Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| [spoiler]Karty ! | |
|
+23kaprysab kozunio83 EREIS Presence koniara5842 avrilka Dżemik Kemishi EveDallas Szron Styks wilczyca1000 Kazuyuki Bułana magia mierzejka Nefra01 klasaIVb LadyArvena erreo ardnasak Darusia125 Rooda tapetka 27 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 7:16 am | |
| Chciałam powiedzieć tylko , że wydam wszystko żeby tylko zdobyć tego dzikuska *.* | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 8:11 am | |
| Yyy... przecież zawsze były 2 karty za logowanie się ? o.O Jedynie 5 kart za logowanie było przy kartach z Grani... ale to chyba zrozumiałe.. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 8:19 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Yyy... przecież zawsze były 2 karty za logowanie się ? o.O
Jedynie 5 kart za logowanie było przy kartach z Grani... ale to chyba zrozumiałe.. Było też tak w Hallowen |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 8:21 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Yyy... przecież zawsze były 2 karty za logowanie się ? o.O
Jedynie 5 kart za logowanie było przy kartach z Grani... ale to chyba zrozumiałe.. Było też tak w Hallowen Nie Były 2 karty |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 8:21 am | |
| |
| | | drapson Raczkujący
Nick w grze : drapson Liczba postów : 71 Dołączył : 02/04/2013
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 8:44 am | |
| Idę zarabiać equus bo na szybkich sprzedażach jest Kundudo - trzeba się przygotować | |
| | | Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 9:04 am | |
| Ehhhh, nie idzie Was w żaden sposób zadowolić. 1) Promocje "jedna za drugą" - źle! Chcecie rzadziej promocje, bo nie można odpocząć między jedną a drugą/nie można zachomikować kuponów i equus - źle! Tragedia! Świat się wali!! 2) Większe odstępy między promocjami - źle! Czemu promocja nie weszła od razu?! Olaboga, co za dramat.
Ludzie, albo wte albo wewte. Chcieliście rzadziej? To macie rzadziej. A nie, że co by się nie działo to wielkie niezadowolenie. Nie bądźcie już takimi hipokrytami, bo normalnie nóż się w kieszeni otwiera... | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 9:32 am | |
| Zgadzam się z Barson. Nigdy wam nic nie pasuje. A jak Howrse zrobiło tak jak chcieliście to jest dla was jeszcze gorzej. Zdecydujcie się w końcu...
Fanie byłoby mieć ten przywilej Olimpu ^^ | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 10:00 am | |
| A jak są bitwy to też źle a w tym nie wydaje się kuponów |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 10:24 am | |
| A ja cały czas jestem za pierwsza opcją - mniej promocji więcej odpoczynku Byłam,jestem i zawsze będę. | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 11:10 am | |
| a po kiego wała cały ten "OT"?? | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 12:24 pm | |
| hm, no nie wiem skąd to walenie we wszystkich, bo ZM to przecież zbiór wielu graczy (szok?) i nie wszyscy mają takie same zdanie na dany temat, są ci, co kochają promocje i są ci, co chcą od nich odpocząć, a wszyscy piszą posty, spisałyście wypowiedzi każdego użytkownika w wielu wątkach, by udowodnić, że raz mówi tak, a raz inaczej? Jeśli tak, zgoda - jest hipokrytą. Ale skoro raz wypowiadają się ludzie czekający na promocje, a raz ci jęczący, że są za często, to coś Wam się miesza po prostu, to nie jest jeden organizm Rozumiem, że ciężko śledzić wypowiedzi każdego, dlatego nie mierzcie wszystkich jedną miarką - mi hipokryzji nie zarzucicie, więc takie święte oburzenie a la obrońca uciśnionych trochę mnie jednak denerwuje. | |
| | | Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Pon Maj 06, 2013 1:16 pm | |
| erreo o tym sobie właśnie pomyślałam Ja się cieszę jak są promocje, jakoś urozmaicają grę, a jak głupie to można ponarzekać i nie brać udziału xD Ej ja INT dostałam 2 karty za zalogowanie, a na australijskim dostałam 4 karty za zalogowanie O.o | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Maj 07, 2013 12:55 pm | |
| To chyba jakiś błąd, bo ja na interze miałam 2... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! | |
| |
| | | | [spoiler]Karty ! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach