styks
Liczba postów : 465

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 8:16 am

OMG co to ma być? U mnie w szkole też kręciła Harlem Shake'a jedna klasa i muszę powiedzieć że wyszło im to znacznie lepiej xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2619592
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

Nick w grze : JadeXDD
Liczba postów : 2112

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 8:27 am

Dobre. Ciekawe co to za facet na początku?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 9:09 am

Na polskim Hwr na wydarzeniach to jest.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 9:47 am

Koński lepszy... Laughing
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 9:51 am

Hohohohohoho. Ale ten Kowelan jest zabawny aż z krzesła spadłem tak się uśmiałem. Nie wspomnę o filmie - taki kreatywny a jak wcześnie Owlient odkrył tę modę. Ohohohoho.
Podsumowując - Chcesz zobaczyć coś żałosnego - zobacz występ Owlient'u Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM 3864879675
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 9:55 am

Ło boże. Już nie mieli co wymyślić Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM 3864879675
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 10:46 am

Zapłon mają niezły nie ma co... Co do samego wykonania - baaaardzo przeciętne. Ni to śmieszne, ni to smutne. Przez prawie 50 sekund skazany byłem na oglądanie bandy *tu każdy wstawia według uznania* , która nie zna podstawowej anatomii konia. No z czym do gości? Neutral
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
ebonita
Główny Grafik
ebonita

Nick w grze : ebonita
Liczba postów : 787

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 11:23 am

ten w żółtej czapce pewnie rysuje takie piękne boskie konie ;]

Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM 899592912
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2069159
ebonita
Główny Grafik
ebonita

Nick w grze : ebonita
Liczba postów : 787

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 11:44 am

pozwoliłam sobie zrobić mały szkic historyczny (w razie gdyby nastąpiła obraza majestatu i filmik usunięto)

Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM Ow1t
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2069159
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

Nick w grze : Vium
Liczba postów : 376

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 12:04 pm

ech, chyba im się nudzi.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 12:09 pm

Vium napisał:
ech, chyba im się nudzi.
Za dużo pieniędzy mają ! Laughing
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 12:12 pm

ewidentnie ;]
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPią Kwi 12, 2013 1:41 pm

ach, jak zżera ciekawość, kto jest kim w tym filmiku Wink słaby jest, bo większość z nich jest słaba, jak dotąd tylko jeden mnie rozbawił, a obejrzałam ich dziesiątki Very Happy ale ebonicie składam wyrazy szacunku i uznania za uroczy szczękościsk i olśniewający wytrzeszcz pana w żółtej czapce, ta twarz oddaje doskonale nie tylko wszystkie emocje, których aktorowi brakło, ale - śmiem twierdzić nieuprzejmie - oddaje doskonale cechy typowego pracownika Owlientu, również postawą Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
damian2500
Nowy
damian2500

Nick w grze : damian2500
Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostSob Kwi 13, 2013 12:33 pm

Im się na serio nudzi Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM 3864879675
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostSob Kwi 13, 2013 12:34 pm

Nudzi mnie już ten Harlem Shake. Taniec ludzi z padaczką i tyle. A ten jakiś lekko słaby, moja klasa zrobiła lepszy Wink

Jedyne, co zauważyłam- tamten facet miał gitarę do Guitar Hero! Tak tak, faktycznie patrzę na takie durne szczegóły Laughing Aż zaczęłam rozmyślać, co oni robią w wolnym czasie w biurze, hm..
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostNie Kwi 14, 2013 2:40 am

Nie wiem co mam powiedzieć.....
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostNie Kwi 14, 2013 7:39 am

To i ja się wyrażę - DO !cenzura!. Rozumiem, zrobić coś dla żartów, ale oni zrobili to by być "baardziej" popularni i "faaajni"...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

Nick w grze : _pati201_
Liczba postów : 287

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostNie Kwi 14, 2013 8:15 am

Kamil2010 napisał:
Hohohohohoho. Ale ten Kowelan jest zabawny aż z krzesła spadłem tak się uśmiałem. Nie wspomnę o filmie - taki kreatywny a jak wcześnie Owlient odkrył tę modę. Ohohohoho.
Podsumowując - Chcesz zobaczyć coś żałosnego - zobacz występ Owlient'u Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM 3864879675
No to wiemy co robią w wolnym czasie...i jak wygląda ich biuro.....ciekawi mnie czy jest tam Kowelan Laughing
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostNie Kwi 14, 2013 8:53 am

Emm..Slender ? Szkot ? XD
Łał..
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostNie Kwi 14, 2013 10:09 am

Szkot z kiltem jest w trąbkę Very Happy
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipostPon Kwi 15, 2013 9:41 am

Ale w sumie,czapę ma fajną Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM   Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Dubstep - czyli klimaty Harlem Shake
» Mam na sprzedaż wałacha do GP, um. 1180 ! Oraz moge wyhodować źrebaki o PG ok 720 oraz um. wrodzonymi ok 220 !
» NEW - Owlient w innym klimacie !
» Kufer ze skarbem oraz Gwiazda.
» Czy Owlient zakochał się w Sweet Horsey 9 ?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: