| Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) | |
|
+6koniara23499 Alexinda tinolandia Alasky misiaak19 Clockvise 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 4:16 am | |
| Witajcie! Od jakiegoś czasu działa nowa spółka graficzna pod nazwą Magiczna Sterfa Są w niej jak na razie 3 osoby: Diamencik - szefowa DusiaKoniara Friesian
Wykonujemy prezentacje,awatary i inne dziwactwa xD Od niedawana prowadzimy nabór! Chcesz dołączyć? Wypełnij ten formularz: 1.Jakie rodzaje prezentacji wykonujesz? 2.Czy umiesz wykonywać też avatary?Jeżeli tak, to jakie rodzaje? 3.Podaj po kilka przykładów z każdego rodzaju prezentacji jaki wykonujesz. 4.Od ilu dni 'stażu' wykonujesz prezentacje? 5.Czy wykonałeś prezentację dla sławnego gracza?Jeżeli tak, to podaj mi jego nick. 6.Czy na pewno chciałbyś/chciałabyś dołączyć do spółki graficznej - Magiczna Strefa? 7.Dlaczego akurat powinnam wybrać Ciebie? Po wypełnieniu wysyłam go do Diamencik i mówię cz jesteś w spółce czy nie =) Uzupełniony formularz podawajcie w tym wątku. Więcej informacji tutaj: http://diamencik-diamencik.strefa.pl/stronaglowna.html
| |
|
| |
misiaak19 Raczkujący
Liczba postów : 75 Dołączył : 25/05/2012
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 4:26 am | |
| 1. łączone, zwykłe... nie wiem jak nazwać. : D 2. tak. ruchome, zwykłe, rzadziej wycinane. 3. tutaj są: http://www.zagroda-mgly.com/t6661-prezentacje-od-misiaak-co-sadzisz 4. jeśli się nie mylę, to od czasu kiedy weszła moda na html. (może 40 dni stażu) Potem miałam przerwę i znowu zaczęłam tworzyć. 5. nie. nawet jeśli to było to dawno. 6. jeśli nie, to bym nie pisała. 7. w sumie, to nie wiem. na howrse: http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4132&message=changePresentation | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 4:29 am | |
| Dziękuję ci za zgłoszenie =) Już wysyłałam je to Diamencik =) | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 5:49 am | |
| Gratuluję misiaak! Jesteś w spółce! Zapraszam cię na pogawędkę z Diamencik gdzie ustalicie wszystkie szczegóły i twój cennik =) | |
|
| |
misiaak19 Raczkujący
Liczba postów : 75 Dołączył : 25/05/2012
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 5:58 am | |
| Mam się do niej zwrócić na pw howrse? | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 6:00 am | |
| Tak misiaaku. Znajdziesz ją w moich znajomych na howrse. | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 6:06 am | |
| 1.Wycinane,łączone i te najzwyklejsze 2.Umiem ruchome zwykłe.Wycinane również ale gorzej wychodzą 3.Tutaj jest slideshow z wybranymi pracami. 4.Może z dwa miesiące? Coś koło 80 dnia.Ale nie zamierzam nawet porównywac moich pierwszych grafik 5.Nie.Najwięcej robie dla graczy poniżej 100 dni .Aktualnie mam 4 zamówienia na głowie. 6.Tak,nie ma sensu otwierać własnego bo wielu dobrych grafików w tym wy już macie zakłady 7. Tego nie wiem.Hmm...tanie i w miarę dobre? | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 6:09 am | |
| Alasky - zgłoszenie wysłane do naszej szefowej | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 6:18 am | |
| Przykro mi ale Diamencik zdecydowała , że niestety cie nie przyjmie =( Przykro mi bo jesteś bardzo obiecującym grafikiem =) | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 6:19 am | |
| Cóż mówi się trudno.misiaakowi się bardziej należało =) | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 6:26 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 10, 2012 6:28 am | |
| Hmmm...nie mam weny...ani dobrych zdjątek do łączenia...o mam! piniata -,- | |
|
| |
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Wto Cze 12, 2012 2:15 am | |
| bym chciała się przyłączyć (jestem uczciwa) | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Wto Cze 12, 2012 9:15 am | |
| tinolandia - formularz masz na górze...nie umiesz przeczytać pierwszego postu? | |
|
| |
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Wto Cze 12, 2012 9:19 am | |
| - tinolandia napisał:
- (jestem uczciwa)
Dlatego kradniesz prace innych? | |
|
| |
koniara23499 Już coś wie
Nick w grze : koniara23499 Liczba postów : 140 Dołączył : 24/11/2011
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Wto Cze 12, 2012 10:25 am | |
| 1.Wycinane, zwykłe, na wix'ie, przeźroczyste, ruchome...itp. (dopiero uczę się HTML) 2.Ruchome, zwykłe, z "ruszającym" się napisem...można powiedzieć wszystkie =) 3.http://www.zagroda-mgly.com/t6032-co-o-nich-sadzicie-sprzedam-prezentacje-wazne#101224 4.Kiedy miałam z 30 dni stażu zaczęłam się nimi interesować... 5.emmm...Chyba nie. 6.No tak... 7.Według innych graczy robię ładne prezentację (widać to w linku, ale nie robię idealnych. Dla każdego potrzebna jest jakaś rada). Mój klient zawsze był zadowolony z pracy i z ceny. | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Czw Cze 14, 2012 5:10 am | |
| koniaro - jesteś w spółce =) Zgłoś się do graczki Diamencik | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Czw Cze 14, 2012 5:56 am | |
| ja bym sie zgłosiła, ale, uno - nikt nie przyjmie moich graik (ostatnia - https://2img.net/r/ihimizer/img545/8870/tukan.jpg), due, jak w spółce, to znowu czasem lipnie może być... Spółka ma dużo korzyści, ale nawet jak bym chciała - nikt mnie nie przygarnie. Idem popisac kody, w tym jestem najlepsza. A grafiki - ekhem... już gorzej. | |
|
| |
Madela Już coś wie
Liczba postów : 111 Dołączył : 13/04/2011
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Pią Cze 15, 2012 11:47 am | |
| 1.Jakie rodzaje prezentacji wykonujesz? - zrobię chyba każdą ostatnio najczęściej : grafiki z tekstem , ramki każda ilość , czasem też przesówne pionowo lub poziomo podstrony na razie tylko w wix , ale zamierzam się nauczyć też inne 2.Czy umiesz wykonywać też avatary?Jeżeli tak, to jakie rodzaje? Awatary niestety nie ruchome ( mogę się nauczyć ) , ale zwykłe , w typach : przeźroczyste , z tekstami , z grafiką komputerową lub zdjęcia przeźroczyste/nie przeźroczyste 3.Podaj po kilka przykładów z każdego rodzaju prezentacji jaki wykonujesz. Zazwyczaj po wykonaniu pracy usówam z komputera , więc nie mam "na stanie" za wiele to co robiłam ostatnio ( moje zdjęcie , mój pomysł ): https://2img.net/r/ihimizer/img210/6262/konie000.png jeśli potrzeba to jutro jeszcze mogę kilka zrobić 4.Od ilu dni 'stażu' wykonujesz prezentacje? Zaczełam ok. rok temu , ale tamte były kiepskie - teraz staram się poprawiać i robić coraz lepsze 5.Czy wykonałeś prezentację dla sławnego gracza?Jeżeli tak, to podaj mi jego nick. Raczej nie , choć możliwe że się mylę - dość dawno zaprzestałam robienia na zamówienie 6.Czy na pewno chciałbyś/chciałabyś dołączyć do spółki graficznej - Magiczna Strefa? Tak , po to przecież piszę to zgłoszenie 7.Dlaczego akurat powinnam wybrać Ciebie? Hmm... nie wiem może dlatego , że jestem dość twórcza , mam niezłą wyobraźnię i fantazję , nie kopiuję czyjejś grafiki bez zgody ( zazwyczaj robię ze swojej/zamawiającego/takiej do której zamawiający ma zgodę na użytek ) no i mam spory bagaż doświadczeń | |
|
| |
Atellie Nowy
Liczba postów : 12 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Nie Cze 17, 2012 12:07 pm | |
| 1.Jakie rodzaje prezentacji wykonujesz?
Animowane,z suwakami, stałe.
2.Czy umiesz wykonywać też avatary?Jeżeli tak, to jakie rodzaje?
Wycinane,kółkowe,animowane rzadziej rysowane
3.Podaj po kilka przykładów z każdego rodzaju prezentacji jaki wykonujesz.
http://atellie-workshop.blogspot.com/p/kolejka.html
4.Od ilu dni 'stażu' wykonujesz prezentacje?
ok. od 50 dni.
5.Czy wykonałeś prezentację dla sławnego gracza?Jeżeli tak, to podaj mi jego nick.
Nie wykonałam.
6.Czy na pewno chciałbyś/chciałabyś dołączyć do spółki graficznej - Magiczna Strefa?
Oczywiście, że tak.
7.Dlaczego akurat powinnam wybrać Ciebie?
Sama nie wiem... | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Pon Cze 18, 2012 7:59 am | |
| Temat do zamknięcia....Diamencik zamkęła spółkę | |
|
| |
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Pon Cze 18, 2012 8:01 am | |
| | |
|
| |
Kotek~ W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bubaa753 Liczba postów : 422 Dołączył : 03/12/2011
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Pon Cze 18, 2012 8:15 am | |
| A nawet jeżeli Diamencik zamknęła spółkę, to wy nie możecie otworzyć swojej? | |
|
| |
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) Pon Cze 18, 2012 8:16 am | |
| Może kiedyś otworzę kocie =) | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) | |
| |
|
| |
| Spółka graficzna Magiczna Strefa (Nabór do spółki!!!) | |
|