Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dzień dobroci dla... ludzi ;D | |
|
+44astral Ow Diana375. Artrea Liptonka13 Anett1906 agix nevinowa ardnasak ilofhorses Koniara* sajgon Linea2010 zabaykowa Bluee Sheila86 Truskaffkaa Hoping. Nicarielle Malto Nevarra blueberry. LadyArvena ZetkaEmka Ejli Julinda010 weila123 Aglyss Róża-chodowca9 Uśmieszek Broszka Star-x3 hanka1998 Aki Asiuu EveDallas Pati...xd Sweet Rabbit Madela Frania26. katty88888 Sakura Guzik Barson1990 48 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Wto Lut 07, 2012 4:54 pm | |
| Kochani, ostatnio na Zagrodzie nadeszła moda na kłótnie, oskarżenia, dogryzanie, itp, itd,... A może zrobimy sobie Dzień Dobroci dla Ludzi. Proponuję aby w tym watku wpisywać podziekowania, pozdrowienia, pochwały. Naprawmy atmosfere na Zagrodzie:) Proszę jednak o nie umieszczanie kąśliwych, ironicznych treści. Osobiście dopilnuje, żeby takowe od razu znikały. Tu ma być miło:) Wątek bedzie otwarty tylko dzisiaj wiec śpieszcie się... |
| | | Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Wto Lut 07, 2012 5:12 pm | |
| Chciałabym podziękować wszystkim, którzy pomogli mi w grze i dążeniu do sukcesów. Przede wszystkim: 1) pszczolka182 2) Jetrel 3) martusiak158 4) symilla 5) Maagda Oraz tym, z którymi zawsze mogą swobodnie porozmawiać Dziękuję za motywację, wspieranie i wszystkie miłe słowa!! | |
| | | Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 12:00 am | |
| To i ja z siebie coś wyduszę Dziękuję wszystkim ludziom z Zagrody, z którymi miałam kiedyś kontakt w wątku czy na czacie. Dziękuję Tobie lisiczko i innym Moderatorom i Adminom z Zagrody za opanowanie tej ciężkiej sytuacji na Zagrodzie, bo zaczynał wkradać się tutaj nieład i hałas czego dotąd nie było lub było w małych ilościach. I jeszcze jedno - chcę podziękować Koniarze54 vel. Philipkowi za bardzo miły kontakt na Gadu, zarówno jak na czacie czy w wątkach i za zrozumienie, gdy czasem po prostu nie mogę się odezwać. Phil Chcę podziękować Sakurze za to, że zawsze służy pomocną ręką. Sakura Chcę podziękować Frani, która od samego początku trzyma "na nogach" SoE i zawsze służy pomocą. Frania Chcę podziękować jeszcze wielu osobom - Bezbarwnej za to, że jest kiedy jest potrzebna za to, że gdy miała u mnie współ. nic nie zniszczyła (choć i tak się tego po niej nie spodziewałam;)), arlyn za to, że udostępnia swoje konto aby hodowla mogła ruszyć i za to, że cudownie u niej się pracuje (nie cały czas, ale gdy mogę to tak;)), Sabuli za ten sam powód co u Bezbarwnej. Sweet Rabbit za wspólną hodowlę. Całej hodowli SoE za to, że zawsze są i zawsze rozumieją. Dziękuję | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 1:54 am | |
| Guziczku, jeszcze nie za bardzo miałam okazję wyciągnąć pomocną dłoń, ale dziękuję za te ciepłe słowa . Tobie dziękuję za to, że zawsze zrozumiesz, gdy popełnię jakiś błąd lub czegoś nie wiem, a Ty cierpliwie mi to wytłumaczysz bez cienia krytyki mojej osoby . Dziękuję ekipie Stars of Europ za to, że z Wami jestem, że z Wami pracuję i wybaczacie mi moje zagrywki, chociaż nie zawsze były w porządku wobec wszystkich . Dziękuję Lady Arvence za to, że jest świetnym Administratorem naszej Zagrody, za to, że zawsze pomoże, doradzi, w żaden sposób nie wywyższa się z racji pełnionej funkcji, nigdy nie kłóci się w żadnej dyskusji i nikogo nigdy nie wyzywa, za to, że stworzyła bardzo wiele pomocnych rzeczy, jak poszczególne działy forum, poradnik dla oszukanych osób, Biało-Czarną Listę oraz za to, że zawsze, gdy do niej napiszę z jakąś prośbą, nigdy tego nie zbagatelizuje, tylko spełnia moją prośbę . Dziękuję Lubelkowi za to, że jest tak samo wspaniałym Adminem, jak Lady Arvenka, nie raz robił za rozjemcę w trakcie zajadłych sporów, nie dyskryminował mnie, jak na początku mojej obecności na forum popełniłam ogromną gafę, tylko naprawił sprawę i było wszystko w porządku . Dziękuję za to, że zawsze wkleja najfajniejsze zdjęcia, obrazki i filmiki na forum dla naszej rozrywki. Dziękuję za to, że jest jednym z najbardziej czynnych aktywistów przeciwko ACTA, że okazuje się równie buntowniczą osobą, jak ja i potrafi z przytupem zaprotestować przeciwko czemuś, co wpłynie na nas wszystkich radykalnie, jeżeli wejdzie w życie . Malto, jesteś jedną z najsympatyczniejszych osób, jakie znam w grze, w dodatku jesteś obowiązkowa, nigdy nie zostawisz hodowli na lodzie, żeby musiała główkować, co w danym momencie zrobić, zawsze służysz pomocą, radą i dobrym słowem . Już wcześniej pisałam gdzieś, że od jakiegoś czasu myślałam nad tym, że chciałabym z Tobą pracować Frania, jesteś najlepszą osobą, jaką zarząd Stars of Europe oraz cała hodowla mogły mieć na tym stanowisku . Szkoda, że od samego początku nie zostałaś wybrana . Najaktywniej działałaś na rzecz hodowli nawet wtedy, gdy zarząd był poza Twoim zasięgiem . Mianowanie Ciebie na to stanowisko było najlepszą decyzją, jaką hodowla mogła podjąć Dziękuję również wszystkim, z którymi mam tutaj dobry kontakt, z którymi nigdy się nie pokłóciłam, którzy nie wywołują z resztą kłótni oraz wszystkim, którzy oddali swoje głosy na moja maść . Bardzo zależało mi na tym, aby moja mozolna praca nie poszła na marne i udało się . Dzięki Wam wszystkim, którzy pomogliście mi, gdy potrzebowałam pomocy Dziękuję tym, dzięki którym Zagroda w ogóle powstała. Gdyby nie to, nadal byłabym zielona w wielu sprawach, tutaj znalazłam to, czego potrzebowałam, aby gra była dla mnie przyjemnością | |
| | | katty88888 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : katty88888 Liczba postów : 469 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 2:07 am | |
| A ja chchiałam tak ogólnie bez wymieniania, podziękować wszystkim miłym osobom, które tworzą to wspaniałe miejsce. Tym którzy cierpliwie odpowiadają na moje często pozbawione sensu pytania i tłumaczą coś na co sama nigdy bym nie wpadła. Tym którzy pomogli mi z wykonaniem dokonań, szczególnie z dokonaniem 91, do którego dostałam konia całkowicie bezinteresownie za co jestem wdzięczna Dziękuję także wszystkim osobom z którymi miałam przyjemność rozmawiać, a których nie poznałabym gdyby nie Zagroda A także wszystkim osobom, które stworzyły to miejsce i pilnują, żeby było przyjazne i pozbawione kłótni Wszystkim Bardzo Dziękuję | |
| | | Frania26. ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Frania26. Liczba postów : 407 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 3:44 am | |
| Dziękuję bardzo Dziękującym Mi :* Guziczek i Sakura :* Bez Was SOE nie byłaby sobą Dziewczynki Moje: Guzik, Barwna, Kotek, Arlyn, Sakura, Koniara, Sabula, Malciapciak, Mustang, Kavcia, Asiuu, Pati gdyby nie wy sama nie dałabym rady, działamy razem i się wspieramy w każdej złej chwili, możemy na siebie liczyć bez nie potrzebnych kłótni i sporów. Spędzamy ze sobą naprawdę mnóstwo czasu i dobrze że umiemy się dogadać. Hodowli nie tworze ja czy zarząd - SOE tworzymy MY i mam nadzieje że w Nasze szeregi nie wtargnie między Nas nikt kto by mógł zakłócić tą współpracę Lisica - Dziękuję za pomoc, miłe rozmowy, wspieranie, zawsze dobre słówko i te ciepłe buziaki co rano Kocham :* Lubelak - bez Ciebie nic nie było by tym czym jest :* jesteś ze mną od samego początku na howrse, Dziękuję za wprowadzenie w grę, mnóstwo przegadanych godzin, a także wsparcie i rozśmieszanie Isma stara Laurelon - za wszystko :* za zaufanie i podarowanie mi pierwszego jednorożca w grze mimo iż nie znałyśmy się bardzo Anett1906 za wytrzymywanie mojego marudzenia i ciągłych próśb o boksik do treningów :* playerxyz za wprowadzenie do gry i naukę treningów oraz wszystkie potrzebne wskazówki :* Katarzynkaa13 za miłe długie rozmowy o grze i nie tylko :* Oraz wszystkim których nie wymieniłam a wiedzą że w jakiś sposób mi pomogli, i są ze mną. DZIĘKUJĘ :*
Ostatnio zmieniony przez Frania26 dnia Sro Lut 08, 2012 7:46 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Madela Już coś wie
Liczba postów : 111 Dołączył : 13/04/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 4:05 am | |
| Ja tak oszczędnie : Is95 - strasznie miła , pomocna , uczciwa , ogólnie bez jakiegokolwiek zarzutu anEcia4 - po prostu zwykła , miła , bardzo fajnie się z nią pisze Carmin - druga po prostu fajna i tyle szarusia , tygryshek , Lady Averna - bardzo mili , pomocni , też nie można o nich nic źle mówić | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 4:21 am | |
| Ja dziękuję wszystkim z Zagrody, za to że mnie wspierali i nie obrażali się na mnie gdy jakieś złe słówko czy gest wyleciał. Szczególnie: Członkom RoR, że nie są źli na mnie że zawiesiłam u mnie hodowlę Guziczkowi za wspólną hodowlę i wspieranie mnie, gdy było mi smutno że moja jednoroga Kayah może umrzeć Lubelaczkowi za te konie do GP, na które mnie nie stać - dziękuje za Jungle Monster'a który przekroczył u mnie 780 um. i duży boks z prysznicem dla niego safci001 której na Zagrodzie nie ma, za rzepkę do dokonania Lisiczce... za bycie modem i szczególne pilnowanie porządku w tych dniach z kłótniami Lufie12 za jednoróżkę arabską z nie małym PG, jako bardzo płodną jednorogą klacz do dokonania by wyhodować rogacza Arvence za założenie Zagrody! Modom i adminom za pilnowanie porządku u Mgły
Oraz wszystkim innym! | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 4:26 am | |
| Dziękuje Philipkowi (koniara54) za przyjecie mnie do hodowli mimo mojego małego doświadczenia.
Dziękuje Kotkowi i arlyn za pomoc w dokończeniu koni w hodowli
Dziękuje ekipie Stars of Europe za to że jeszcze mnie nie wywaliliście, za miłą atmosferę i świetną współprace.
