Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Eve się nudzi... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Eve się nudzi... Czw Cze 27, 2013 2:35 am | |
| Tja. ostatnio otworzyłam sobie gimpa, namaziałam parę kropek i uformowałam z tego coś, co w zamyśle miało wyglądać jak koń XD Po czym stwierdziłam że mam inny pomysł i tak powstała pocieszna żyrafka (która ma strasznie krzywy łeb, ale kij): Zaczełam też coś a'la wielbłąd, ale nie chce mi się kończyć żeby pokazać XD Nie mam nawet zamiaru tego wysyłać, ktoś kto będzie oglądał te prace padnie ze śmiechu, ale pokazać można chyba, no nie...? Krytykujcie :3 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Eve się nudzi... Czw Cze 27, 2013 2:55 am | |
| pobrudzona ramka :p nie wiem co ci tu powiedziec, bo sama wiesz, ze to sie do niczego nie nadaje :p i wyglada troche jak rozmazany piernik <3 |
| | | EveDallas Moderator
| Temat: Re: Eve się nudzi... Czw Cze 27, 2013 3:19 am | |
| Nawet nie zauważyłam że rozciapciałam ramkę, myślałam że mam brudny monitor XDD W zamyśle to pierwsze to miało być ciastko, chociaż nie piernik XD | |
| | | -Loria- Raczkujący
Nick w grze : -Loria- Liczba postów : 50 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Eve się nudzi... Nie Cze 30, 2013 12:15 pm | |
| Hehe:) Too drugie - na początku myślałam, że to kura, dopiero potem doczytałam, że w zamyśle twórcy miało być żyrafą, niech będzie:d Faktycznie przypomina piernik, ale jednak jest chyba odrobinę mniej apetyczne:d Natomiast koń o dziwo przypomina konia (przynajmniej mi) i wcale nie jest gorszy od niektórych prac, które (niestety) przechodzą do głosowania, więc jesteś na dobrej drodze | |
| | | EveDallas Moderator
| Temat: Re: Eve się nudzi... Nie Cze 30, 2013 12:34 pm | |
| Poprawiłam trochę tego niby kuca, normalnie chyba aż wyśle dla śmiechu XD Chociaż nie. nie mam za co XD | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Eve się nudzi... Pon Lip 01, 2013 8:36 am | |
| Bez kitu myślałam, że robisz ciastka oO' | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Eve się nudzi... | |
| |
| | | | Eve się nudzi... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach