Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 Pon Maj 06, 2013 12:13 pm | |
| Wszem i wobec, ogłaszam iż powracam do ,,gimpowania'' Wykonuję prezentacje & avatary na zamówienie. Głównie płatność jest przekazywana na Howrse ( mój login to Philipek ) Moje grafiki wyróżniają się tym,iż robię je z sercem oraz pomysłem. Zapraszam także do oceny ->> http://www.zagroda-mgly.com/t11927-prezentacje-banery-avatary-philipka INFORMACJEprzeczytaj zanim zamówisz!*nie toleruję kopiarstwa *nie lubię poganiania *nie powiem jaka to czcionka itd. *nie masz prawa usuwać mojego podpisu z prezentacji lub avatara *nie powiem jak zrobić to,a jak tamto *podane ceny nie są do negocjacji *nie zezwalam na kopiowanie moich prezentacji bądź ich stylu *czasem,jak mam dobry humor możesz natrafić na jakiś mały rabat *w przypadku zamówienia avatara, w podpisie lub w swojej prezentacji napisz, iż to ja go wykonałam AVATARYRodzaje avatarów,które AKTUALNIE wykonuję: zwykłe, ruchome, wycinane, kołowe Cennik: każdy przedmiot z Czarnego Rynku,kupon lub 3 000 Formularz zamówienia:1. Rodzaj avataru 2. Co ma być na nim napisane,np. nick 3. Zdjęcie/zdjęcia 4. W przypadku zamówienia avataru ruchomego napisz ile ma być klatek,czy mają być jakieś specjalne przejścia itp. 5. Cena,którą oferujesz. STATUS: OTWARTEPREZENTACJEUwaga! nie wykonuję kodów HTML! Rodzaje prezentacji,które AKTUALNIE robię: łączone, zwykłe z ramkami, tekstury Cennik: każdy przedmiot z Czarnego Rynku,kupon lub 10 000 Formularz zamówienia:1. Zdjęcie 2. Napisy 3. Ilość ramek 4. Rodzaj prezentacji 5. Cena,którą oferujesz STATUS: OTWARTEINNEDodatkowo mogę zrobić banery,loga,napisy na przezroczystym tle - co tylko chcesz. Cenę ustalimy prywatnie. PRZYKŁADY1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 Wto Maj 07, 2013 6:39 am | |
| O Chryste.. Pierwsza prezka cudo. *-* Czekaj, czekaj ty to w Gimpie robisz? |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 Wto Maj 07, 2013 11:54 am | |
| Tak, w Gimpie. - Dwie osoby już złożyły zamówienie, ktoś jeszcze chętny? :3 | |
| | | Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 Nie Maj 12, 2013 1:24 am | |
| 1. Zdjęcie: http://www.tapeciarnia.pl/173182_maly_piesek_trawa.html 2. Napisy: Konik1a wita na prezentacji 3. Ilość ramek: 2 4. Rodzaj prezentacji: zwykła 5. Cena,którą oferujesz: rzecz z CR STATUS: OTWARTE | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 Nie Maj 12, 2013 2:20 am | |
| Nadal aktualne ? Bo jeśli tak to chciałabym zamówić prezentację 1. Zdjęcie KLIK 2. Napisy AyaKey 3. Ilość ramek 1 4. Rodzaj prezentacji Taki żeby najbardziej pasował do zdjęcia :3 5. Cena,którą oferujesz PZ | |
| Temat: Re: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 Nie Maj 12, 2013 8:44 am | |
| Zamówienia przyjęte, jutro je otrzymacie. Ewentualnie jeszcze dziś wieczorem. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 Nie Maj 12, 2013 10:15 am | |
| PREZENTACJA:1. Zdjęcie: http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/142662_owczarek_szkocki_laka_kwiaty.jpg 2. Napisy: Betty69 .Co do czcionki prosiłabym aby była to taka jak tu: http://i1.fmix.pl/fmi183/1f50bd8d000158e14fd47afc na czarno lub biało :3 3. Ilość ramek: 3,z nazwami: Informacje,Hodowla,Handel (tą samą czcionką) 4. Rodzaj prezentacji: zwykła,czyli taka jak powyżej z tą fotomanipulacją - czyli zdjęcie i na niej ramki,nic innego nie chce 5. Cena,którą oferujesz: 10 000 equus Prosiłabym abyś wymazała napis tapeciarnia.pl i napisała go gdzieś w kąciku,małymi literkami :3 AWATAR:1. Rodzaj avataru: ruchomy 2. Co ma być na nim napisane: Betty69 3. Zdjęcie/zdjęcia: http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/142662_owczarek_szkocki_laka_kwiaty.jpg 4. W przypadku zamówienia avataru ruchomego napisz ile ma być klatek,czy mają być jakieś specjalne przejścia itp: prosiłabym aby tylko była 1 klatka i aby na niej pojawiał się login - aby nie za szybko i ani nie za wolno A i ta samą czcionką co na prezentacji bym prosiła Awatar na howrse. 5. Cena,którą oferujesz: 3 000 equus. Z góry dziękuję | |
| | | Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 Nie Maj 12, 2013 10:35 am | |
| 1. Rodzaj avataru: ruchomy 2. Co ma być na nim napisane: Konik1a zaprasza na prezentację 3. Zdjęcie/zdjęcia: http://www.tapeciarnia.pl/173182_maly_piesek_trawa.html 4. W przypadku zamówienia avataru ruchomego napisz ile ma być klatek,czy mają być jakieś specjalne przejścia itp: Proszę o 1 klatkę i aby na niej pojawiał się napis: Konik1a zaprasza na prezentację (kolorem zielonym i żółtym). Awatar na howrse 5. Cena,którą oferujesz: 3 000 equus.
| |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 Sro Maj 15, 2013 11:02 am | |
| Czy to wszystko jest jeszcze aktualne? | |
| Temat: Re: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 Sob Maj 18, 2013 2:59 am | |
| Przepraszam, ale nie miałam czasu na zrobienie prezentacji. Teraz zrobiłam dwa zamówienia, resztę później. Proszę o wystawienie zapłaty na wymianach. Konik1aAyaKey | |
| | | Magiczna375 Już coś wie
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 179 Dołączył : 14/01/2013
| Temat: Re: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 Nie Cze 30, 2013 6:26 am | |
| 1. Zdjęcie: http://tapety.tja.pl/obrazki/tja_normalne/97071.jpg 2. Napisy: Mój login- Magiczna375 3. Ilość ramek: Poproszę 2 ramki o nazwie O mnie i Sprzedaże 4. Rodzaj prezentacji taki jak w przykładzie 2 5. Cena,którą oferujesz- oferuję 10 tyś | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 | |
| |
| | | | Warsztat graficzny Philipka - zapraszam do złożenia zamówienia :3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|