Dziekuje LadyAvrenie i Lubelakowi oraz moderatorom za bycie świetną ekipą pracującą nad Zagrody Mgły i za to że powstało takie wspaniałe forum gdzie nie muszę się bać pytać nawet o głupie rzeczy, bo bez Zagrody do dzisiaj bym była jeszcze zielona w Howrse
Dziekuję wszystkim tym których nie wymieniłam, a coś dla mnie zrobili
Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJE :* :* :* :* :* :* | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 5:11 am | |
| Dziękuję Guzikowi, Sweet Rabbit, Lubelakowi i innym, którzy pomogli mi w którymkolwiek dokonaniu;0 dziękuję Julis, bez której nie byłoby mnie ani na Hwr, ani na ZM. Dziękuję wszystkim, z którym miło rozmawiałam kiedykolwiek czy to na zagrodzie czy na howrse. Dziękuję wszystkim miłym osobą, że wytrzymały ze mną;0 I ogólnie modom i adminom za pilnowanie porządku. I dziękuję tym, którzy mi wytykają błędy w postach - bo ja taka nieogarnięta jestem;0 | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 5:17 am | |
| Tak więc skoro już mamy ten dzień dobroci to dziękuję wszystkim zarówno tutaj na Zagrodzie jak i na Howrse,za umilanie mi gry i czasu spędzonego z wami Mam nadzieję,że tak już zostanie |
| | | Asiuu Już coś wie
Liczba postów : 102 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 6:40 am | |
| Frania, jesteś wielka! <33333 Malciaciak niemniej, zawsze Cię podziwiałam za wytrwałość w jednoosobowej hodowli i w najlepszych mieszankach i przemiła osoba, tak jak Frania i reszta SoE dziękuję nadia.amorek na pomoc przy zadaniach | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 7:22 am | |
| Dziękuję wszystkim z Zagrody <33 Dziękuję APX oraz nadii.amorek za miłą współpracę przy cobach i trakenach <33 Dziękuję całej hodowli Feria del Caballo za przyjecie mnie z powrotem w swoje progi oraz miłą atmosferę <333 Dziękuję całej hodowli Błędne Pszczoły za wspaniałą współpracę oraz miłą atmosferę <333 Dziękuję Arvence, Lubelakowi i lisiczce za pomocną dłoń <33 Dziękuję MCuser'owi za to, że pokazał mi howrse <33
Jakbym kogoś pominęła to bardzo przepraszam =* | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 7:34 am | |
| A coś się stanie, jak podziękuję całej Zagrodzie? A więc dziękuję Wam za: - pomoc w dokonaniach - ciekawe rozmowy - miłą atmosferę - ZA WSZYSTKO!!! | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 7:36 am | |
| A ja chciałabym podziękować Lubelakowi że dzięki niemu w ogóle wróciłam na Zagrodę. A poza tym wszystkim dzięki którym chętnie tu wracam | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 8:01 am | |
| ja podziękuję całej Zagrodzie: - za pomoc - za miłą atmosferę (zazwyczaj) - i za to, że po prostu jest! | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 8:03 am | |
| Przede wszystkim chcę podzienkować poziomce22, za wielką pomoc przy grafice i szablonach na blog.onet. Sakurze za to, że pomogła mi się dostać do HA i, że miło się z nią rozmawia. Philipkowi, ZetceEmce, Gwiazdce, Gwiazdeczce i innym za to, że są. Guzikowi za wszystko i oczywiście Malto - za wałacha na GP i cenne wskazówki - jesteś też jedną z najsympatyczniejszych osób, które poznałam na Zagrodzie. Dziękuję moderatorom za to, że forum jest takie jakie jest. Mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo. | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 8:04 am | |
| Ja chciałam podziękować myszce i pszczółce oraz przeprosić wszystkich za tą zbiórkę. Temat pojawi się za chwilę. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 8:22 am | |
| Chciałabym podziękować: Moderatorom, za ich trud włożony w pilnowanie porządku na forum, niezmierną cierpliwość w stosunku dla graczy, niejednokrotne zarywanie nocy, aby utrzymać porządek na Nocnych Markach i tworzenie poradników. Administratorom, za to, że stworzyli polską wersję Howrse, dzięki czemu nie musimy trudzić się z elektronicznymi tłumaczami. Za to jak się starają, aby polepszyć grę. Dodają nowości i promocje. Na nasze życzenie, pojawiają się na forum. Wszystkim miłym graczom, którzy tworzą wspaniałą atmosferę Howrse, pomagają innym, odpowiadają na forum i zaprzyjaźniają się z nami. iri za niezmierną cierpliwość w tłumaczeniu mi języka i niemieckiego i napisanie kilku projektów. SailorSny za to, ze jest moja najlepszą przyjaciółką. | |
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 9:27 am | |
| I już bym zapomniała -
Dziękuję Haneczce, przepraszam - Hance za fajne rozmowy na Zagrodzie, fajne wymówki na czacie, za wywoływanie razem ze mną śmiesznych kłótni publicznych, ogólnie... Heneczko, przepraszam - Hanko za wszystko! | |
| | | weila123 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 361 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 9:43 am | |
| Ja tak ogólnie. Dziękuję : - członkom Zagrody za wszystkie porady i odpowiedzi na moje pytania - wszystkim osobom , które pomagały mi zrozumieć język HTML - mojej starej ekipie z hodowli Excellent Shetland* , która już nie istnieje za ... za WSZYSTKO ! Dziękuję też za to , że jest takie wspaniałe forum jak Zagroda Mgły. DZIĘKUJĘ ! | |
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 10:13 am | |
| - Sweet Rabbit napisał:
- I już bym zapomniała -
Dziękuję Haneczce, przepraszam - Hance za fajne rozmowy na Zagrodzie, fajne wymówki na czacie, za wywoływanie razem ze mną śmiesznych kłótni publicznych, ogólnie... Heneczko, przepraszam - Hanko za wszystko! Ooo! Jak mogłam zapomiec o Rabbitce! (czyt. Rabbicie). Dziękuję za nasze kłótnie i rozmówki na czacie :* | |
| | | Julinda010 Już coś wie
Nick w grze : Julinda010 Liczba postów : 139 Dołączył : 30/12/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 11:07 am | |
| Więc... milens21-dzięki za wspólną hodowlę angloarabików,jesteś miła i pomocna (nawet w realu!) cóż...sami możecie się przekonać ; ) nuta123-w hodowli rogów od zawsze!Tematy wspólne są,naprawdę,miła osóbka. Lusia20-czasem trudno do Ciebie dotrzeć,ściągasz na lekcjach,ale to tylko małe rysy...Jedno jest pewne-da się je zamalować.Dziękuję. Za osoby,które pomogły na forum gry,tu i w realu. !!!THX!!! | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 12:03 pm | |
| Chciałąbym przeprosić hankę,za mówienie na nią Haneczka,i wnerwianie jej innymi sposobami.. I dziękuję wszystkim z którymi rozmawiałam,za to że odpędzili ode mnie nudę. THANK YOU! | |
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 12:04 pm | |
| - Ejli napisał:
- Chciałąbym przeprosić hankę,za mówienie na nią Haneczka,i wnerwianie jej innymi sposobami..
I dziękuję wszystkim z którymi rozmawiałam,za to że odpędzili ode mnie nudę.
THANK YOU! nie przepraszaj, to TY mnie ratujesz od nudy ;D | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 12:46 pm | |
| No to i ja się odezwę. Dziękuję Perro i Mylene, których tutaj nie ma, za to, że jeszcze gram w Howrse. <3 Dziękuję Lubelakowi za rozmowy na GG, za protest przeciw ACTA, za kilkugodzinne wyłączenie ZM, przez które mało zawału nie dostałam. xD Dziękuję całej ekipie SoE za wyrozumiałość - dziewczyny ,tęsknię za Wami! Dziękuję mojej kochanej grupie chatowej, a w szczególności Wisth, SailorSny, Hance i Ejli za wspólne pogaduchy i wyprawę na Księżyc. (Jak kogoś pominęłam to przepraszam) Dziękuję Sakurze za to, że niedługo założę zeszycik i będę sobie zapisywać Twoje cytaty. Pozytywnie, oczywiście. Dziękuję Arvence, Gwizdce, lisiczce i reszcie modów ZM za przejście przez trudne momenty Dziękuję Malto i innym osobom, które pomagały zaliczyć zadanie 91 Dziękuję APX za opowieści o duchach Dziękuję wszystkim osobom, dzięki którym Zagroda jest bardzo fajnym miejscem. | |
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 12:51 pm | |
| Hmm... Jak już tak piszę, to chcę w szczególności podziękowac czatowej grupie: -Ejli (kochającej reggae xD) -ZetceEmce (wyprawa na księżyc xD) -Wisth (wspólna załamka loterią) -SailorSny (GG czy czat? xD) - Paulax9 (Dzieciarnia!!! xD) - Malto (Mamuśka! xD) - Sweet Rabbit (czatowe sprzeczki xD) I wielu, wielu innym! Nie tylko z czatu, dziękuję całej Zagrodzie za miły klimat i fajne tematy. Bez was nie byłoby mnie tu już dawno!
Ostatnio zmieniony przez hanka1998 dnia Pią Lut 10, 2012 8:32 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 12:55 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- Sweet Rabbit napisał:
- I już bym zapomniała -
Dziękuję Haneczce, przepraszam - Hance za fajne rozmowy na Zagrodzie, fajne wymówki na czacie, za wywoływanie razem ze mną śmiesznych kłótni publicznych, ogólnie... Heneczko, przepraszam - Hanko za wszystko! Ooo! Jak mogłam zapomiec o Rabbitce! (czyt. Rabbicie). Dziękuję za nasze kłótnie i rozmówki na czacie :* W końcu przyzwyczaiłaś się do Rabbita, Rabbitka poszła w las | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 1:10 pm | |
| Jeju, tylu osobom chciałabym podziękować... Rok to byłby za mało... To tak pokrótce, jeśli kogoś ominę - przepraszam. Te osoby i tak wiedzą, ze są dla mnie ważne. Lubelak - dziękuję za pomoc w ożywieniu Zagrody Mgły. Bez ciebie nie wiem jak to wszystko by się potoczyło... Furia - jedyna, którą dotychczas miałam okazję spotkać na żywo. Z którą też trochę tematów się obgadało i w grze i w realu. Lisiczka - osoba na której wiem, ze mogę polegać. W ostatnich dniach szczególnie jestem ci wdzięczna za radzenie sobie z tym bałaganem Herma, Truskaffkaa (dawna Zdara), Czeko, kunie (nie grająca już od dawna), mycha, Horsissa (dawna Korbar/Dromak), szosa (która już mnie pewnie nie pamięta ), pszczółka (za pewną dawną ciekawą rozmowę... Lata temu, zanim została modem...), MysticsDream, Star-x3, zuczek, astral, Nevarra, Malto, Róża-chodowca, ZetkaEmka, Sheila86, gracja_m, Anulek (wspólne zainteresowania ), aleksandrowa, Bartol676, hanka, guzikova, nadia, uśmieszek, Sweet rabbit, koralikowa, Frania, Sakura, Jacusiek... [kolejność przypadkowa] To tylko część ludzi, którym jestem naprawdę wdzięczna za to, że są. Bez was wszystkich ta gra, to forum nie byłoby tym, czym jest. Prawdopodobnie gdyby nie wy - już dawno przestałabym grać. To ludzie tworzą grę, to ludzie tworzą atmosferę, to dla ludzi się gra. Wszystkie wymienione osoby, oraz duża część niewymienionych - jesli czegoś potrzebujecie, wiedzcie, że zawsze możecie na mnie liczyć. No prawie zawsze Dziękuję wam Przepraszam też wszystkie osoby, które kiedykolwiek swoją wypowiedzią uraziłam. Jeśli tak się stało, to nieumyślnie. Czasem też nie da się inaczej, szczególnie gdy sprawa dotyczy kilku osób. Zawsze ktoś będzie się czuł poszkodowany... Jeszcze raz przepraszam
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Sro Lut 08, 2012 2:21 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 1:21 pm | |
| Ja mimo iż zarejestrowałam się tu niedawno chciałabym podziękować wszystkim z całej ZM! Mam nadzieję, że te kłótnie które się teraz dosyć często tworzą ustaną na wieki... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D | |
| |
| | | | Dzień dobroci dla... ludzi ;D | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|