Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Teorytycznie Skończona Praca | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Styks Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Styks Liczba postów : 465 Dołączył : 05/01/2013
| Temat: Teorytycznie Skończona Praca Nie Cze 16, 2013 1:35 pm | |
| No więc tak... poprawiłam troszkę pracę (przedtem założyłam ten temat na ogólnym forum, przepraszam, coś mi się pomyliło XD), bo miała przeźroczyste fragmenty, no i wygląda to mniej więcej tak: I teraz powiedzcie, co tu jest źle. Bo coś na pewno jest źle. Krytykujcie, bo potrzebuję krytyki ^^ | |
| | | Invisible Już coś wie
Nick w grze : Invisible Liczba postów : 230 Dołączył : 06/06/2013
| Temat: Re: Teorytycznie Skończona Praca Nie Cze 16, 2013 1:39 pm | |
| My się podoba | |
| | | Julitta12 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Joona Liczba postów : 362 Dołączył : 13/04/2013
| Temat: Re: Teorytycznie Skończona Praca Pon Cze 17, 2013 8:35 am | |
| Konik fajnie Ci wyszedł, ale te kontury tam nie pasują. | |
| | | kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Teorytycznie Skończona Praca Sro Cze 19, 2013 7:47 am | |
| Kontury... proponuje je zmniejszyć i rozmazać I tak ma być, że kopyta "ukryte"? Ogólnie mi się podoba, fajna grzywa i ogon | |
| | | Styks Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Teorytycznie Skończona Praca Pią Cze 21, 2013 6:09 am | |
| Okej, postaram się dzisiaj poprawić ;)Tak, chciałam żeby były takie "włochate" xD | |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Teorytycznie Skończona Praca Pią Cze 21, 2013 6:16 am | |
| Zasada jaką ja się kieruję przy wysyłaniu prac: czy chciałabym użyć pracy, którą wysyłam? Czy to tylko liczenie na fart i kupony?
Jeżeli chcesz słuchać krytyki to ją dostaniesz: Praca jest niekonsekwentna - koń ma czarną obwódkę, a grzywa i ogon nie - wyglądają jak z 2 różnych bajek. Cienie i światła są zarysowane baaaardzo schematycznie - jak dla mnie to podkład "szkicowy". Pysk nie ma żadnego wyrazu. Oko wygląda jakby ściekało z pyska ...
Piksele wokoło obwódki prawdopodobnie zdyskwalifikują pracę zanim jeszcze przejdzie do głosowania - pod tym względem sprawdzacze pracy są bardzo uczuleni.
No i jak na mój gust to masz mnóstwo niewykorzystanego miejsca. Koń mógłby być większy. | |
| | | Styks Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Teorytycznie Skończona Praca Nie Cze 23, 2013 3:01 am | |
| Jestem w trakcie zmniejszania konturów Tak, niezbyt mi idzie cieniowanie, i wzorowałam się na jednym z tutoriali Nigdy nie potrafiłam rysować głów... spróbuję coś z tym zrobić. A konia zawsze mogę wyciąć i powiększyć W każdym razie dzięki wielkie ebonito :3 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Teorytycznie Skończona Praca | |
| |
| | | | Teorytycznie Skończona Praca | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|