Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) | |
|
+30kaprysab Sheila86 Tiamat Dżemik Markool Nika346 Księżniczka Żulietta Diversa erreo Suzan asia98999 Donvessa Kinia_Ka avrilka Vium Alaya Darusia125 AyaKey awelo Nefra01 Rooda KaVcia ewuula Kemishi EveDallas Philipek Anke5 Arrin Nevarra LadyArvena 34 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Sro Cze 19, 2013 10:04 am | |
| Właśnie włożyłem ostatni przepis - Zwój Plutona Zawsze po promocji było Equus za niewykorzystane składniki - ciekawe jak tu będzie Edit: - Do zakończenia promocji zostało 11 minut a ludzie licytują na aukcjach Przecież i tak z tego nic już nie upieką... Edit 2: - Będę bardzo miło wspominać tą promocje, szkoda tylko że teraz nie dawali Equus za składniki :/ |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 20, 2013 6:28 am | |
| Jakby dawali eq to byłabym najbogatszym ludziem na ziemi XD | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 20, 2013 8:15 am | |
| Kopytko o ja jeszcze bogatszym... | |
| | | Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 20, 2013 3:56 pm | |
| Ta promocja to była najlepsza w całym moim howrsowym zyciu. Za darmola upiekłam ponad 20 rzeczy, w tym 5ż,UH, w sumie wszystkie cenniejsze, dodatkowo zarabiając ponad milion eq na pegazach i jednorożcach xD Dawajcie więcej takich promocji! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) | |
| |
| | | | GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|