Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Wakacyjny konkurs (server polski) | |
|
+4CzekoBoom Nevarra Ola Koniara LadyArvena 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: GRA - Wakacyjny konkurs (server polski) Pią Sie 05, 2011 7:33 am | |
| - Ow napisał:
- Cześć!
Zauważyliście, że moja prezentacja nie jest zbyt ładna? A Kowelan zupełnie ze swojej zrezygnował. Niestety, w przeciwieństwie do niektórych z Was, nie mamy aż tyle talentu... Właśnie dlatego ogłaszamy konkurs na prezentacje dla Ow i Kowelana!
Zasady: - Konkurs trwa od 5-go do 17-go sierpnia 2011 roku - Każda osoba może wysłać tylko jeden projekt (liczy się pierwszy zgłoszony pomysł) - Projekt musi być autorstwa osoby, która go zgłasza. - Spośród zgłoszonych prac wybierzemy 2, które zostaną użyte na stronach Ow i Kowelana - Ogłoszenie wyników odbędzie się 23-go sierpnia 2011 roku
Nagrody: Autorzy zwycięskich prac otrzymają: Zestaw Nyks oraz Złote Jabłko
Jak wziąć udział w konkursie: - Przygotuj prezentację w dowolnym programie. Pamiętaj, że musi dokładnie pasować do jednego ze standardowych wymiarów prezentacji, i że nie wszystkie znaczniki HTML działają w prezentacjach. Musi również mieć miejsce na wpisanie przez nas tekstu. Możesz użyć grafik z Howrse (np. małpki Ow, przedmiotów z CR, koni), ale nie wolno używać prac z Przestrzeni Twórczej, lub obrazków znalezionych w internecie, jeśli nie jesteś ich autorem lub nie posiadasz do nich praw. - Zrób zrzut ekranu pokazujący gotową prezentację (jak zrobić zrzut dowiesz się np.tu) - Umieść zrzut na serwerze zewnętrznym (np.tu) - Umieść bezpośredni link do swojego zrzutu w znacznikach [ img ] link [ /img ] na forum. Jeśli nie umiesz posługiwać się znacznikami, umieść sam link. - Nie umieszczaj na forum kodu HTML do prezentacji! Każdy mógłby z niego skorzystać, a udowodnić jego oryginalność będzie trudno. W związku z tym chroń wyjątkowość swojej pracy pokazując ją w postaci zrzutu ekranu! Po zakończeniu konkursu, skontaktujemy się ze zwycięzcami, aby otrzymać kod.
UWAGA: Zanim weźmiesz udział w konkursie, przeczytaj powyższe zasady!
Zapraszam do udziału! Ow LINK TUTAJ | |
| | | Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: GRA - Wakacyjny konkurs (server polski) Pią Sie 05, 2011 9:16 am | |
| Już wzięłam udział | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Wakacyjny konkurs (server polski) Pią Sie 05, 2011 11:19 am | |
| | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: GRA - Wakacyjny konkurs (server polski) Pią Sie 05, 2011 12:15 pm | |
| Hah, biorę udział! Już się zabieram za prezentację dla nich. XDD | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - Wakacyjny konkurs (server polski) Pią Sie 05, 2011 1:22 pm | |
| Chętnie bym spróbowała ale nie umiem zrobić kodu HTML Grafikę mogę zrobić... | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: GRA - Wakacyjny konkurs (server polski) Sob Sie 06, 2011 4:16 am | |
| Ja nawet grafiki nie dam rady ;( musze zrobic grafike, i od kogos zaufanego kod wyciagnac za np. USNM | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Wakacyjny konkurs (server polski) Sob Sie 06, 2011 11:15 am | |
| Hm,postaram się coś fajnego zrobić. Ciekawe czy mi wyjdzie. Życzę wszystkim biorącym udział powodzenia | |
| | | ilofhorses Raczkujący
Nick w grze : ilofhorses Liczba postów : 77 Dołączył : 26/06/2011
| Temat: Re: GRA - Wakacyjny konkurs (server polski) Pon Sie 08, 2011 2:47 am | |
| Ja już dałam prezkę Jest na 37, albo 38 stronie Życze powodzenia ! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Wakacyjny konkurs (server polski) | |
| |
| | | | GRA - Wakacyjny konkurs (server polski) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |