Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Plikostrada | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Plikostrada Pią Maj 31, 2013 8:14 am | |
| Hej, Właśnie dzisiaj dostałam niepokojącą wiadomość,że mam niby zapłacić 96 zł ponieważ NIBY rejestrowałam się na tym portalu.Nie było moich danych-jak niby,bo się nie rejestrowałam.Jedynie IP był prawidłowy.Co zrobić?Na internecie mówią,żeby olać itp. |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Plikostrada Pią Maj 31, 2013 8:29 am | |
| Ale na jakim portalu? I gdzie dostałaś wiadomość? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Plikostrada Pią Maj 31, 2013 8:37 am | |
| Olej. Ja pobieraczka też olałam już ze trzy, czy cztery lata temu, sprawy w sądzie jak nie miałam tak nie mam nadal, więc.. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Plikostrada Pią Maj 31, 2013 8:40 am | |
| Tytuł powyżej a wiadomość na o2.Zauważyłam,że się dziwnym cudem zarejestrowałam,konto i tak nie działa.Okazało się,że właściciele "Plikostrady" jest właściciel dawnego Pobieraczka. Straszą sądami w Dubaju.Strzeżcie się! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Plikostrada Pią Maj 31, 2013 8:42 am | |
| Ej, jak mi zafundują lot do Dubaju, to nawet mogę na tą rozprawę pojechać, świata trochę przy okazji zwiedzę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Plikostrada Pią Maj 31, 2013 8:46 am | |
| Ja też mam nadzieję,że mi nic nie przyślą.Jak patrzyłam na kontakt24 to wczoraj z kilkanaście osób się nie rejestrowało a dostało wiadomość. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Plikostrada | |
| |
| | | | Plikostrada | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|