Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dzień dobroci dla... ludzi ;D | |
|
+44astral Ow Diana375. Artrea Liptonka13 Anett1906 agix nevinowa ardnasak ilofhorses Koniara* sajgon Linea2010 zabaykowa Bluee Sheila86 Truskaffkaa Hoping. Nicarielle Malto Nevarra blueberry. LadyArvena ZetkaEmka Ejli Julinda010 weila123 Aglyss Róża-chodowca9 Uśmieszek Broszka Star-x3 hanka1998 Aki Asiuu EveDallas Pati...xd Sweet Rabbit Madela Frania26. katty88888 Sakura Guzik Barson1990 48 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 1:37 pm | |
| Od razu mówię, ze będzie krótko i węzłowato W pierwszej kolejności wielkie podziękowania dla całej ekipy ZM, za to że w ogóle takie forum powstało (w szczególności dla LadyArveny za zaproszenie mnie tutaj ) i jeszcze się nie rozpadło, że czasem ten chaos uporządkują i postawią na nogi. W drugiej - dziękuję wszystkim użytkownikom - zwyczajnie dlatego "że są"... Bez nich sama idea ZM by upadła. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 2:06 pm | |
| No ładnie, temat - rzeka Niemniej nie mogę się nie dołączyć - tyle że może być ciężko, zważywszy na mój staż zagrodowo/howrse'owy oraz wrodzoną sklerozę, wymienić z nicków wszystkie osoby, którym jestem za cokolwiek wdzięczna... A tych osób jest naprawdę sporo. Wiec może ogólnie? Żeby przypadkiem kogoś nie pominąć? Przede wszystkim dziękuję twórcom Zagrody za to, że powołali do życia "alternatywę" dla forum howrse - chwała Wam! Dziękuję użytkownikom Zagrody, za to, że tworzycie to miejsce - gdyby nie Wy, forum mogłoby być kolejnym martwym adresem, jakich masa w internetowym światku. Dziękuję za wszelkie wspólne działania! Za to, że Zagroda kojarzy się z uczciwością, a dzięki temu człowiek nie boi się puścić w obieg konia, za którego mógłby zgarnąć wór Equus czy parę kuponów (tak, chodzi mi o komitet kolejkowy do zadania nr 91... nigdzie indziej bym się na to nie odważyła) Dziękuję za miłe pogadanki na czacie i nie tylko - niektórzy z Was doprowadzają mnie do głupawki, ale to tylko Wam się chwali - śmiech to zdrowie Dziękuję za możliwość przyłączenia się do czołowej hodowli Shagya! Ekipa pierwszorzędna, a Ty, Franiu, trzymaj się dzielnie, pomogę na 100%! Dziękuję też osobom, które nieczęsto zaglądają na forum, lub nie mają tu konta, a które w jakikolwiek sposób pomogły mi w grze - jesteście super, kłaniam się w pas I, już tak uderzając w osobisty ton, dziękuję, że mnie tu tolerujecie i nie dajecie odczuć słowem czy gestem, że dzieli nas mniejsza lub większa różnica wieku (dla Dzieciarni mogłabym być na siłę matką ), a tym samym nie odstaję od grupy zagrodowców To naprawdę miłe Zdaję sobie sprawę faktu, że pewnie coś pominęłam - co jednak nie znaczy, że sprawy, których nie wspomniałam, nie są dla mnie ważne Przywiązuję się do ludzi, więc jeśli ktoś był w stosunku do mnie w porządku, ma moją dozgonną wdzięczność Pozdrawiam wszystkich i oby Zagroda łączyła nas, a nie dzieliła
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Sro Lut 08, 2012 2:08 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Nicarielle Nowy
Nick w grze : Nicarielle Liczba postów : 35 Dołączył : 05/02/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 2:08 pm | |
| W końcu zdecydowałam się, co też chciałabym napisać. Chciałabym podziękować tym paru osóbkom, które mnie powitały, a także przeprosić wszystkich za to, jaką zadziorą jestem. A także podziękować Sakurze0001 za specjalną ofertę kupna jednej z Gwiazd Europy, oraz - co się z tym łączy - naprawdę szybkiej odpowiedzi. | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 2:27 pm | |
| Chciałabym podziękować: hance1998 za naszą Dzieciarnię xd ;** Malto kolejna Dzieciarnia xd ;* Star-x3 za pomoc przy prezentacji, a raczej naukę :* asiiix za jej pomoc i udane transakcje ;** ZetceEmce za Notes Wędrowniś oraz fundację ;* Asiaa.(nie wiedziałam jak odmienić nick xd) za pomoc przy kucykowych avatarach oraz fundację ;* Roksanie2012 za ogólną pomoc na howrse oraz fundację ;** Kotkowi~ za fundację ;* Postrzelonej za fundację ;* Sakurze0001 za pomoc ;* nadi.amorek za ciekawe rozmowy ;*
I wielu,wielu innym osobom! <3 | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 5:04 pm | |
| Kochani, jestem naprawde mile zaskoczona odzewem. Zakładając ten wątek miałam wiele wątpliwości czy nie wyjdzie z tego kolejna kłótnia, czy temat nie zostanie opacznie zrozumiany. Przez moment nawet myślałam, żeby go usunąć i jak już weszłam z tym zamiarem na Zagrode zobaczyłam ziarenko nadziei czyli pierwszy post i na dodatek własnie taki, jaki chciałam tu zobaczyc... Temat miał słuzyc oczyszczeniu się ze złych emocji i widzac wpis typu "...długo zastanawiałam sie co tu wpisać..." widzę, że doskonale spełnił swoją rolę Malto napisała "temat rzeka..." i to właśnie swiadczy o tym, jaka jest Zagroda, jacy jestescie Wy... gdyby nie było tutaj tylu pomocnych osób i takiej atmosfery to ta rzeka byłaby tylko wartkim strumieniem:) Za to wszystko serdecznie wszystkim dziękuję. Każda osoba odpowiadajaca w tym wątku otrzymała plus za pomoc w przywróceniu wiary w nasze koleżeństwo 8.02 dobiegł końca ale mam nadzieje, ze ten dzień dobroci zagosci u nas na dłuzszą chwilę. Ponieważ wątek cieszy się sporym zainteresowaniem postanowiłam pozostawic go otwartym jeszcze przez jakiś czas. Serdecznie dziekuję |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 08, 2012 5:30 pm | |
| Dodam jeszcze od siebie pewne podziękowania i słowa uznania dla osób, które nie mają styczności z ZM, ale są ze mną na co dzień w Howrse Na pierwszym miejscu Fryzomaniak - uwielbiam tego cynika . Sypnie czasem taką ironią i zarazem humorem, że ze śmiechu spadam z krzesła . Zawsze, ale to zawsze mogę na niego liczyć, nigdy jeszcze nie odmówił mi czegokolwiek (no, poza Skrzydlata Laską Hermesa, ale o nią akurat nie pytałam i nie prosiłam ). Jeżeli potrzebuję pomocy, mogę walić do niego, jak w dym . Fajnie rozmawia mi się z nim przez priv na tematy polityczne, religijne i społeczno-psychologiczne, czyli mój tzw. pierdolec (tylko nie bierzcie tego za wulgaryzm, to takie moje określenie jobla na punkcie czegoś ). Mój najlepszy kompan na Howrse . Jeżeli kiedykolwiek usunę swoje konto na Howrse, poza końmi ze wspólnych hodowli, które musiałyby do nich wrócić, to własnie on odziedziczy po mnie wszystkie moje prywatne konie . Wiem, że zajmie się nimi bardzo dobrze . Póki co, m. in. właśnie rozmowy z nim trzymają mnie w tej grze i sprawiają, że nie jest ona taka nudna, jak wtedy, gdy trzeba codziennie wykonywać jedne i te same czynności do znudzenia aniah, NikaxD, Keplie, Pusiek i Uśmieszek06 (tu akurat z ZM:)) z hodowli Hesker Avets . Bardzo je lubię, zawsze zgadzają się na różne moje dziwne pomysły usprawnienia hodowli, pytają mnie o zdanie, choć nie jestem ani jej założycielką, ani nie mam statusu zarządcy, no i przede wszystkim za to, że przyjęły mnie w swoje szeregi i dały szansę na pokazanie, na co mnie stać z treningiem fiodrow, chociaż przed tą hodowlą nigdy nie blupowałam żadnych galopowców | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Czw Lut 09, 2012 3:06 am | |
| A ja pominęłam kilka osób Dziękuję annrem za konie do wygrywania zawodów oraz za boskiego Gypse, pszczolce182 za fajne rozmowy zanim zostałam modem i za pogaduszki na markach w Boże Ciało- pierwszy dzień wakacji o 10:00. Sweet Rabbit za fajne stronki które nam tutaj pokazuje i wszystkim bo bez was nie byłoby tak fajnie. | |
| | | Truskaffkaa Nowy
Nick w grze : Truskaffkaa Liczba postów : 3 Dołączył : 03/01/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Czw Lut 09, 2012 4:38 am | |
| Ja pragnę podziękować wspaniałej LadyArvena, za to że jest ; ) i za te wszystkie konie które mi sprzedała ; D Jeszcze chcę podziękować Zaista, że wytrzymała ze mną przez 7 lat (a nie jest to proste ;P) Jeszcze tego trochę jest, nie chce się rozpisywać ; ) A i jeszcze Garfield, za te nasze rozmowy x DD Hehe ;P | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Czw Lut 09, 2012 10:56 am | |
| Ja najbardziej chciałam podziękować LadyArvenie za pomoc w treningu konia do GP |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Pią Lut 10, 2012 2:15 am | |
| Jak już mam wymieniać: Administratorzy i moderatorzy - bez was to forum by nie istniało! Lubelaku,Zetko,Wisth,hanko,bluetooth, - dziękuję za pogaduchy na chacie. hanko - dziękuję za pożyczenie Rumby.Napisz jak chcesz ją spowrotem.
I w ogóle wszystkim,któych znam,za to,że ich w ogóle znam! :3
| |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Pią Lut 10, 2012 2:31 am | |
| A ja choć nieczęsto wchodzę teraz, chciałam podziękować wszystkim tym, którzy tworzą dobrą i przyjazną atmosferę tego miejsca. Mam szczególny sentyment do Zagrody, gdyż moje pierwsze kroki grze stawiałam właśnie z Jej (Waszą) pomocą. Dziękuję modom i adminom za ich pracę, bo wiem, że czasem bywa ciężka. Dziękuję zwłaszcza Tym ludziom, którzy byli już wtedy kiedy ja przyszłam na Zagrodę. LadyArwenie, Lisiczce, Nevarrze, Gwiazdce(Star-x3), Myszce805, ZetceEmce, Nadii.amorek, Chrupci, CzekoBoom, MysticsDream. Część z tych osób już chyba nie korzysta z Zagrody niemniej jednak: Wielkie i serdeczne DZIĘKUJĘ! - to Wy i kilka innych osób sprawiliście, że ta gra oraz forum Zagrody nabrały dla mnie znaczenia Nowszym graczom również składam podziękowania - teraz wy tworzycie atmosferę tego miejsca i oby ta była jak najlepsza! Szczególne podziękowania składam Lubelakowi i Sakti - którzy stali się moimi dobrymi przyjaciółmi oraz nevinowej i Gaji14 - za to, że po prostu są Jeżeli zapomniałam kogoś wymienić to wybaczcie - z roztkliwienia nad "starymi" czasami zagrody | |
| | | Bluee Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 11/02/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sob Lut 11, 2012 5:48 am | |
| Dziękuje koniarka21010 za to że ... po prostu jest ;* I że tak wspaniale sprawdza sie w roli lokaja! Pamiętaj zawsze bede cię KOCHAĆ | |
