Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Ostatnie spoilery ode mnie

Go down 
+18
Szron
Minoo
Yambe Akka
aneczka1-13
wilczyca1000
Anke5
kaprysab
avrilka
EveDallas
Afera4268
Suzan
MrsKopytko
ardnasak
Labamba
Temperance
Alicred
tapetka
Mikim7
22 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Ostatnie spoilery ode mnie - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 5:47 am

Parada rzeczywiście brzmi ciekawie.Smile Mam nadzieję jednak, że nie będzie to na zasadzie promocji międzynarodowej (wysyłanie koni na wolność chyba...). Oczywiście wiem, że to było działanie zamierzone w pewnym sensie przez właścicieli Howrse, ale niektóre zadania były bez sensu...
Powrót do góry Go down
mierzejka
Raczkujący
mierzejka

Nick w grze : mierzejka
Liczba postów : 88

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 1:42 pm

Dzięki Mikim za praca i bezinteresowną chęć podzielenia się wiadomościami z nami Smile
Co do koni Pluton i Io są nawet nawet. Jak zaczną dowalać księżyce wszystkich planet z układu to się zejdzie Very Happy. Sam Jowisz ma 66 księżycy, chociaż ciekawe jakby zrobili Europe czy Kalisto Smile.

A Bursztyn wygląda strasznie jak przerobiony Rubin (według mnie, a najbardziej nogi).

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=667544
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 4:41 am

Parada może być ciekawym wydarzeniem,może w końcu coś nowego (:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Kirixa
Raczkujący
Kirixa

Nick w grze : Kirixa
Liczba postów : 77

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 7:24 am

Wydaje mi się, że parada będzie podobna do wypuszczania koni na wolność. Na 95% jestem tego pewna.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1685
olonahm
Nowy
olonahm

Nick w grze : olonahm
Liczba postów : 34

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie - Page 2 I_icon_minipostNie Lip 28, 2013 8:03 am

Poczytałam, poczytałam i widzę, że będzie się działo. Niedawno wróciłam do howrse licząc na promocje podobne do tych co podaliście. Zastanawiam się, czy niedługo nie zrobią promocji typu "konie-flagi". Ułatwiło by im to robotę, a dzieciaki dałyby im zarobić oczywiście, bo bez tego Ow się nie obejdzie. Ciekawa jestem parady.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1836527
mufff123@o2.pl
Już coś wie
mufff123@o2.pl

Nick w grze : mufff123
Liczba postów : 111

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 31, 2013 3:45 am

Najbardziej zastanawia mnie ta parada. Wie ktoś może coś więcej na temat tej promocji ?? Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Ostatnie spoilery ode mnie   Ostatnie spoilery ode mnie - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Ostatnie spoilery ode mnie
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: