| Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Diamencik Raczkujący
Nick w grze : Diamencik Liczba postów : 85 Dołączył : 10/08/2012
| Temat: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Pon Maj 06, 2013 9:53 am | |
| Witam, witam. Magiczna Strefa - to spółka, która powstała już dawno, dawno temu. A to ją zamykałam, a to znowu otwierałam... Teraz postanowiłam, że spółka będzie istniała już na zawsze. Aktualnie trwa wielki nabór! Więcej informacji znajdziecie na stronie spółki.
http://magiczna-a.strefa.pl/home.html
Zapraszam ;3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Pon Maj 06, 2013 10:59 am | |
| A trzeba umieć kod HTML? Bo ja bym, była chętna, ale z kodem u mnie kiepsko.. ;_; |
|
| |
Diamencik Raczkujący
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Pon Maj 06, 2013 11:07 am | |
| Nie, nie trzeba. Nie każdy umie kod HTML, ale robi piękna grafikę, więc ma nie przejść tylko dlatego, że jakiegoś głupiego (sorry za słowo) HTML nie umie wykonać? Także u mnie nie trzeba umieć pisać kodu HTML | |
|
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Pon Maj 06, 2013 12:48 pm | |
| Ale fajnie. Chętnie wezmę udział, lecz na wygranie nie liczę. Ale zawszę warto spróbować. Nawet jeśli nie wygram, to będzie to dla mnie wspaniałym doświadczeniem. (: | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Pon Maj 06, 2013 12:52 pm | |
| Wybredna jestem, wiem.. ;c wzięłabym udział gdyby nie fakt, że odepchnęła mnie strona spółki ;c |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Pon Maj 06, 2013 1:02 pm | |
| - vernille napisał:
- Wybredna jestem, wiem.. ;c
wzięłabym udział gdyby nie fakt, że odepchnęła mnie strona spółki ;c No ale jak Cię odepchnęła? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Pon Maj 06, 2013 1:55 pm | |
| Jest brzydka i mało profesjonalna, jak większość/wszystkie. To ocena, nie opis, zaznaczam. Ale powodzenia życzę wszystkim startującym. |
|
| |
Diamencik Raczkujący
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Wto Maj 07, 2013 8:48 am | |
| verni, spoko, rozumiem. Planuję jednak zmienić stronę, na tę: http://magicznastrefa.strefa.pl/StronaGlowna.html Chyba będzie lepsza. A wy? Co o tym myślicie? Która lepsza? | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Wto Maj 07, 2013 12:01 pm | |
| A możesz przesunąć termin do 11 (sobota) lub 12 (niedziela) maja? | |
|
| |
Diamencik Raczkujący
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Czw Maj 09, 2013 7:40 am | |
| Właśnie przedłużam nabór.... NABÓR PRZEDŁUŻAM - PRACE MOŻECIE PRZESYŁAĆ DO 18 MAJA | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Czw Maj 09, 2013 8:29 am | |
| - Diamencik napisał:
- Właśnie przedłużam nabór....
NABÓR PRZEDŁUŻAM - PRACE MOŻECIE PRZESYŁAĆ DO 18 MAJA A już myślałam, że się nie wyrobie. (: | |
|
| |
Diamencik Raczkujący
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! Sob Maj 11, 2013 5:26 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! | |
| |
|
| |
| Spółka graficzna - Magiczna Strefa - OTWIERA WIELKI NABÓR! | |
|