| | | zabaykowa W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 379 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sob Lut 11, 2012 10:08 am | |
| Więc ja przede wszystkim gratuluję i dziękuję lisiczce za cały geniusz tego wątku - nie będę się rozpisywać, zamknę wszystko w jednym słowie - DZIĘKUJĘ. Oprócz tego: joanne, za wrzucenie mnie na głęboką wodę i danie dobrego kopniaka kiedy trzeba; Kamilowi2010 za godziny śmiechu i wkurzanie mnie zawsze i wszędzie; gabi3344 za WSZYSTKO, Ellfce za wspólne wzloty i upadki; całej ekipie z hodowli Per Sempre Ardente na przedzie z Karoliną i Tobi oraz ponownie joanne za cudowną atmosferę od pierwszego dnia współpracy; Alexsis_ za pomoc przy blogu oraz Nathaly za baardzo szczere wypowiedzi. I oczywicie HOWRSE i ZAGRODZIE za to że uzależniają oraz WAM za to że jesteście. | |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sob Lut 11, 2012 11:17 am | |
| Chciałabym podziękować wszystkim osobom, szczególnie założycielom Zagrody, za wspaniałe chwile spędzone na forum . Dziękuję wszystkim którzy wspomogli mnie materialnie oraz duchowo w niektórych chwilach, za super dyskusje na wszystkie tematy ;3 Najbardziej chciałabym podziękować. Rose666 która zawsze była gotowa mi pomóc | |
| | | sajgon Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Nie Lut 12, 2012 4:03 am | |
| Mimo, ze juz nie gram, to chcialbym podziekowac kilku osobom:
Bitre, KrzaQ - jestescie niesamowite, dziekuje za wsparcie, wspaniale rozmowy, pomocna dlon! Nie przezylbym bez Was! <3 ;* Christinka i Elektrownia - wspaniale osoby, swietna wspolpraca, mile rozmowy; bardzo dziekuje za to, ze jestescie! ;*** Mycha96 - dziekuje za pomoc w trudnych chwilach i boksy w OJ. ;p ;* Busia, Amanda Staub, Pufek - bardzo sympatyczne i pomocne osoby! dziekuje za... wszystko!! ;** zaneta1999 - bardzo fajne rozmowy i mila wspolpraca. ;p dziekuje. ;* Dziekuje rowniez calej ekipie hodowli fiordow, w ktorej kiedys bylem. :) Dziekuje tez reszcie ekipy Stamboek za fajna wspolprace. :)
Ostatnio zmieniony przez sajgon dnia Sro Lut 22, 2012 2:21 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Koniara* Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 12/02/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Nie Lut 12, 2012 4:16 am | |
| jak zmienia sie zdjecie? bo ja nie chce miec tej mgly... Edycja Lubelaka: wchodzisz na górze w "Profil" a następnie w "emblemat". | |
| | | ilofhorses Raczkujący
Nick w grze : ilofhorses Liczba postów : 77 Dołączył : 26/06/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Pon Lut 13, 2012 5:38 am | |
| Bardzo dobry post Przyda się trochę miłości i dobroci Chciałabym podziękować przede wszystkim : Całej ekipie Błędnych Pszczół - wszyscy są uczciwi, mili i panuje zawsze cudowna atmosfera A teraz z osobna : aleksandrowa - najmilsza, najukochańsza i bardzo uczciwa osoba erreo - bardzo lubię Filadelfia J - miła, uczciwa, pomocna Hodowca - miłe rozmowy, uczciwa, kochana pszczolka182 - pomocna uczciwa, kochana Dziękuję również wszystkim, na kogo mogę zawsze liczyć, oraz pozdrawiam wszystkich z Zagrody | |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Wto Lut 14, 2012 10:39 am | |
| Chciałabym podziękować wielu osobom: - nevinowej ---> za to, że jest - czadrze ---> za to, że jest wspaniała ^^ - Jaselle ---> za te Twoje avki - kornetto10 ---> za wspieranie praktycznie od początku gry - Werti ---> za to, że wróciła - iguhh ---> za sekrety, za to, że jesteś ekstra - Fancie :** ---> za pogaduchy - hodowli Feria del Caballo ---> za to, że są dla mnie jak rodzina. - hodowli Błędne Pszczoły ---> za atmosferę - aleksandrowej ---> za te rady, co do prezek - Sheedzie ----> za pomysł na konkurs w GS - Loli ---> za pomoc i Ferię - wielu innym osobom, których nie mogę wymienić, za to, że pomagacie! Chciałabym przeprosić: - nevinową ---> za tamte 'pogaduchy' za to, że się pokłóciłyśmy, chcę przeprosić | |
| | | nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Wto Lut 14, 2012 11:04 am | |
| No to i ja złoże tu podziękowania: iguhh - za to, że zawsze mogę z Tobą o wszystkim pogadać i wiem, że mogę na Ciebie zawsze liczyć ; * Aglolga - z Tobą zawsze mogę porozmawiać, powiedzieć, pośmiać się i dziękuje Ci za to agix - jedna z najwspanialszych osób jakie poznałam, mogę zawsze na Ciebie liczyć i jestem Ci za to wdzięczna annerm - bo z Tobą można pogadać, pośmiać się i w ogóle wszystko daisy, Lola, parafka, sahara74, czadra, Herma, ruda_ruda, Rhei, Granda.., koteczek043, mycha805, Karolina i Tobi, Anteek97 - kochana ekipa Feri która zawsze mi humor poprawia, z którą mogę o wszystkim pogadać i wiem, że nie przeżyła bym bez Was ;* ardnasak - po prostu dziękuję i przepraszam ; ) ArinStreal - wielbie z Tobą pisać i gadać o anime : D ach, no i dziękuje za wprowadzenie mnie do anime o którym dość dawno zapomniałam ; * Nathaly, monikaam, kika, dorcis, Kamson1, oli330, Aka Manah, Lullaby_x, Garfildek, Baldurrka, kwotek, descarado, ak193, MyJoy - dziękuje za to, że jest, że mogę z Wami pogadać oraz, że mogę się z Wami śmiać ! Hodowca, maciek00553388, justa-z-21, Elektrownia, Mimmy, Grzeczna, Imeime - dziękuje Wam za to, że jesteście, za atmosferę panującą w hodowli i ogółem za wszystko ! : D lisiczka - dla Ciebie szczególne podziękowania, za te skille które wspomagają zawody w OJ : D Lubelak, Sheila86, Thane, Gaja14 - bo po prostu jesteście : ) | |
| | | agix Już coś wie
Nick w grze : agix Liczba postów : 100 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Wto Lut 14, 2012 11:16 am | |
| Również chciałabym podziękować kilku osobom: nevinowa - za wszystkie rozmowy, za to, że mnie znosisz, choć przynudzam na każdym kroku i nawijam jak najęta ;P. Mogę na Ciebie liczyć w każdej sytuacji, dziękuję :* Mimmy - wspaniałe rozmowy i pomoc, dzięki Tobie siedząc w szkole często mam co robić, pisząc z Tobą smsy:) lisiczka - mogę na Ciebie zawsze liczyć, jesteś bardzo pomocna:) Imeime - tak często mi pomagasz! Chantell - szkoda, że już tak mało rozmawiamy, jednak bardzo miło wspominam pogaduchy z Tobą o niczym, dzięki za pomoc:) Koralikowa., mustang_z_filmu - dzięki za miłe rozmowy:) Oraz podziękowania dla hodowli Dio della Notte za miłą atmosferę Pozdrowienia również dla wszystkich z ZM!! ) | |
| | | Anett1906 Nowy
Nick w grze : Anett1906 Liczba postów : 43 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Czw Lut 16, 2012 3:07 am | |
