Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Co Wam się śni?

Go down 
+15
Wild_Horse
Ayashi
aurora121
Presence
Kirara
PlaybackJunkie8
EveDallas
-Eruina-
zuzu_zozol
Divide
Lubelak
Pani_Snow
Broszka
Temperance
Katrina123
19 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

Co Wam się śni? - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostCzw Sty 16, 2014 9:34 am

Ja mam ostatnio same horrory albo "komedie romantyczne" z udziałem pewnego pana ;-;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

Nick w grze : Elsker
Liczba postów : 553

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostCzw Sty 16, 2014 10:43 am

A ja ostatnio miewam sny coraz ciekawsze.

No więc:
Do naszej szkoły przyjechał Papież (Franciszek), prowadzić lekcję. No to ok. Wszyscy siedzimy w ławkach, kiedy kończy się lekcja, podchodzę do p. Franciszka żeby się o coś spytać. A on się mnie przestraszył i schował do drewnianego pudełka wielkości klatki dla kota/królika. Ja natomiast musiałam zająć się jego dwiema szarymi myszkami, które były wielkości małego palca u ręki i na dodatek strasznie ruchliwe. Ciągle mi gdzieś uciekały, a ja za każdym razem byłam bliska zawału, no bo to byłoby straszne zgubić myszy (będące pod moją opieką), tak ważnej i miłej osoby.  pale
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostCzw Sty 16, 2014 11:08 am

Mi też się takie jakby urywki z przyszłości śnią, ale rzadko. Nie ma to jak widzieć we śnie rozmowy z koleżanką, która jak się okaże, w przyszłości będzie wyglądała identycznie...

Hmm... Snów nigdy nie zapamiętuję. Tylko koszmary. Głównie takie, ze wychylam się przez okno u cioci (ma okno prawie przy podłodze, ale to chyba 5 piętro) i potem spadam. Oczywiście, kiedy już mam mieć styczność z ziemią budzę się. Ale to spadanie jest strasznie realistyczne. I długie. O wiele za długie jak na 5 piętro ;__;

Albo jeszcze gdy przy bibliotece było fajne, rozłożyste i niskie drzewo, a pod nim dużo miejsca, fajna kryjówka Very Happy niestety, już wycięte, ale chociaż już mi się ten koszmar nie śni. Wracając, sen zaczynał się zawsze w środku akcji, gdy biegłam do tego drzewa goniona przez wilka z czerwonymi oczami. Wskakiwałam na drzewo, wilk przez chwilę drapał korę, a potem przewracał to drzewo razem ze mną. Gdy już miał zamiar mnie zeżreć, budziłam się.

Albo taki trochę lepszy sen. We śnie byłam... power rangersem, jakkolwiek to się pisze i musiałam zasnąć, żeby się obudzić. Ale jakieś potwory (raczej śmieszne niż straszne) zajmowały całe miejsce i nie miałam gdzie. Ale w końcu zasnęłam (czyli w realnym świecie się obudziłam).

Wiem, dziwne. xD
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostPią Sty 17, 2014 12:01 am

Mi nadal się śnią sny z Shingeki no Kyojin. Mad I prawie ciągle w tym samym miejscu, u babci na wsi. XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostPią Sty 17, 2014 12:54 am

A ja dzisiaj mialam.deja vu. Bo mi sie snilo ze siedzialam na jakiejs lekcji i mi taki cytat utknal.w.glowie - 'A kto ja jestem? - Jestem duch Apokalipsy' i z takim O.o bo dzisiaj to na lekcji :V
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostPią Sty 17, 2014 12:55 am

EveDallas napisał:
A ja dzisiaj mialam.deja vu. Bo mi sie snilo ze siedzialam na jakiejs lekcji i mi taki cytat utknal.w.glowie - 'A kto ja jestem? - Jestem duch Apokalipsy' i z takim O.o bo dzisiaj to na lekcji :V

Jesteś medium, przewidujesz przyszłość ;-; xd
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostPią Sty 17, 2014 1:42 am

Co ciekawe, ja nawet nie czytalam Kordiana z ktorego jest ten cytat :V
Jestę jasnowidzę.
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostPią Sty 17, 2014 6:06 am

EveDallas napisał:
Co ciekawe, ja nawet nie czytalam Kordiana z ktorego jest ten cytat :V
Jestę jasnowidzę.
To ci kurczę mówię ^^. Jesteś medium.... chcesz mi coś "wymediumować"? xd
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostPią Sty 17, 2014 11:33 pm

Dzisiaj mi sie snilo ze sobie nakupowalam komiksow i mang i to czytalam na jakims statku z polowa ludzi z zm :V za duzo przegladania watku o otaku i mandze. Za duzo.
Powrót do góry Go down
Dainfen
Już coś wie
Dainfen

Nick w grze : Zielona Tarantula
Liczba postów : 253

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostSob Sty 18, 2014 12:09 pm

Mnie dzisiaj śniło się, że gonił mnie Azog Plugawy i z Gumisiami i przyjaciółką pobiegliśmy do księdza, który nas uczy regilii, potem, że urwałam mojej myszy ogon, że mój tata zapomniał od weterynarza 20 butelek piwa (on nie pije, jeżeli już, to od rzadkości i to malutko). Nie mogę się doczekać kolejnych snow xD xD xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3086335
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostSob Sty 18, 2014 1:52 pm

EveDallas napisał:
Dzisiaj mi sie snilo ze sobie nakupowalam komiksow i mang i to czytalam na jakims statku z polowa ludzi z zm :V za duzo przegladania watku o otaku i mandze. Za duzo.
~ to pewnie moja (i Shingeki no Kyojin) wina. XD
Ja dzisiaj miałam dziwny sen, że byłam Simem i tak jakby sama sobą sterowałam i chodziłam w nawiedzonym domu, jezu, to było straszne. D:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostSro Sty 29, 2014 11:10 pm

Od tygodnia sumiennie, codziennie zaraz po obudzeniu zapisuję sobie sny, ewentualnie najciekawsze momenty.

Z poniedziałku na wtorek śniło mi się, że taki kolega się powiesić próbował, ale jako że to półgłówek, to się załatwił jak ten gościu z Rancza, znaczy stanął w linę i za kostkę powisiał parę godzin, zanim ktośtam przyszedł. I on od tej sytuacji miał takie wieeeeelkie uszy. I przez to, ja musiałam się wyprowadzić z domu, a wprowadzić do takiej dobudówki w domu przyjaciółki, mogłam spakować tylko szkolny kufer rzeczy (z emblematem Hogwartu), to wzięłam same książki i kompa XD
W tygodniu jakoś nie miałam ciekawych snów :C
Za to z soboty na niedziele... XD
Była 8.20 rano, a ja już byłam w kościele - mimo że próba na 9.20. To z mama siedziałam i sobie śpiewałyśmy. I wróciłyśmy do domu, bo to sensu nie miało. A jak wróciłyśmy, to wpadł do nas proboszcz nasz, nie w sutannie ani nic, w takiej polówce oliwkowej XD I gadamy, i stwierdził że chciałby moje książki obejrzeć, to mu mama zabroniła, bo bałagan niby mam (książki w stosach, nie moja wina że brakuje miejsca), sam stwierdził że ma podobne, ale nie to nie, i sobie poszedł. Potem mojemu bratu cośtam się z wątrobą stało, ale zamiast pojechać na pogotowie, mama wypełniała jakieś świstki, żeby zadzwonić, bo powiedziała że bez tego nie przyjadą. Aha. W końcu ciotka zgodziła się nas podrzucić, jechaliśmy na około przez Kielce, tam heeeeen jak Makro jest (całkiem nie w tą stronę co trzeba), a jak już dojechaliśmy do szpitala, to zobaczyłam swoją przyjaciółkę na końcu korytarza. To tam polazłam za nią, a po drodze był sklepik i laptop z czatem ZM (serio XD). I chwile popatrzyłam, jakaś dziewczyna z nickiem ania czy inna mysia została adminem i sobie zmieniła nick na 'eve', z małej litery, to stwierdziłam że jak wrócę to z nią pogadam, polazłam do przyjaciółki, poszłyśmy na próbę, a jak wracałam, to jeszcze raz zajrzałam na czat ZM i się okazało, że któryś z adminów kazał znowu tej 'eve' zmienić nick, i ogólnie ją wywalili z admina, i siedziała w kacie czata i ryczała. Siedziała, jako osoba XD
Z niedzieli na poniedziałek śniło mi się , że miałam maturkę, i było pytanie o HP, a taka plansza wisiała na tablicy ogłoszeń, i prawie nikt tego nie zrobił. A po maturach zaczęłam z klasa jeździć po mieście każdym autobusem jaki się nawinął, i było tak ślisko Razz
Z wtorku na środę to mi się śniło, że byłam w lesie z mamą, i takim gościem i jego żona z jakiegoś filmu (żoną filmową), nie pamiętam z jakiego to nawet filmu, pff. I ta żona łowiła ryby, bo siedziałyśmy nad stawem, a ja z mamą karmiłyśmy jeża. Jak wróciliśmy do domu, to ja temu gościowi per tato mówiłam (ftw.). No i że karmiłyśmy jeże w tym lesie, to się bałyśmy z mamą, że nas o kłusownictwo oskarżą, i się u babci schowałyśmy. A babcia jak to babcia dała nam czekoladki, i siedziałyśmy za fotelem. Potem już było rano, więc poszłam do szkoły, i chciałam iść do dentysty żeby nie musieć iść na biolkę, ale dentysta się przeniósł, ten szkolny, i miał gabinet w takim korytarzu jak mój alergolog, ale jak otworzyłam drzwi to ta dentystka i jej asystent (swoją droga podobny do Billguna) powiedzieli, że dzisiaj nie i mam powiedzieć Emilce.
Co powiedzieć nie wiem XD

A dzisiaj mi się śniło, że ludzie przestali być żyworodni, tylko byli jajorodni, i mieszkaliśmy w takich wsiach okrągłych, ale z pełnymi wygodami, tylko po prostu ograniczone słupami, i ze w każdej wiosce była szamanka, która pomagała kobieta które składały jaja (lol, jak to brzmi),. ale że ktoś ją zwolnił z tego, bo utopiła jakieś jajko, z dziewczynką co się miała Prayer nazywać.

Ta bum tsssss.
Moje sny mnie przerażają.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostCzw Sty 30, 2014 6:58 am

Eva, wtf....
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipostCzw Sty 30, 2014 8:53 am

Soporific napisał:
Eva, wtf....

Eve*, nieodmienny nick C:
No takie zryte sny mam, bawię się w autosugestię, żeby zapamiętac, to zapamiętuje i co głupsze pisze XD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co Wam się śni?   Co Wam się śni? - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Co Wam się śni?
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: OFFTOPIC :: Rozmowy :: Inne pogawędki-
Skocz do: