Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy | |
|
+13MrsKopytko zuzu_zozol Jetrel Dżemik EREIS ebonita ardnasak Szron Ejli hanka1998 Estelle Karolina211 Arbuzek_10 17 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Sro Maj 15, 2013 9:32 am | |
| Usunełabym to tło białe, i będzie naprawde świetnie, tylko to mi nie pasuje | |
| | | Wireless Nowy
Nick w grze : Mychaa444 Liczba postów : 41 Dołączył : 03/03/2013
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Sro Maj 15, 2013 1:05 pm | |
| Jak dla mnie skórka trochę szarawa jest, wygląda jak z gotowego szablonu. Mgła troszkę w mojej opinii niewidoczna, stapia się z tłem. Raczej nie przemawia do mnie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Sro Maj 15, 2013 1:17 pm | |
| Znaczna Poprawa! Ja jednak wole aktualny gdyż jest bardziej delikatna (zaokrąglone rogi) i nie przypomina starego wyglądu zagrody jak ta letnia (zrobiona na "starym" modelu) |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| | | | Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Czw Maj 16, 2013 2:50 am | |
| Teraz już lepiej Co bym jeszcze poprawiła? *Tło - da się, by nie było takie... zamazane? Oczy mi się na tym aż rozjeżdżają xD *Logo - Ja to jestem za tym, by nie było żadnych rogów! Ani okrągłych, ani kanciastych. Jak dla mnie najlepiej, jak logo współgra i wtapia się w tło No i może dodać jeszcze jakieś konie czy coś do tego? pustawo tak trochę xD Mgła po lewej, napis u góry, parasol po prawej, a środek... no właśnie xD Hm... ode mnie to chyba tyle | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Czw Maj 16, 2013 7:33 am | |
| Teraz jest o wiele lepiej. |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Pią Maj 17, 2013 3:41 am | |
| Zmniejsz szerokość błagam D; Na tym forum nie da się normalnie pisać jest BEZNADZIEJNE pod względem szerokości. Powinna być taka jak u Mikima...
Na moim szerokim monitorze wygląda okropnie :C | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Pią Maj 17, 2013 7:32 am | |
| Szerokość! Błagam! Forum jest mikroskopijne! A po za tym ucina mi dół podpisu |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy Sro Maj 22, 2013 5:37 am | |
| - EREIS napisał:
- jak wchodzę w ten link co podano w pierwszym poście to forum wygląda inaczej niż to na którym obecnie piszemy [url=http://www.zagroda-mgly.com/?change_temp=6 ]http://www.zagroda-mgly.com/?change_temp=6 [/url]
nie lubię krytykować bo wiem ile pracy w skórkę trzeba włożyć ale muszę się zgodzić z opiniami. Tło jest szare, wszędzie szary szary szary. a przecież piaskowa żółć nie bijąca po gałach to coś konkretnie letniego. te Buttomy O_O jakby wyciosane, buchnięte z Worda. Zero finezji w czcionce forum gdyby nie koń na górze wygląda jakoś smutno i nieciekawie, bardziej jak standardowa strona z blogspotu niż porządne forum. Grafika czołowa chyba leeeeeciutko nie wyszła - rozpixelowane palmy, ten parasol, piasek sprawiają złe wrażenie, z początku myślałam że obrazek się jeszcze wgrywa, a tu jednak nie. Rozgwiazdy są śliczne. ale na litość boską zmieńcie ten szary na jakąś żółć spokojną , ten baner na jakiś graficznie poprawny, i czcionkę w guzikach. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy | |
| |
| | | | Nowa skórka letnia - pomysły,propozycje,błędy | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|