| To ja również przyłączę się do podziękowań i tak... Nie osiągnęłabym tylu sukcesów gdyby nie wspaniała i pomocna szyszunia, na którą zawszę mogę liczyć, a także Frania26, która również pomagała mi jak tylko mogła. Dziękuję z całego serca slowiczkowi i Czarnej za współpracę w hodowli i możliwość dalszego rozwijania się na Howrse. Za pomoc chciałabym jeszcze podziękować justas, Aaneczqqaa2 i Green22. Dziękuję drasuni oraz montosi za pomoc w naszej hodowli jednorożców i za to, że tak cierpliwie znoszą moje nieobecności w ostatnim czasie i robią wszystko, bym nie zostawała przez to w tyle. doma1036 Tobie również dziękuję za pomoc i za to, że możemy porozmawiać na każdy temat, że jesteś moją muzą w wieczornych godzinach hehe. I wielu wielu innym osobom, z którymi miałam przyjemność spotkać się, rozmawiać, dokonywać transakcji na Howrse, bez Was wszystkich nie zaszłabym daleko. Dziękuję | |
| | | Liptonka13 Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 28/01/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Czw Lut 16, 2012 2:00 pm | |
| Dziękuję wszystkim z SoE a szczególnie Frani( bez ciebie by mnie z wami nie było) za taką miłą współprace, oraz wszystkim z R&L,za to, że ze mną wytrzymują | |
| | | Artrea Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 22/02/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sro Lut 22, 2012 12:32 pm | |
| Cóż... Najbardziej chciałam podziękować Shira.Mada, która nauczyła mnie, że życie może być piękne nie tylko w książkach fantasy. Nauczyła mnie także używania wyobraźni, szczególnie, gdyż piszę książkę. Pozdrawiam Werynię, moją najlepszą kumpelę. | |
| | | Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Czw Lut 23, 2012 10:48 am | |
| Dziękuję graczowi *koniara* za wykonanie pięknej prezentacji | |
| | | Ow Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Pią Lut 24, 2012 1:22 pm | |
| Ja dzisiaj chciała bym pogratulować wszystkim na howrse,lecz wszystkim nie dam rady dać gratulacji, więc jeśli to czytacie wiedzcie że macie odemnie gratulacje. Pozdrawiam Ow. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Pią Lut 24, 2012 2:24 pm | |
| Jak już mówiłam w innym wątku... - LadyArvena napisał:
- Nieładnie tak się podszywać pod Ow
Jeszcze ktoś uwierzy... | |
| | | astral Nowy
Nick w grze : astral Liczba postów : 43 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sob Lut 25, 2012 2:39 am | |
| Cóż . Ja chciałam bardzo podziękować graczce _dukatowa_ i Tocha. To one są moim światełkiem w tunelu i zawsze mogę na nie liczyć. Oczywiście nie zapominając o LadyArvena i amicita które zawsze pomogą mi finansowo ^^. Aha i jeszcze lotz i DAGA którzy doprowadzają mnie co szału, ale za to ich lubię . Pozdrawiam wszystkich howrsowiczów ;d | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sob Lut 25, 2012 5:21 am | |
| ja chcę serdecznie podziękować wszystkim z ZM i howrse | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Sob Lut 25, 2012 8:52 am | |
| Ja chciałabym podziękować nocenie,mojej współpracowniczce z hodowli za to,że tak świetnie mi się z nią pracuję i że w ogóle jest. I oczywiście kali23010,że jest taką samą wariatką jak ja i że możemy o wszystkim pisać,tiaa ;D I całej zagrodzie mgły,że spotykam ludzi z pasją! | |
| | | Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D Wto Lut 28, 2012 12:12 pm | |
| Dziękuję graczowi Kazarina, który popilnował mi konta, nie chcąc nic w zamian. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D | |
| |
| | | | Dzień dobroci dla... ludzi ;D | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|