| Komputerowe wersje ludzi | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Komputerowe wersje ludzi Sro Maj 01, 2013 6:50 am | |
| Na wstępie: Nie wykonuję już prac na zamówienie. Nie będę powtarzać jakim sposobem wykonuję prace, wyjaśniony jest nawet na dA Prace są oznaczone moim znakiem wodnym z dA (DivideLP) Na moim dA można również obejrzeć moje wszelkie prace. Komputerowe wersje ludzi Rihanna, 3 wersje Powyższa to moja ulubiona Oto grono panów: Freddie Mercury Robert Downey Jr Johnny Depp Chłopcy z 1D Harry Styles Niall Horan Pozostała 3 dojdzie z czasem Planowane przeze mnie prace: Sandra Bullock, Rysiu Riedel, Jake Short, Perrie Edwards, Zayn oraz Louis i Liam z One Direction oraz Taylor Swift. Prace będą się ukazywać z czasem. EEDIT. Skreślone- znaczy wykonane.
Ostatnio zmieniony przez Divide dnia Pią Maj 03, 2013 8:01 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Sro Maj 01, 2013 9:21 am | |
| Czemu tamten temat usunęłaś? ;c
Tak popatrzałam na oryginalne zdjęcia i rysunki...i jak dla mnie to te zdjęcia są tylko rozmazane ._. póki nie zobaczę wipów to pewna nie będę.. | |
|
| |
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Sro Maj 01, 2013 9:43 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- Czemu tamten temat usunęłaś? ;c
Tak popatrzałam na oryginalne zdjęcia i rysunki...i jak dla mnie to te zdjęcia są tylko rozmazane ._. póki nie zobaczę wipów to pewna nie będę.. Tu mam wszystko od początku uporządkowane. Nigdy nie nazywałam tego rysunkiem Tu są screeny: Pierwsze nakładam kolory pobrane ze zdjęcia, rak na całej twarzy, zostawiam zwykle oczy czy jakieś drobniejsze detale.U góry kolory jakich użyłam do tak zwanego przeze mnie "podkładu" Podkład później rozmazuję i tego nie ukrywam. Dzięki temu moim zdaniem jest lepszy efekt, kolory się ze sobą łączą i wyglądają znacznie lepiej niż bez smużenia.
Ostatnio zmieniony przez Divide dnia Sro Maj 01, 2013 9:49 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Sro Maj 01, 2013 9:46 am | |
| Dlaczego mając tak ogromne umiejętności (jeśli to, że rysujesz ludzi od podstaw jest prawdą) i tablet, nie zadasz sobie tego trudu i nie zadbasz o szczegóły? o_o |
|
| |
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Sro Maj 01, 2013 9:52 am | |
| - vernille napisał:
- Dlaczego mając tak ogromne umiejętności (jeśli to, że rysujesz ludzi od podstaw jest prawdą) i tablet, nie zadasz sobie tego trudu i nie zadbasz o szczegóły? o_o
Nie rysuję ich. Nazywam to komputerową wersją, nie rysunkiem. Do tej pory robiłam to tak, żeby robić eksperymentować ect. nie żeby wszystko robić. Nie robiłam z tego nie wiadomo czego, były to moje prace i nie myślałam o detalach aż do tego stopnia by sama się za nie zabierać. Może z czasem się to zmieni. Było to bardziej robione dorywczo niż z pełną precyzją. Nie traktowałam tego poważnie można powiedzieć. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Sro Maj 01, 2013 10:49 am | |
| A ja myślałam, że Ty to rysujesz, a nie nakładasz kolory :O |
|
| |
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Sro Maj 01, 2013 10:53 am | |
| - Ellis napisał:
- A ja myślałam, że Ty to rysujesz, a nie nakładasz kolory :O
wielokrotnie pisałam, że nie są to rysunki, wystarczyło spojrzeć na posty
Ostatnio zmieniony przez Divide dnia Czw Maj 02, 2013 1:22 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Sro Maj 01, 2013 1:13 pm | |
| Trza było pisać w 1 poście, że to nie rysunki ;p
W takim razie bardziej to pasuje do kategorii "photomanipulations" na DA xd | |
|
| |
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Czw Maj 02, 2013 1:23 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- Trza było pisać w 1 poście, że to nie rysunki ;p
W takim razie bardziej to pasuje do kategorii "photomanipulations" na DA xd Sposób miał być owiany tajemnicą ale cóż moja wina Mimo wszystko dziękuję za zrozumienie (: | |
|
| |
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Czw Maj 02, 2013 9:24 am | |
| Dziś ukończyłam wykonywanie komputerowych wersji chłopców z 1D. Tu specjalny folder: http://dividelp.deviantart.com/gallery/43479899 A tu wrzucam chyba moją najlepszą pracę- Komputerowa wersja Louis'a Tomlinson'a | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Sob Maj 04, 2013 3:05 pm | |
| Trololo. Ładnie pięknie i fajnie, ale żadna rewelacja. Pomalowanie człowieka na zdjęciu to jak kolorowanka, nawet w Photoshopie. ;3 Spróbuj narysować od podstaw patrząc na zdjęcie (tak jak robię to ja) to zobaczymy co tam potrafisz. | |
|
| |
Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Czw Maj 09, 2013 12:37 pm | |
| Raz kozie śmierć, warto spróbować :3 | |
|
| |
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Wto Maj 21, 2013 10:44 am | |
| - Acinoyx napisał:
- Trololo. Ładnie pięknie i fajnie, ale żadna rewelacja. Pomalowanie człowieka na zdjęciu to jak kolorowanka, nawet w Photoshopie. ;3
Spróbuj narysować od podstaw patrząc na zdjęcie (tak jak robię to ja) to zobaczymy co tam potrafisz. Rysuję na kartce, nie w formie grafiki komputerowej. Ostatnio dorzuciłam sporo nowych prac toteż nie będę ich pojedynczo wrzucać. Osoby chętne do oglądnięcia zapraszam dotego folderu na moim dA. Wątek raczej poszedł w zapomnienie ect toteż idzie do zamknięcia. Wszelakie komentarze na Priv lub pod pracami na dA | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Wto Maj 21, 2013 12:57 pm | |
| Mnie tam się podoba, ja np nie umiem robić czegoś takiego. Lou najlepszy | |
|
| |
ewww4 Już coś wie
Nick w grze : ewww4 Liczba postów : 247 Dołączył : 07/03/2012
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi Wto Cze 11, 2013 12:37 am | |
| BOŻE, LOOUUU *-* Z tego wszystkiego zaczęłam całować monitor ♥ Pięękne *-* | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Komputerowe wersje ludzi | |
| |
|
| |
| Komputerowe wersje ludzi | |
|