Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Konik (prawie) xD | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
gosiakoko Raczkujący
Nick w grze : gosiakoko Liczba postów : 59 Dołączył : 26/08/2012
| Temat: Konik (prawie) xD Sob Lis 02, 2013 7:20 am | |
| Ostatnio zamieściłam tutaj posty z głową konia i z lineartem. To teraz umieszcze konika Prawie skończonego (bez grzywy, ogona, kopyt i tylnych nóg) ale jest! xD http://pl.tinypic.com/r/2e4attx/5 Jak wam się podoba? | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Konik (prawie) xD Sob Lis 02, 2013 9:15 am | |
| Całkiem przyzwoity ten twój kuń. Tylko wydaje mi się, że ma za grube tylne nogi... A może to tylko złudzenie optyczne? XD | |
| | | najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Konik (prawie) xD Sob Lis 02, 2013 11:23 am | |
| więcej światła więcej cieni i więcej szczegółów, masz praktycznie sam "podkład". | |
| | | gosiakoko Raczkujący
Nick w grze : gosiakoko Liczba postów : 59 Dołączył : 26/08/2012
| Temat: Re: Konik (prawie) xD Nie Lis 03, 2013 2:33 am | |
| MrsKopytko- To tak specjalnie, bo on stoi tylnimi nogami troszeszke do przodu. najreproduktor- to moja pierwsza praca, więc proszę o trochę wyrozumiałości | |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Konik (prawie) xD Nie Lis 03, 2013 3:08 am | |
| jak na pierwsza pracę to całkiem nieźle zadbaj tylko o to żeby dwie tylne nogi się ze sobą nie zlewały. Całość jest tez trochę ciemna (ciemny brąz plus cienie) i nie ma żadnych blasków (a wiadomo że zdrowy koń ma błyszczącą sierść) czekam na dalsze etapy tej pracy | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Konik (prawie) xD | |
| |
| | | | Konik (prawie) xD | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|