Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy | |
|
+13MrsKopytko zuzu_zozol Jetrel Dżemik EREIS ebonita ardnasak Szron Ejli hanka1998 Estelle Karolina211 Arbuzek_10 17 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Pon Maj 13, 2013 1:10 pm | |
| Zgłaszajcie tu wszystkie sugestie,błędy,propozycje dotyczące nowej skórki - http://www.zagroda-mgly.com/?change_temp=6 |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Pon Maj 13, 2013 1:11 pm | |
| Dla mnie jest wszystko ok, może być (: |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Pon Maj 13, 2013 1:13 pm | |
| Może popracuj nad zmienieniem kolorów na bardziej wiosenne? aa, i przyciski w menu można jakoś dopracować, bo są takie.. hm.. 'na odwal się' . Reszta pasi, logo urocze ^^ | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Pon Maj 13, 2013 1:13 pm | |
| Moze zmienic kolor tego piaseczku w tle na piaseczkowy? A to co z przodu niech zostanie szare. ;P ano i troche pusto na gorze... :3 |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Weselsze tło :3 Na przykład w kolorze piasku albo coś... a tak to mi się podoba ;3 | |
| | | Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Pon Maj 13, 2013 1:16 pm | |
| No to tak.. strona wydaje mi się jakaś taka strasznie... szeroka. Nie wiem czy to kwestia mojego wielkiego monitora, czy wszyscy tak mają, ale jakoś bardziej podoba mi się wąska, tak jak teraz Co do kolorów, jak na cb, proponuję szarość zmienić na kolor piaskowy. W tle strony jakieś palemki, czy też drzewka? Może dodać też trochę zieleni? Wiecie, chodzi żeby strona była jak lato - żywa, kolorowa, zachęcała do dalszego przeglądania... bo szarość to szczerze mówiąc odpycha. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Pon Maj 13, 2013 1:16 pm | |
| Mi osobiście nie podobają się te szarości w tle, zmieniłabym na jakiś.. piasek? Ale nie szary, a taki typowo piaskowy A resztę zrobiłabym na jakieś beże czy inne żółcie, bo to mi jakoś pasuje do tego plażowego nastroju z bannera. No i to na razie tyle do wytykania, bo nic szczególniejszego nie rzuca mi się w oczy | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Pon Maj 13, 2013 1:20 pm | |
| A, jeszcze chatbox. Smutnawy taki... :c i jak pisze Hanka - kolory bardziej piaskowe; najlepiej cos w stylu tych: 878154 B7AF73 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Pon Maj 13, 2013 1:22 pm | |
| Szerokość... błagam.... szerokość! Naprawdę mam Wam screena zrobić, żeby pokazać jak bardzo źle wygląda to na szerokich monitorach i jak bardzo cierpią osoby, które je posiadają? Litości... :C |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Pon Maj 13, 2013 1:30 pm | |
| Średnia. Powrót do starego "modelu" zagrody Przydały by się te guziki "Profil Howrse", "Profil" i inne Cytat nie różni w ogóle się od tła Wszystko jakieś kańciaste, szare, błękitne - ogólnie mówiąc smutne i niewesołe
Ja chyba jednak zostanę przy aktualnym |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 12:25 am | |
| Szarość i lato? Nie wiem kto wpadł na to połączenie ani w jakim był wtedy stanie, bo mi z latem kojarzy się plaża, słońce, zamki z piasku... Żółć po prostu.
Rozumiem, że strona miała być przejrzysta i czytelna, ale nie jestem pewna czy to na pewno powód żeby letnią skórkę czynić szarą i smutną. Jak na razie jedyne co mi się w niej podoba to logo.
A jak ten szary w tle musi zostać, to może go trochę rozjaśnić? Na razie moja sygnatura, avatar, nawet avaciarnia wyglądają na tym tle beznadziejnie. .__. | |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 12:54 am | |
| Dla mnie bardzo fajna skórka na lato. Tylko faktycznie może zmienić to szare tło na jakieś "piaskowe", bo ta szarość to przypomina deszczowe dni lata. | |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 4:07 am | |
| A może kolory rozgwiazd, które świadczą, że wątek nie ma nowości nie szare? Bo jakoś tak to wszystko się z tłem zlewa. Proponowałabym wgl zmianę albo kolory rozgwiazd z szarego na jakiś tam lub zmianę całego tego wiesz... Jak się patrzy na posty, to takie one szare jakieś... No i fajnie by było jak na starym forum, że posty Przyjaciół Zagrody jakoś bardziej wyróżnione? No i tam gdzie pisek na bannerky, jakoś... pusto (?)... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 4:25 am | |
| - ardnasak napisał:
- [...]No i fajnie by było jak na starym forum, że posty Przyjaciół Zagrody jakoś bardziej wyróżnione?
Dlaczego posty Przyjaciół Zagrody mają być wyróżnione ? Baaaaardzo duża części ZM to przyjaciele, uważam, że nie ma to sensu ich wyróżniać i jest to zbędne Ja bym jakoś wyróżnił Zagrodzianinów - jakaś naklejka pod avatarem, cokolwiek ? Czyś odznaczyć podpis, zmienic kolor tła, powiększyć trochę czcionkę, dodac opcję profilu, usunąć Facebook, Twitter, Pinterest (po co to ? ), rangi proponuję dodać z cieniem, nie działa też opcja "Dziękuję" tzn. nie odznacza się w postach Proponuję też dodać bardziej wyraźniejsza Mgłę, po co ma ona być ukryta w tej wodzie ? |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 4:56 am | |
| ja miałam obiecany jakiś znaczek przy avatarze w zamian za sponsoring jakichśtam nagród i oczywiscie nic nie dostałam | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 5:45 am | |
| -topiąca się pokracznie wyglądająca Mgła jakoś do mnie nie przemawia -przyciski są jakieś takie ordynarne - jakby siekierą wyciosane -czcionka na nich zastosowana przypomina mi tą z windowsa dla słabowidzących i chyba nie specjalnie mieści się w polach tekstowych przycisków -wszechobecna szarość jest okrutnie dobijająca słabo to letnie bardziej zimowe -białe tło pod szarymi ramkami na szarym tle ( chodzi mi o ułożenie szare tło na nim biała ramka jako tło znów do szarych ramek ) tylko potęguje wrażenie pustki -brak jakichkolwiek odnośników do profili, pw itp itd pod avkiem a przerzucenie ich znów pod ramkę postu jest bez sensu ( warto byłoby zdecydować się na jeden wariant rozmieszczeń i się go trzymać a nie co skórka to gdzie indziej ) -dobrze, że okno odpowiedzi na post ( to co jest pod postami ) jest większe -co do ikon oznaczeń w wątkach to są te rozgwiazdy ok szkoda tylko, że nie wszystkie są utrzymane w tym klimacie ( zamknięcie, przyklejony ) -całość jest ogólnie taka "kwadratowa" i szorstka ( czcionka, krój przycisków ) no to chyba tyle | |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 6:36 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- ardnasak napisał:
- [...]No i fajnie by było jak na starym forum, że posty Przyjaciół Zagrody jakoś bardziej wyróżnione?
Dlaczego posty Przyjaciół Zagrody mają być wyróżnione ? Baaaaardzo duża części ZM to przyjaciele, uważam, że nie ma to sensu ich wyróżniać i jest to zbędne Ja bym jakoś wyróżnił Zagrodzianinów - jakaś naklejka pod avatarem, cokolwiek ? Czyś odznaczyć podpis, zmienic kolor tła, powiększyć trochę czcionkę, dodac opcję profilu, usunąć Facebook, Twitter, Pinterest (po co to ? ), rangi proponuję dodać z cieniem, nie działa też opcja "Dziękuję" tzn. nie odznacza się w postach Proponuję też dodać bardziej wyraźniejsza Mgłę, po co ma ona być ukryta w tej wodzie ?
Wybaczcie, chodziło mi o Zagrodzianinów. Chyba na tamtej skórce były wyróżniane ich posty? Napisy loginowe są też trochę małe. | |
| | | | EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 6:54 am | |
| jak wchodzę w ten link co podano w pierwszym poście to forum wygląda inaczej niż to na którym obecnie piszemy [url=http://www.zagroda-mgly.com/?change_temp=6 ]http://www.zagroda-mgly.com/?change_temp=6 [/url] | |
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 7:01 am | |
| ah tak ... no rzeczywiście okropniaste tamto co mi pokazałaś, mogłas mi oszczędzić | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
| | | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 8:00 am | |
| Zmień tło na bardziej letnie i żywe.
| |
| | | Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 8:07 am | |
| Tak jak już na SB pisałam wcześniej, kolorki:) Może jakiś morski i piaskowy? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 8:15 am | |
| Mi osobiście się podoba tylko menu trochę takie niefajne no i szerokość. O.O Może skórkę taką piaskową dajcie. |
| | | zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 1:46 pm | |
| Trochę za szare... Takie smutne. Może trochę żywsza kolorystyka? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Wto Maj 14, 2013 1:53 pm | |
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Sro Maj 15, 2013 7:32 am | |
| Ok,w takim razie spróbujemy .. |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Sro Maj 15, 2013 7:43 am | |
| Może być ale szerokość na tą co jest teraz i tło żywsze :3 | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Sro Maj 15, 2013 8:00 am | |
| szerokość mi rozwaliła forum na wieeeeelki suwak, w szkole to masakra jest, na telefonie się rypie, bładam, naprawcie :c Ale logo jest świetne :] Może guziczki troszkę bardziej do niego podobne? | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Sro Maj 15, 2013 9:00 am | |
| U mnie to wszystko na siebie wchodzi. Szczególnie na stronie głównej. Napis zasłania napis i wszystko mi się rozwala. Niektóre podpisy wychodzą poza forum i też rozwalają stronę ;_; | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy | |
| |
| | | | Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|