Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem Wto Kwi 16, 2013 3:30 am | |
| Simy już się szykują na wakacje. Będą pływać na jachtach i budować sobie łodzie mieszkalne. Premiera The Sims 3: Rajska Wyspa jeszcze w czerwcu. Fajnie jest być fanem serii The Sims 3, bo nie można narzekać na brak dodatków. Co chwila jakiś wychodzi. Ostatnio może ciut rzadziej, ale twórcy właśnie to nadrabiają i zapowiadają „wakacyjny” dodatek.
Co w nim będzie? Przede wszystkim tytułowa rajska wyspa z mnóstwem atrakcji. Będzie można popływać jachtem, motorówką albo na skuterze. Albo na nartach wodnych. Albo ponurkować w rafach koralowych szukając skarbów. Albo poszukać uroczych, bezludnych wysepek. Albo powędkować, albo poleżeć na plaży i poczekać na słoneczny patrol. Do tego będą wakacyjne festyny Będzie też można zbudować sobie łódź mieszkalną pełną luksusów. Wszystko razem wygląda tak: https://www.youtube.com/watch?v=PUrSOWa3SWY&feature=player_embedded Autor: Redakcja gra.pl
Artykuł skopiowany | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem Wto Kwi 16, 2013 7:57 am | |
| Czyli że będzie więcej sposobów na pozabijanie Simów? *.*
Nic nie pisałam xD Ciekawie się zapowiada, może kupię, o ile cena nie będzie z kosmosu.
| |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem Wto Kwi 16, 2013 9:49 am | |
| Cena za dodatek w dniu premiery to chyba 99 zł. Być może kupię, lubię Simsy, a ten dodatek zapowiada się ciekawie. ♥ | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem Wto Kwi 16, 2013 10:49 am | |
| Ja tam chcę nadal 4 pory roku, ale czekam sobie, premierowo zamówiłam sobie tylko "Zwierzaki". Ale fajnie, że będzie |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem Wto Kwi 16, 2013 11:02 am | |
| Ellis: z tego co mi wiadomo, to dodatek 4 Pory Roku do trójki wyszedł już w okolicach listopada. | |
| | | Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem Wto Kwi 16, 2013 11:49 am | |
| - -Eruina- napisał:
Czyli że będzie więcej sposobów na pozabijanie Simów? *.* Będzie możliwy nowy rodzaj śmierci, a mianowicie przez uduszenie, kiedy to Simowi w wyniku zbyt długiego nurkowania skończy się tlen | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem Sob Maj 04, 2013 4:49 am | |
| Me Gusta - Zabijanie Simów, a zwłaszcza masowo No cóż czyli czas na zbieranie kasy na kolejny dodatek! A tak po za tym zauważyłam w zwiastunie syrenę O.o I z tego co wyczytałam TU syrena będzie nową rasą Tylko ciekawe czy to co tam napisali to prawda | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem Sob Maj 04, 2013 10:28 am | |
| - Szron napisał:
- Ellis: z tego co mi wiadomo, to dodatek 4 Pory Roku do trójki wyszedł już w okolicach listopada.
Wiem, ale nie kupuję wszystkiego od razu c; i napisałam 'nadal' c; |
| | | oooliwcia10 Już coś wie
Nick w grze : oooliwcia10 Liczba postów : 144 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem Czw Maj 09, 2013 10:37 am | |
| może sobie kupię... Na razie mam tylko 2 dodatki, więc się przyda. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem | |
| |
| | | | The Sims 3: Rajska Wyspa. Nowy dodatek ze zwiastunem | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |