Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Warsztat graficzny Graphic Channel | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Warsztat graficzny Graphic Channel Sro Wrz 12, 2012 11:50 am | |
| Warsztat Graficzny Graphic Channel Wykonuję różnorodne prezentacje, od zwykłych, wycinanych, po texturowe. Aktualnie są darmowe, i takie zapewne przez dłuższy czas pozostaną. Myślę iż każdy zna mój styl, sposób wykonywania prezentacji, jednak jeśli chcesz zobaczyć moje prezentacje zajrzyj do poprzednich wątków, gdyż nie chcę wstawiać wszystkiego kilkanaście razy. Aby zamówić, napisz: - Kod:
-
Rodzaj prezentacji - Zwykła/ozdobna/vintażówka/Wycinana/Jedna ramka/łączone/Textura - lub wyjątkowa* Ilość ramek - tylko w zwykłej/ozdobnej/wycinanej Zdjęcie - z czym ma być zdjęcie Kolorystyka - tylko w vintażówce - w innych dobieram do zdjęcia Avatar - czy chcesz avatar pasujący do prezentacji.
*- wyjątkowa - wszystko opisujesz samodzielnie, ułożenie ramek, zdjęcie jakiś cień pod ramką, przeźroczystość - po prostu[b] WSZYSTKO![/b] UWAGA! CHCESZ NALEŻEĆ DO GRAPHIC CHANNEL? NAPISZ! PODAJ 3 PRZYKŁADY RÓŻNYCH PREZENTACJI I 2 AVATARY! A BYĆ MOŻE BĘDZIEMY WSPÓŁPRACOWAĆ W GC!
Ostatnio zmieniony przez Arbuzek_10 dnia Sob Wrz 15, 2012 5:52 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | koniki120 Raczkujący
Nick w grze : koniki120 Liczba postów : 74 Dołączył : 11/09/2012
| Temat: Re: Warsztat graficzny Graphic Channel Czw Wrz 13, 2012 6:17 am | |
| Rodzaj prezentacji - vintażówka Ilość ramek - biorę vintażówkę Zdjęcie - Z koniem Palomino Kolorystyka - tylko w vintażówce - Fioletowe Avatar - - tak | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Warsztat graficzny Graphic Channel Czw Wrz 13, 2012 12:04 pm | |
| Proszę bardzo : zapomniałam dodać iż w vintażówce nie ma zdjęć Mam nadzieję iż się podoba ^^ - Spoiler:
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Warsztat graficzny Graphic Channel Czw Wrz 13, 2012 12:58 pm | |
| Rodzaj prezentacji - wyjątkowa I tu Mart prosi - vinfunka. Robiłaś takie, jest możliwość wykonania takowej? Jeśli tak, to poproszę ze świnką morską |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Warsztat graficzny Graphic Channel Pią Wrz 14, 2012 3:22 am | |
| Rodzaj prezentacji -vintażówka Ilość ramek - vintażówkę biorę. Zdjęcie - -brak,bo vintażówka- Kolorystyka-Modra. Avatar -Tak.
Prosiłąbym jesczze o napis ' ~Cougar~ ' na pasku nad ramką. :3
| |
| | | koniki120 Raczkujący
Nick w grze : koniki120 Liczba postów : 74 Dołączył : 11/09/2012
| Temat: Re: Warsztat graficzny Graphic Channel Pią Wrz 14, 2012 5:51 am | |
| Piękne! Dzięki już dorobiłam sobie kod ; ) | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Warsztat graficzny Graphic Channel Pią Wrz 14, 2012 1:40 pm | |
| Franell nie wiem czy o to Ci chodziło ale zakochałam się w tym zdjęciu i zrobiłam takie coś, jeśli chodziło Ci o co innego to poprawię, tylko powiedz mniej więcej jak to ma wyglądać - Spoiler:
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Warsztat graficzny Graphic Channel Sob Wrz 15, 2012 12:34 am | |
| O Boże <3 Przepiękna, bardzo dziękuję :* |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Warsztat graficzny Graphic Channel | |
| |
| | | | Warsztat graficzny Graphic Channel | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach