| GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL | |
|
+53Mika_TLR Athi amorkowa anteek Jetrel KaVcia Nevarra Ann911 hanka1998 aniolek011 asia98999 Kinia_Ka valarauco LadyArvena -Eruina- Styks Rębajło Arrin Suzan Alicred ebonita EveDallas Tiamat ZetkaEmka Avada Philipek drapson Alcesta Modliszka Diversa MrsKopytko Cosiek Nalie Markool kaprysab avrilka Rooda Broszka Alaya Dżemik erreo Szron EREIS Donvessa Nefra01 Darusia125 ardnasak Lierre. Sabula Vium Fleur. -Loria- AyaKey 57 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| |
| |
Alicred Raczkujący
Nick w grze : Alicred Liczba postów : 92 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 2:00 am | |
| Dziękuję bardzo | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 2:21 am | |
| Ech, czy tylko ja jeszcze nie trafiłam na diamentową kartę? ;__; | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 2:36 am | |
| - Philipek napisał:
- Ech, czy tylko ja jeszcze nie trafiłam na diamentową kartę? ;__;
Nie tylko ty ;_; |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 4:11 am | |
| phi, ja nawet złotej nie dostałam | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 4:20 am | |
| dzis fart wyjatkowo pierwszy raz dostalam diamentowa i to za zawody nawet nie wiedzilam ze mnie kopnie taki zaszczyt skompletowalam wt. i kupilam sobie od tak sobie 1 zestaw i mam dzikuska | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 4:34 am | |
| - kaprysab napisał:
- dzis fart wyjatkowo pierwszy raz dostalam diamentowa i to za zawody nawet nie wiedzilam ze mnie kopnie taki zaszczyt skompletowalam wt. i kupilam sobie od tak sobie 1 zestaw i mam dzikuska
gratuluję ja też mam. |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 9:38 am | |
| Ja jeszcze nie miałem ani razu diamentowej. A dziś w kartach same kolekcjonerskie, z czego dwie powtórki. Kicha. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 9:53 am | |
| - Cytat :
- srebrna karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne Czarna Orchidea
brązowa karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne Chmurka brązowa karta Zwycięstwo w zawodach Aktywne Laury Dafne brązowa karta Zwycięstwo w zawodach Aktywne Siodło szyte na miarę srebrna karta Zwycięstwo w zawodach Aktywne 5 000 brązowa karta Zwycięstwo w zawodach Aktywne Pergamin srebrna karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne Diament brązowa karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne 50 x Rzepa brązowa karta Zwycięstwo w zawodach Aktywne Szkicownik srebrna karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne Kałamarz brązowa karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne 1 000 srebrna karta Zwycięstwo w zawodach Aktywne Siodło Posejdona srebrna karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne Laska brązowa karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne Partytura brązowa karta Zwycięstwo w zawodach Aktywne Szkicownik brązowa karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne Kamera brązowa karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne Metronom złota karta Zwycięstwo w zawodach Aktywne Szpule filmowe brązowa karta Zwycięstwo w zawodach Aktywne Paleta srebrna karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne Krew Meduzy brązowa karta Pierwsze logowanie danego dnia Aktywne Lira Apolla srebrna karta Zwycięstwo w zawodach Aktywne Piorun Zeusa brązowa karta Zwycięstwo w zawodach Aktywne 20 x Mieszanka energetyczna czyli mówiąc krótko - tylnej części nie urywa ... | |
|
| |
Donvessa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Donvessa Liczba postów : 184 Dołączył : 06/04/2013
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 11:43 am | |
| - kaprysab napisał:
- dzis fart wyjatkowo pierwszy raz dostalam diamentowa i to za zawody nawet nie wiedzilam ze mnie kopnie taki zaszczyt skompletowalam wt. i kupilam sobie od tak sobie 1 zestaw i mam dzikuska
Tobie to nie za dobrze ostatnimi czasy ? )) Gratulacje ! Mnie brakuje 2 srebrnych do Boskiego, a do wymiany mam tyle podwójnych kart, że wystarczy na 2 kolejne promocje. Oczywiście Dzikusem mnie nie uraczyło... Kontakt nadal nie odpisał, niezłą zagwózdkę mają. Może dlatego, że ciężko pracują i udoskonalają ofertę, bo cudownym zrządzeniem losu wczoraj wyświetliła mi się reklama | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 12:25 pm | |
| A ja miałam diamentową bodaj wczoraj albo przedwczoraj za logowanie ;o a potem znowu ten sam ciąg: srebrna, brązowa za logowanie i za zawody :\ W sumie to i tak mam to w zadnistej bo nakręcam się na przyszłą promocje o ile są to na 100% eliksiry xD. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 1:49 pm | |
| Dzisiaj znowu miałem filmik Z dzisiejszego LA |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 1:51 pm | |
| Też mi wyskoczył biały ekran,ale jak karte dali to mi to wisi Dzisiaj mi RO wpadł. Jedyne na co polje to na KF. Po edycji haloweenowej mam raz do diamentowych kart.Poza tym temat taki jakiś sztywny.. | |
|
| |
Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 2:03 pm | |
| Ja jeszcze ani raz nie miałam filmiku... Zestawów otwarłam już 8, diamentowe 2, oczywiście powtórki więc musiałam wymienić, ale skończyłam WT. Niestety będą musiała kupon wymienić na diamenty bo zostało mi tylko 5 Czyli jedna wymiana i leżę. Szansa na boszczaka oddala się coraz bardziej | |
|
| |
Rębajło Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 4 Dołączył : 18/05/2013
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 2:46 pm | |
| Czy to nie błąd? Zamieniam kartę złotą i dostaję kolejną powtórkę...Już 3 raz tak mam.. | |
|
| |
Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Sob Maj 18, 2013 2:58 pm | |
| Rębajło - może po prostu masz już wszystkie złote zdobyte i nie masz na co wymienić? Jeśli którejś Ci brakuje to błąd, bo przy wymianach powinno się dostawać tej której jeszcze nie mamy, u mnie się to sprawdza. | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 1:33 am | |
| Wygrałem dziś w złotej Przywilej Muzyka, ale co mi po nim skoro mam Przywilej Apolla? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 1:45 am | |
| Wygrałem Przywilej Artysty -,- Wiedziałem, że będzie mi brakować 1 diamentowej do boskiego ;/ |
|
| |
Styks Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Styks Liczba postów : 465 Dołączył : 05/01/2013
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 2:35 am | |
| Yo, wygrałam dzisiaj RO ^^ Nareszcie coś sensownego :3 | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 3:17 am | |
| A ja póki co wygrywam samo szajse, a kuponów i diamentów nie chcę marnować na zestaw bo nie daj Boże jeszcze mi się powtórzą w większości i cenny kupon pójdzie w błoto, a tego nie chcę ;o | |
|
| |
Styks Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 3:56 am | |
| Wygrałam diamentową kartę i... dostałam krzesło reżysera :/ Ale pocieszające jest to, że do kolekcji filmowej brakuje mi tylko jednej diamentowej he he he ;D | |
|
| |
Diversa Nowy
Nick w grze : Diversa Liczba postów : 36 Dołączył : 16/03/2013
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 5:31 am | |
| Ja dziś nawet nie zorientowałem się nawet że dostałam diamentowa odkrywam a tam dzikus, wolałam dostawać z kolekcji ale i tak jestem zadowolona w końcu pierwszy dziuksek narazie wszystko jest przeciw mnie nie mogę sobie kuponów nigdzie kupić. Wczoraj idę do ruchu po kod zamknięte, przez ukash akurat mojego banku nie ma no masakra a paypal zedrze ze mnie prowizje pewnie mega za euro :/ karty kredytowej tez nie mam lol ze tez nie ma zwykłego najnormalniejszego przelewu. | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 6:01 am | |
| Diversa - to nie można robić przelewów zwykłą kartą płatniczą? o_O tego to ja nawet nie wiedziałam o.o' | |
|
| |
Diversa Nowy
Nick w grze : Diversa Liczba postów : 36 Dołączył : 16/03/2013
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 6:41 am | |
| No tam pisze ze kredytowa i zwykłe mij nie akceptuje. Ten ukash ma możliwość kupienia kodu przelewem ale jak wchodzę to akurat PKO nie ma do wybranie przez dotpay złośliwość losu a chciałam wydać ten jedyny raz na boskiego bo teraz jest jeden z fajniejszych | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 7:14 am | |
| U mnie coś tam się dzieje,jak wpadnie to fajne jak nie to w sumie mi nie zależy Przy okazji ja mam takie szczęście,że codziennie dostaje z kolekcjonerskich Laury Dafne | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 7:39 am | |
| No nie mogę, znowu same kolekcjonerskie. :/ Ale może w końcu uzbieram choć na 1 kolekcję. | |
|
| |
Styks Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 7:59 am | |
| Alaya, którą? Bo mi brakuje tylko jedenej diamentowej do filmowej kolekcji. | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 8:06 am | |
| Styks: Ja tak dobrze nie mam. Najmniej mi brakuje do muzycznej, bo mam już 1 złotą, ale została mi jeszcze druga złota i dwie brązowe. Ale jeśli wciąż będę miała same kolekcjonerskie, to w końcu na jakąś uskładam. | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 9:05 am | |
| Kolekcja Rzeźbiarska
Kamienny blok
Dłuto
Młotek
Cokół
Pomnik Uzupełnij kolekcję, aby wygrać:
Pięta Achillesa
Kolekcja Rysunkowa
Szkicownik
Ołówki
Gumka
Węgiel drzewny Uzupełnij kolekcję, aby wygrać:
Zestaw Harmonii
Kolekcja Muzyczna
Partytura
Klucz Wiolinowy
Metronom
Skrzypce
Fortepian Uzupełnij kolekcję, aby wygrać:
5 x Diament
Kolekcja Malarska
Płótno
Paleta
Pędzle
Tubki z farbą
Sztaluga Uzupełnij kolekcję, aby wygrać:
Wyzwanie Tytanów
Kolekcja Teatralna
Maski
Laska
Kostiumy Uzupełnij kolekcję, aby wygrać:
Objęcia Morfeusza
Kolekcja Literacka
Pergamin
Książka
Kałamarz
Pióro Uzupełnij kolekcję, aby wygrać:
Przywilej Pisarza
Kolekcja Filmowa
Klaps filmowy
Kamera
Szpule filmowe Uzupełnij kolekcję, aby wygrać:
5-ty Żywioł Gra wydawana przez Owlient | Ogólne Warunki Użytkowania | Powiadomienie rodziców | Szczegóły prawne | Partner | Mapa se
| |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL Nie Maj 19, 2013 9:11 am | |
| Ja zawsze dostaję coś do kolekcji, co jest żałosne, zwracając uwagę na to że i tak żadnej nie zbiorę | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL | |
| |
|
| |
| GRA - Karty Sztuk Pięknych! - PL | |
|