| Ogród Warzywny | |
|
+21Minoo Arrin Amstaff Tiamat Anke5 Alaya Magiczna375 MrsKopytko LadyArvena Rooda wercia d ebonita Kazuyuki Nika346 ardnasak avrilka erreo CzarownicaSa Kemishi Suzan Lubelak 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 6:13 am | |
| Ogród Warzywny! - 24 czerwca 2013
Uprawiaj warzywa i wygrywaj nagrody!
Do dnia 11.07.2013, 14:00, uprawiaj warzywa, aby wygrać mnóstwo prezentów przy ich zbiorze!
Otrzymasz nasiona wypełniając zadania podczas gry. Następnie możesz sadzić otrzymane nasiona i pielęgnować je, dopóki nie będą dojrzałe i gotowe do zbioru.
Gdy zbierzesz dojrzałe już warzywa otrzymasz losowo wybrany spośród listy przedmiotów prezent.
Jeśli się postarasz, będziesz mógł wyhodować dynię i otrzymać Skeirona - nowego Boskiego Konia Wiatru!
Możesz wypełnić misje, które pozwalą Ci przyspieszyć swój postęp lub dadzą Ci dostęp do nowych ścieżek na Twoim ogródku podczas konkursu.
W tym konkursie uważnie oglądaj wstawki z gry lub ze strony konkursu. Powiedzą Ci one jaka oferta specjalna związna z warzywnym konkursem jest aktualnie dostępna w grze.
Podczas niektórych z tych ofert będziesz miał szansę zdobycia Automatycznych Spryskiwaczy dzięki Rogom Obfitości.
Automatyczny Spryskiwacz spryskuje warzywne ścieżki, na których został umieszczony, bez konieczności Twojej interwencji. Nie używają one również wody z Twojego zbiornika wodnego.
Mamy nadzieję, że będziesz się świetnie bawić ogrodnictwem i dbaniem o swój ogród warzywny!
Zespół Howrse | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 6:56 am | |
| Gra niewarta świeczki z tym Scironem -_- na co mi woda młodości? >. | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 7:39 am | |
| Dum dum dum duuum. A, postaram się. Ile przybywa od jakiej rośliny, tak swoją drogą? ( w sensie do dyni).
A, zgarnę sobie jakieś tam nagrody. Tylko modlę się, żeby w ośrodku, gdzie jadę, było Wi-Fi :> | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 8:01 am | |
| no mam ze dwa kalafiory, bakłażana i parę pomidorów... szału nie ma, ale się popodlewa co jakiś czas te nasionka, może coś z nich wyleci |
|
| |
CzarownicaSa Nowy
Nick w grze : Kermitek Liczba postów : 32 Dołączył : 14/10/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 8:10 am | |
| Mało czasu, mało rzeczy w RO... bez co najmniej 50 kuponów się nie da. Nie opłaca się :/ | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 8:21 am | |
| bez przesady z tymi 50 kuponami, aż tyle nie wyjdzie. Nie zapominajcie, że po drodze są dokonania i coś tam zawsze przyśpieszą | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 8:28 am | |
| Teraz zaczynają się moje denne pytania upośledzonego dziecka,które zapewne czegoś nie przeczytało albo nie zrozumiało: czy z jednego nasionka dyni wyleci NA PEWNO Sciron? Tak wiem,bezsensu,bo każdy na starcie dostał nasionko no ale zawsze można spytać | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 8:30 am | |
| - Koszatka napisał:
- Teraz zaczynają się moje denne pytania upośledzonego dziecka,które zapewne czegoś nie przeczytało albo nie zrozumiało: czy z jednego nasionka dyni wyleci NA PEWNO Sciron? Tak wiem,bezsensu,bo każdy na starcie dostał nasionko no ale zawsze można spytać
Najprawdopodobniej tak |
|
| |
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 8:33 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Koszatka napisał:
- Teraz zaczynają się moje denne pytania upośledzonego dziecka,które zapewne czegoś nie przeczytało albo nie zrozumiało: czy z jednego nasionka dyni wyleci NA PEWNO Sciron? Tak wiem,bezsensu,bo każdy na starcie dostał nasionko no ale zawsze można spytać
Najprawdopodobniej tak Hmm..potrzeba mi odpowiedzi na 100% Chociaż i tak wątpię,za piękne by było a oni by stracili za dużo kasy przez to. | |
|
| |
ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 8:44 am | |
| - Koszatka napisał:
- Ogier12 napisał:
- Koszatka napisał:
Najprawdopodobniej tak Hmm..potrzeba mi odpowiedzi na 100% :DChociaż i tak wątpię,za piękne by było a oni by stracili za dużo kasy przez to. Nie straciliby. 1% za każde urośnięte plony + 1% z jednego nawozu. A więc, albo wyhodujesz 100 roślinek, albo dasz 100 nawozów.. Wydaje się trudne | |
|
| |
Nika346 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Nika346 Liczba postów : 445 Dołączył : 20/03/2012
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 11:09 am | |
| |
|
| |
Kazuyuki Już coś wie
Nick w grze : Kazuyuki Liczba postów : 103 Dołączył : 21/10/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 11:15 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Pierwszy Skiron
Czyli zarazem pierwsza osoba, która lubi tracić kupony. Czekając kilka dni miałaby go nie za 100, a 50 kuponów. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 11:24 am | |
| nigdy tego nie zrozumiem, po co wydawać 100 pierwszego dnia? | |
|
| |
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 11:32 am | |
| - Nika346 napisał:
- Koszatka napisał:
- Ogier12 napisał:
- Koszatka napisał:
Najprawdopodobniej tak Hmm..potrzeba mi odpowiedzi na 100% :DChociaż i tak wątpię,za piękne by było a oni by stracili za dużo kasy przez to. Po wyhodowaniu dyni dostanie się Scirona na 100% No bo czemu by nie? I tak pewnie bez jakiejś ilości kuponów się nie obejdzie żeby zdobyć boskiego, więc raczej na tym nie stracą, a wręcz przeciwnie Czyli mas zna myśli RO w których są nawozy etc.? Ehh,mimo to spróbuję,mam nadzieję,ze to prawda,ze na 100 % | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 11:40 am | |
| "W tym konkursie uważnie oglądajcie banery na stronie głównej i informacje na stronie konkursu. Powiedzą Wam one jaka oferta specjalna jest aktualnie dostępna w grze."
czyli być może będą jeszcze jakies dodatkowe przyspieszacze dyni lub innych ... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 11:46 am | |
| |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 12:48 pm | |
| Mam nasiono dyni, mam nasiono dyni! Nawet nie wiem skąd xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 12:56 pm | |
| - wercia d napisał:
- Mam nasiono dyni, mam nasiono dyni! Nawet nie wiem skąd xD
Każdy dostał je za ukończenie samouczka XD |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 1:04 pm | |
| - erreo napisał:
- nigdy tego nie zrozumiem, po co wydawać 100 pierwszego dnia?
A kto bogatemu zabroni? ;] | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 2:22 pm | |
| oj, Rooda, argument nie do pobicia | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Ogród Warzywny Pon Cze 24, 2013 2:52 pm | |
| Czarownica - dawno nie widziałam twojego awatara Na oficialu kawał osób się cieszyło, że ma nasiono dyni. Oraz były wzmianki, że jednak się da bez kuponów XD Szkoda, że ludzie nie czytają, czego ta dynia potrzebuje | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Wto Cze 25, 2013 12:28 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- wercia d napisał:
- Mam nasiono dyni, mam nasiono dyni! Nawet nie wiem skąd xD
Każdy dostał je za ukończenie samouczka XD zniszczyłeś moje dzieciństwo :< | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Ogród Warzywny Wto Cze 25, 2013 1:14 am | |
| - Tukan14 napisał:
-
Kto pożyczy 70 kuponów? No aż mi się słabo zrobiło, kto normalny ma aż tyle kuponów by wydać je na jedną promocję, kto normalny pożyczy TAKĄ sumę osobie, której nie zna, która ma 8 pkt Karmy... |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Ogród Warzywny Wto Cze 25, 2013 4:02 pm | |
| A ja sobie odpuszczam tą promocję. Nie będę łazić z zegarkiem w ręku. Dawniej przynajmniej były stałe pory i wystarczyło wpaść chwilę przed dana godziną i pare minut później drugie zaliczyć podlewanie. A teraz normalnie licznik bije - 8 godzin od momentu podlania. To niech spadają. Mam ważniejsze rzeczy na głowie (czyt. obrona pracy i warsztaty w teatrze) niż pilnowanie gry. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Ogród Warzywny Sro Cze 26, 2013 1:31 am | |
| taak, bardzo fajna zabawa, nie mogę podlać dwóch grządek, bo konewka jedynie drga moje gapiostwo jest nieograniczone brak wody! | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Ogród Warzywny Sro Cze 26, 2013 4:44 am | |
| ODPUSZCZAM. Nie wydam ani eqqusa, ani kuponu ani nic na tę promocję... Niech sobie te nasionka kwitną, może coś dadzą ale na coś specjalnego to się nie nastawiam. | |
|
| |
Magiczna375 Już coś wie
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 179 Dołączył : 14/01/2013
| Temat: Re: Ogród Warzywny Sro Cze 26, 2013 1:25 pm | |
| Ja nie wydam ani 1 kupona(bo nie mam xD),ale sadzić i wykonywać bezpłatne zadania mogę | |
|
| |
CzarownicaSa Nowy
Nick w grze : Kermitek Liczba postów : 32 Dołączył : 14/10/2012
| Temat: Re: Ogród Warzywny Czw Cze 27, 2013 12:03 am | |
| LadyArvena bo mój "avatar" to mały pochłaniacz czasu Promocja faktycznie ciężka. Jest 2? 3 dzień? A mi dopiero jedna roślina urosła ;)Niewarte zachodu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Ogród Warzywny Czw Cze 27, 2013 2:56 am | |
| eee, nawóz z bakłażanka dostałam. d: |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ogród Warzywny | |
| |
|
| |