Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Ostatnie spoilery ode mnie

Go down 
+18
Szron
Minoo
Yambe Akka
aneczka1-13
wilczyca1000
Anke5
kaprysab
avrilka
EveDallas
Afera4268
Suzan
MrsKopytko
ardnasak
Labamba
Temperance
Alicred
tapetka
Mikim7
22 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

Ostatnie spoilery ode mnie Empty
PisanieTemat: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 6:41 am

Ostatnio zrobiło się tu tak pusto ... Nie było mnie za ZM (i czasem na Howrse) przez dłuższy czas, co raczej się już nie zmieni. Postanowiłem jednakże wygrzebać wam (z pomocą mojego znajomego flolebeau25 z serwera francuskiego) kilka ostatnich ode mnie nowości. Znajdziecie je pod linkiem do zbiorowego obrazka:

[Link do obrazka]

Myślę, że Kamil wraz z EveDallas, poradzą sobie w przekazywaniu kolejnych spoilerów. Wam życzę powodzenia, a całej reszcie ciekawości, która jest potrzebna nie tylko w grze, ale też w realnym życiu.

Mam nadzieje - Do zobaczenia =)
Mikołaj
 Ostatnie spoilery ode mnie Fleur2Ostatnie spoilery ode mnie V
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 6:48 am

Nie bardzo rozumiem - odchodzisz z ZM? Sad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 6:59 am

Mikim ja bez Ciebie nie będę już prowadził SH, ty dużo wiesz, ja tylko dzięki Tobie się uczyłem Sad
Io
Ostatnie spoilery ode mnie Io
UM - Ostatnie spoilery ode mnie Io
Pluton
Ostatnie spoilery ode mnie Pluton
UM - Ostatnie spoilery ode mnie Pluton
Super - chcę zakończyć tę kolekcję a tu wciskają jeszcze 2 boskie
Bursztyna nie mogę dorwac ; )
Powrót do góry Go down
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 8:49 am

Kurcze koniki ładne ale z jakiej racji po raz kolejny czekają nas "odgrzewane kotlety" - kolekcja Układu Słonecznego i  Kamieni Szlachetnych została zamknięta więc nie rozumiem tych dziwnych kontynuacji.

PS. Mikim7 dziękujemy za masę przydatnych info, miejmy nadzieje że wrócisz do nas po zasłużonym urlopie Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Alicred
Raczkujący
Alicred

Nick w grze : Alicred
Liczba postów : 92

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 8:54 am

Kurczę, Ci graficy chyba coś brać przestali bo Pluton jest po prostu świetny Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2985
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 8:57 am

"Jeśli uda się Wam wypiec ciasta według 30 przepisów, będziecie mogli użyć przepisu na upieczenie ciasta, które podaruje Wam Kwarca- ostatniego z boskich koni z kolekcji Kamieni Szlachetnych!"
Rolling Eyes 
Konie wędrowne: ptaki - To jakbym ja powiedział, że morze jest suche i różowe ;]
Kolejne konie z Układu... śmiech na sali Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 8:59 am

Kamil2010 napisał:
"Jeśli uda się Wam wypiec ciasta według 30 przepisów, będziecie mogli użyć przepisu na upieczenie ciasta, które podaruje Wam Kwarca- ostatniego z boskich koni z kolekcji Kamieni Szlachetnych!"
Przeczą samym sobie

Kamil2010 napisał:
Konie wędrowne: ptaki - To jakbym ja powiedział, że morze jest suche i różowe ;]
Kolejne konie z Układu... śmiech na sali Wink

Nie mają już pomysłów na nowe promocje Rolling Eyes 
Nie rozumiem tylko poco dodają Io. Plutona mi jakoś brakowało, ale księżyc?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 9:05 am

Jeszcze wróćcie gwiazdy i pozostałe księżyce Smile
... Ah, niekończąca się kolekcja
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 10:21 am

Io - cudo.

Ostatnio zmieniony przez Acinoyx dnia Wto Lip 02, 2013 2:38 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Labamba
Już coś wie
Labamba

Nick w grze : Labamba
Liczba postów : 150

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 11:37 am

Dla mnie Bursztyn jest przepiękny!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2876121
ardnasak
Przyjaciel Zagrody
ardnasak

Nick w grze : ardnasak.
Liczba postów : 671

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 12:12 pm

A mi się podoba Io bardziej od Bursztyna Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2197396
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 1:15 pm

Io jest przepiękny :* Muszę go mieć...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 1:48 pm

Pluton *O*! Ciekawe co\ile będzie dawał <3 piękny jest i zupełnie inny niż tamte tandetne boszczaki z rypniętą anatomią... Może grafików zmienili? ;o
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 1:58 pm

Mi się tylko Bursztyn i Io podobają ;c
Powrót do góry Go down
Afera4268
Nowy
Afera4268

Nick w grze : Łatka4268
Liczba postów : 39

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 2:08 pm

Io jest cudowny. <3 Przynajmniej z wyglądu, zobaczymy, co będzie dawał.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostSro Lip 03, 2013 3:00 am

ostatnio coraz ładniejsze im boszczydła wychodzą, ale ja i tak najbardziej lubiem Marsa ♥ *szczególnie tego u mnie, ale ciii*
Jak wędrowne-ptaki, to następnym razem może zrobią wędrowne-ufoludki? I do wygrania kolejne księżyce planet US (z tego co kojarzę z fizyki ich jest mnóstwo XD) ew. gwiazdy. Howrse nigdy, NIGDY nie skończą się zryte pomysły.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostSro Lip 03, 2013 3:36 am

Przykładami kamieni szlachetnych mogą być:
diament
szmaragd
rubin
szafir
topaz

aleksandryt
akwamaryn
heliodor
morganit
turmaliny
biksbit
beryl
goshenit
cymofan
skapolity
spinel

bursztyn
perła

11 kamieni mogą jeszcze zrobić :3
źródełko
Układ Słoneczny
Układ Słoneczny – układ planetarny składający się ze Słońca i powiązanych z nim grawitacyjnie ciał niebieskich. Ciała te to osiem planet, ponad 160 znanych księżyców planet, pięć znanych (a prawdopodobnie kilkadziesiąt) planet karłowatych i miliardy (a być może nawet biliony) małych ciał Układu Słonecznego, do których zalicza się planetoidy, komety, meteoroidy i pył międzyplanetarny.
źródełko
No to niedługo zobaczę komunikat
"Zostań hodowcą wszystkich boskich koni z kolekcji układu słonecznego

(Brakuje ci 153 z 160)"
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostSro Lip 03, 2013 6:43 am

Kamil,nie strasz.Mogą jeszcze 11.. o.O
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostSro Lip 03, 2013 6:52 am

Mogą wsadzić jeszcze kolekcje koni pół szlachetnych, a tych są dziesiątki Rolling Eyes
Do szlachetnych mogą dowalić (oprócz tych co wymienił Kamil):
- Lapis-Lazuri
- Jaspis
- Agat
- Malachit
- Czarny Diament
Nie wiem co jeszcze...
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostSro Lip 03, 2013 10:19 am

Mikim7 napisał:
Ostatnio zrobiło się tu tak pusto ... Nie było mnie za ZM (i czasem na Howrse) przez dłuższy czas, co raczej się już nie zmieni. Postanowiłem jednakże wygrzebać wam (z pomocą mojego znajomego flolebeau25 z serwera francuskiego) kilka ostatnich ode mnie nowości. Znajdziecie je pod linkiem do zbiorowego obrazka:

[Link do obrazka]

Myślę, że Kamil wraz z EveDallas, poradzą sobie w przekazywaniu kolejnych spoilerów. Wam życzę powodzenia, a całej reszcie ciekawości, która jest potrzebna nie tylko w grze, ale też w realnym życiu.

Mikołaj
Czemu do zobaczenia?
Odchodzisz????
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostSro Lip 03, 2013 4:48 pm

Nie dość że Mikim odchodzi, to SecretHowrse kończy działalność Crying or Very sad
Powrót do góry Go down
Anke5
Już coś wie
Anke5

Nick w grze : Anke5
Liczba postów : 198

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostSro Lip 03, 2013 5:00 pm

Ogier12 napisał:
Nie dość że Mikim odchodzi, to SecretHowrse kończy działalność Crying or Very sad

Widziałam tą "informację" To chyba jakieś żarty. Nie wyobrażam sobie ZM bez tego co było dotychczas. Crying or Very sad  Będzie mi brakowało tych spoilerów... Szkoda, że sama nie potrafię wyszukiwać tych wszystkich grafik. Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1221735
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 11:06 am

Odwołuję to co mówiłem o wędrownych, piękne będą/są :3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 12:39 pm

Mikim7 napisał:

[Link do obrazka]

Mikołaj
Mikim nie odchodźSad 
a HowrseHelp nadal będzie?
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 3:24 pm

Mikim, jak to Sad Bez Ciebie ZM to nie to samo... Te wspaniałe spoilery, dzięki którym mogliśmy się przygotować na promocje. Te zagadki dotyczące najbliższych eventów... Nie rób nam tego! Pojawiaj się czasami. Nie możemy bez Ciebie żyć! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
aneczka1-13
Nowy
aneczka1-13

Nick w grze : ArceePL
Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 3:13 am

A te puzzle to kiedy będą?
Powrót do góry Go down
Yambe Akka
Nowy
Yambe Akka

Liczba postów : 7

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostCzw Lip 11, 2013 3:28 pm

Prawdopodobnie już w poniedziałek ;D
Powrót do góry Go down
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 3:12 am

Yambe Akka napisał:
Prawdopodobnie już w poniedziałek ;D
Te większe promocje zawsze zaczynają się w poniedziałki.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 3:20 am

Większość promocji zaczyna się w poniedziałek, nie te większe XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipostSob Lip 13, 2013 2:18 pm

Parada koni brzmi dość interesująco, mam nadzieję, że nie wyjdzie z tego taki typowy Owlientowy chłam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Ostatnie spoilery ode mnie
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Nowy Balios, pakiety i inne spoilery!
» Ostatnie szare prace
» Jeżeli ostatnie 6 koni wysłałam do nieba 22 lipca,
» Coś ode mnie..
» Prezentacje ogólnodostępne

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach