Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)

Go down 
+7
Rooda
erreo
magdalenusia
Nefra01
LadyArvena
Vium
kaprysab
11 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Empty
PisanieTemat: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:11 am

Ogrodnicza promocja na internationalu. :>
*SKIRON*
GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Sciron
Opis :>
(drugie niepodpisane, ale to nie szkodzi, tylko nie kradnijcie)
GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Gattax3_cee587
GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Gataascreeen_4bfc76GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Gscr_28bfce

Ostatnio zmieniony przez Gatta dnia Pon Cze 17, 2013 7:17 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:16 am

Scirona daje dynia, a dostaje się ją za wykonanie samouczka Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:18 am

Ogier - wlasnie wiem, dostalam przed chwila - dodany nowy screen, hodowla krok po kroku :> walcze o boszczydlo na internationalu, bo nawet fajnie sie tam gra :3
Grasz na INT?
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:21 am

mam nadziej ze uda mi sie z sirconem, ale nic specjalnego nie daje tylko WM coz dobre i to.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:23 am

Tez mam taka nadzieje, ale cos mi sie zdaje ze do tej dyni bedzie potrzebna masa nawozow... czyli RO. Czyli kuponow.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:27 am

Gatta - sporadycznie Wink
O boszczaka powalczę na pl
GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Barriere
Sciron daje Wodę Młodości która mi jest całkowicie zbędna i tylko zalega w przedmiotach

Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Pon Cze 17, 2013 7:29 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:29 am

A jaki masz login? :>
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:30 am

Paint - nie miałem pomysłu XD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:33 am

Ja - Delilah, zaproszone Wink
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

Nick w grze : Vium
Liczba postów : 376

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:40 am

oo, to dodajcie i mnie- Ielenia Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:52 am

Wow, ponad 1000 dni stazu o.o
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 7:56 am

byłoby pewnie cosik ponad 1500 ale kiedyś nie wchodziłam codziennie Wink a no i zdarzyła mi się jakaś dłuższa przerwa
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 8:35 am

*Uwaga* - jak ktoś wysyła mi zaproszenie na internationalu to niech wyśle też na pl!
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 8:36 am

Gatta napisał:
Tez mam taka nadzieje, ale cos mi sie zdaje ze do tej dyni bedzie potrzebna masa nawozow... czyli RO. Czyli kuponow.

Jeśli dobrze widzę, to dynia rośnie jeśli podlewamy ją nawozem (RO) lub zbieramy inne rośliny. Czyli im więcej zbierzemy roślin (czyli kiepskich, krótko-rosnących) tym mniej RO trzeba będzie wydać. No i dynię trzeba jak najszybciej posadzić Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 8:40 am

Ż A Ł O S N A promocja ;_; Kuponów to ona pochłonie... D U Ż O ;x
I dlaczego nie ma EOLA ?!
Powrót do góry Go down
Nefra01
Przyjaciel Zagrody
Nefra01

Nick w grze : Nefra01
Liczba postów : 1522

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 8:42 am

Pff, zawiodłam się na nagrodzie od Skirona - jak daje WM, to ja się o niego starać nawet nie będę...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1602864
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 8:44 am

Kamil2010 napisał:

I dlaczego nie ma EOLA ?!
Jak nie ma? ;)W nasionach pomidora możesz trafić.

Co do boskiego - jeśli ktoś chce, może mieć od razu pierwszego dnia. Nawóz jest w RO. 1 RO=1 nawóz. 1 nawóz=1% boskiego. Więc cały boski=100 kuponów.

1 wyrośnięta roślina też daje 1% do boskiego.

Ogólnie pewnie potem dadzą, że nawóz więcej % daje, albo w RO będzie ich kilka.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 8:51 am

Arvena - Ja mówię o boskim Eolu za cała kolekcję wiatrów... Skiron ją kończy.
... A raczej powinien.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 9:08 am

ale głupie.....
Powrót do góry Go down
magdalenusia
Już coś wie
magdalenusia

Nick w grze : Arewena
Liczba postów : 186

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 9:20 am

Jak dla mnie głupie jest to, że ktoś poza Ow już ma tego konia na internationalu Shocked
A co do boskiego, to teraz wiem przynajmniej, że lepiej się bardziej postarać o Kwarca...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=881954
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 9:27 am

magdalenusia napisał:
Jak dla mnie głupie jest to, że ktoś poza Ow już ma tego konia na internationalu Shocked
A co do boskiego, to teraz wiem przynajmniej, że lepiej się bardziej postarać o Kwarca...
Ale masz ok. 30 przepisów zrobionych? Bo inaczej możesz nie zdążyć
Powrót do góry Go down
magdalenusia
Już coś wie
magdalenusia

Nick w grze : Arewena
Liczba postów : 186

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 9:29 am

Zdążę, mam 5 przyspieszaczy.
Drugie 5 mam nadzieję znaleźć przy otwieraniu reszty RO.
A mam 26 przepisów
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=881954
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 9:44 am

mnie natomiast urzekł kalafior wypadający z RO na stronie tego całego ogrodu Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 9:55 am

erreo - teraz sie przyjrzalam i rzeczywiscie fajny ten kalafior Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 9:57 am

A mnie się podobają pomidory Razz
Powrót do góry Go down
Rooda
W skromnych progach Zagrody
Rooda

Nick w grze : Rooda
Liczba postów : 310

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 10:25 am

Czyli coś a'la wcześniejsza promocja  z sadzeniem i wzrostem kwiatków? Tylko sceneria inna.
Średnio mi się to widzi...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2451545
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 10:40 am

No, to jest po prostu promocja Magiczna Szklarnia (czy jak to tam się zwało) tylko z inną grafiką. Wygląda jak osobna gra farmerska, ale mi się podoba. Doprawdy irytująca jest ta sraczkowa żółć.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 11:09 am

Nie przypadła mi do gustu Szklarnia, także Ogród wg mnie też jest do bani.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostPon Cze 17, 2013 1:14 pm

Kemishi napisał:
irytująca jest ta sraczkowa żółć
Ktora? :3
Powrót do góry Go down
kim*
Jedną nogą w ZM
kim*

Nick w grze : kim*
Liczba postów : 557

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipostWto Cze 18, 2013 4:08 am

Pierdyliard kuponów na Skirona, który daje Wodę Młodości....
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2980847
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)   GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT)
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?
» Howrse
» Howrse Cup
» Howrse od A do Z
» Gry jak Howrse

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: