Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Czarna Perła i Siodło szyte na miarę.

Go down 
+2
amorkowa
milandra
6 posters
AutorWiadomość
milandra
Nowy
milandra

Liczba postów : 42

Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. Empty
PisanieTemat: Czarna Perła i Siodło szyte na miarę.   Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. I_icon_minipostSro Sie 03, 2011 5:33 am

Jak pamiętam, Czarna Perła była za 4 kupony. Teraz jest za dwa. Siodło Szyte na Miarę było odsprzedawane za ok. 5 tyś. a teraz jest za ok. 30!!!!!!!! O co chodzi? Błąd, czy pozmieniali???
Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. 506850652 Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. 2994774608 Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. 2184292159
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Czarna Perła i Siodło szyte na miarę.   Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. I_icon_minipostSro Sie 03, 2011 5:36 am

CP zmieniona na tansza.
A SSNM sie zmniejsza i zwieksza. W zaleznosci od tego, jak kupuja. Im mniej na stanie tym cena jest drozsza, im bardziej pozadane tym bardziej cena leci w gore Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Czarna Perła i Siodło szyte na miarę.   Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. I_icon_minipostSro Sie 03, 2011 6:28 am

Ostatnio chyba się komuś ekonomicznie pomyliło... Widziałam to siodło już za ok. 50 000 eq Shocked

Ps. Nie wiem, co się stało z cenami odsprzedaży nawozu w sklepie OJ. Przedtem można było sprzedać za 190 eq/porcję, teraz tylko za 3...Przedtem byłam 1600 na plusie, teraz okazało się, że jest 3000 eq na minusie. Będę je kupowała na swoje potrzeby, bo nie opłaca się już ten biznes...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
farmer8080
Nowy
farmer8080

Liczba postów : 34

PisanieTemat: Re: Czarna Perła i Siodło szyte na miarę.   Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. I_icon_minipostSro Sie 03, 2011 8:10 am

Nawóz nadal jest za 190 Smile A łajno po 3 tak jak było.
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Czarna Perła i Siodło szyte na miarę.   Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. I_icon_minipostSro Sie 03, 2011 2:02 pm

z CP zmienili. ; )
a siodło - im więcej ludzi kupuje tym więcej kosztuje, niestety..
są przedmioty, których cena się nie zmienia, aczkolwiek takie rzeczy z górnej półki.. no niestety tak.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Czarna Perła i Siodło szyte na miarę.   Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. I_icon_minipostSro Sie 03, 2011 2:23 pm

Dobrze, że powiedzieliście, bo nawet nie zwróciłam uwagi XD Do sklepu wchodzę rzadko - kupić rzepy/kozy lub zajrzeć na wymiany. Nie patrzę na ekwipunek...
A dzięki wam zarobiłam dodatkowe Equus sprzedając siodła z zapasów.

Perła już w zeszłym miesiącu kosztowała dwa kupony.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Czarna Perła i Siodło szyte na miarę.   Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. I_icon_minipostSro Sie 03, 2011 2:26 pm

LadyArvena napisał:
Dobrze, że powiedzieliście, bo nawet nie zwróciłam uwagi XD Do sklepu wchodzę rzadko - kupić rzepy/kozy lub zajrzeć na wymiany. Nie patrzę na ekwipunek...
A dzięki wam zarobiłam dodatkowe Equus sprzedając siodła z zapasów.

Perła już w zeszłym miesiącu kosztowała dwa kupony.

No widzisz, ja teraz przeszukałam moje konie (których mam coś 800) i znalazłam 1 siodło..
Haha, ale mi dużo dało. lol!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czarna Perła i Siodło szyte na miarę.   Czarna Perła i  Siodło szyte na miarę. I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Czarna Perła i Siodło szyte na miarę.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Konkursik - do wygrania siodło szyte na miarę ;)
» Czarna Perła
» Czarna Perła
» Polska Czarna Perła
» Marcowa Czarna Perła

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: