Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) | |
|
+7Rooda erreo magdalenusia Nefra01 LadyArvena Vium kaprysab 11 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Wto Cze 18, 2013 7:04 am | |
| Czy ktoś jest w stanie (i będzie taki uczynny) podawać zadania na każdy dzień? | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Wto Cze 18, 2013 7:20 am | |
| Tłumaczenie: 1. Podlej roślinę Nagroda: 2x Nasiona Kukurydzy 2. Daj jabłko koniu przyjaciela Nagroda: Nawóz |
| | | Marwinii Nowy
Nick w grze : waga888 Liczba postów : 44 Dołączył : 24/05/2013
| Temat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Pią Cze 21, 2013 7:16 am | |
| Ile ok. kuponów trzeba będzie stracić? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Pią Cze 21, 2013 7:19 am | |
| 100 - 50 - 25 kuponów - to zależy od ilości nawozu w RO, ilości pomidorów jakie posiejesz(naprawdę to zależy od rośliny, ale jeśli chcesz boskiego to siej pomidory, ponieważ najszybciej rosną) |
| | | Marwinii Nowy
Nick w grze : waga888 Liczba postów : 44 Dołączył : 24/05/2013
| Temat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Pią Cze 21, 2013 9:55 am | |
| :shock:Nie skorzystam z boskiego Za 100 albo 50 to ja mam ze 100 WM. Tak, kto chce może się starać ale to za dużo kuponów jak na taki "niezły" ( xD ) podarunek | |
| | | Druu Nowy
Nick w grze : Druu Liczba postów : 8 Dołączył : 21/03/2013
| Temat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Sro Cze 26, 2013 11:13 am | |
| @LadyArvena
Poratujesz wieksza iloscia informacji? Na int bylo juz jakies glaskanie izabela tobiano czy inne usmiercenie 50latka? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) Sro Cze 26, 2013 12:30 pm | |
| - Druu napisał:
- @LadyArvena
Poratujesz wieksza iloscia informacji? Na int bylo juz jakies glaskanie izabela tobiano czy inne usmiercenie 50latka? Lista zadań Niestety nie chce mi się tłumaczyć tego dwa razy, ponieważ ktoś zjadł moja wypowiedź |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) | |
| |
| | | | GRA - The Vegetable Garden na Howrse (INT) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|