Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prawie konik do CP xD | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Prawie konik do CP xD Pon Lip 01, 2013 11:29 am | |
| https://2img.net/r/ihimizer/img837/6196/fg9u.jpg" border="0" alt=""/> może być? Proszę o mocną krytykę!
| |
| | | Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: Prawie konik do CP xD Pon Lip 01, 2013 11:36 am | |
| Ło Jezu. Akurat oglądam Przemyślenia Niekrytego Krytyka Smerfy, a tu konio-smerf xd Więc jeśli chcesz zrobić bardziej bajkową wersję to ok, ale troszku anatomii by się przydało. Pysk kompletnie do zmiany tak samo jak grzywa. Część lineartu jest, drugiej części nie ma. Kopyta nie przypominają siebie nawzajem. Ogółem to pomysł jest dobry ale wykonanie odwrotnie. To tyle chyba z krytyki xd | |
| | | Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Prawie konik do CP xD Pon Lip 01, 2013 12:00 pm | |
| Dziękuję za NAJLEPSZĄ KRYTYKĘ na razie ^^ | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prawie konik do CP xD Pon Lip 01, 2013 12:14 pm | |
| Zwykłe coś namalowane w paintcie To nawet konia nie przypomina Nikt najprawdopodobniej by na to nie zagłosował :/ |
| | | -Loria- Raczkujący
Nick w grze : -Loria- Liczba postów : 50 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Prawie konik do CP xD Wto Lip 02, 2013 7:08 am | |
| Ooo mamo, nie wiem nawet czy określenie "prawie-konik" jest tutaj trafne, faktycznie to jakiś smerf, te rumieńce... i ten fryz na Wodeckiego. Faktycznie to taki obrazek rodem z Painta, ja na pewno bym na to nie zagłosowała, poza tym wjechałaś tymi "prawie-uszami" na ramkę, a tak chyba nie można;) Spróbuj z czymś innym, bo toto nie bardzo. | |
| | | Magiczna375 Już coś wie
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 179 Dołączył : 14/01/2013
| Temat: Re: Prawie konik do CP xD Wto Lip 02, 2013 10:22 am | |
| Nie będę Ci mówić jaki on jest dokładnie,ale powytykam Ci Twoje błędy,a niestety jest ich sporo.Jeżeli chciałaś by koń "siedział" mogłabyś narysować to lepiej,bo teraz wygląda,jakby 4 nogi wyrastały mu z jednego miejsca.Nie podobają mi się nogi,są to dwie podłużne linie,a koń nie ma prostych nóg.My też nie mamy prościuteńkich,mamy kolana,uda,kostki.Kopytka w tym przypadku wyglądają uroczo.Koń moim zdaniem nie ma tułowia.Pysk jest spłaszczony,ale gdybyś nad nim popracowała,byłby nawet ładny.Grzywa wygląda jak jedna wielka paćka-przeczytaj tutorial od vernille,bo bardzo przydatny.Uszy wyjeżdżają poza ramkę,a tak być nie może.Wybacz,ale oceniam jako 2/10.Nie musisz się tym martwić,bo jeżeli dużo poćwiczysz,to na pewno Ci się w końcu uda zrobić porządnego konika.Polecam ściągnięcie Gimpa,bo koń jest bez cieni.Widać,że w Paincie | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prawie konik do CP xD | |
| |
| | | | Prawie konik do CP xD | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|