Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Mój konik do CP | |
|
+12Wild_Horse ebonita Tiamat Temperance Alcesta Divide Minoo Toshiwa Arabella awelo Alaya Invisible 16 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Invisible Już coś wie
Nick w grze : Invisible Liczba postów : 230 Dołączył : 06/06/2013
| Temat: Re: Mój konik do CP Czw Lip 11, 2013 2:28 pm | |
| ebonita- dziękukje za radę. | |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Mój konik do CP Pią Lip 12, 2013 4:28 am | |
| To może ja zmienię temat. I jak, wysłałaś tą pracę do CP? | |
| | | najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Mój konik do CP Pią Lip 12, 2013 5:12 am | |
| http://konikfryzyjski.deviantart.com/art/Lines13-347479601
hohoho to teraz się wywiń z tego ! Wszystkie kreski idealnie leżą na "Twoim" linearcie i linearcie i3nici. Dziwneeee... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój konik do CP Pią Lip 12, 2013 5:25 am | |
| No to mamy do czynienia z wielkim kopiarzem... najpierw styl _maaggie_ nazywa swoim, teraz ten lineart... 2 godziny, tak? -.- |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój konik do CP Pią Lip 12, 2013 9:56 am | |
| brawo Foxie, po prostu brawo... |
| | | Invisible Już coś wie
Nick w grze : Invisible Liczba postów : 230 Dołączył : 06/06/2013
| Temat: Re: Mój konik do CP Pią Lip 12, 2013 10:14 am | |
| Dziękuje za brawa, ale nie mam się z czego tłumaczyć. Wszystko zrobiłam sama a jak nie wierzycie to nie zaśmiecajcie tego wątku!. Napisałam ,że pracę wyślę dopiero w sierpniu albo lipcu. Muszę wprowadzić parę poprawek. A jak ten wam nie odpowiada to mogę zrobić innego. z innym lineartem ponieważ myślicie ,że ten to skopiowany. Ale tak na prawdę to żal mi was ,że myślicie ,że to ja skopiowałam. Istnieje możliwość przecież ,że ktoś skopiował mój lineart! Miałam konto na dA w którym umieszczałam różnego typu linearty. Możliwe ,że ktoś ode mnie skopiował nie myślicie!? Jeżeli nie wierzycie mi to nie wtrącajcie się i nie mówcie takich bzdur o tym ,że jestem kopiarzem. Jeżeli to JA jestem kopiarzem to popatrzcie się na innych ludzi. Kopiują masę rzeczy, używają fotek ludzi bez ich zgody. A ja taka nie jestem i nigdy nie będę. I powiem ostatnią rzecz: Jeżeli to okaże się ,że wy się mylicie to nigdy wam nie wybaczę za to ,że 'kiedyś' mówiliście o mnie 'kopiarz'.To były już ostatnie moje słowa do was. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój konik do CP Pią Lip 12, 2013 11:17 am | |
| konikfryzyjski czyli i3nici to profesjonalna graficzka. Rysuje już bardzo długo, ma sukcesy na dA, masę fanów i cudownych prac, jeśli uważasz że cię skopiowała to na prawdę mi cię żal. To fakt, wszystkie linie pasują idealnie. Jeśli masz konto na dA to daj login, przekonamy się. Na prawdę, radzę ci przestać kopiować, bo może się to nie skończyć dla ciebie dobrze. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój konik do CP Pią Lip 12, 2013 11:30 am | |
| Gratuluję Foxiete, ośmieszyłaś się tak, że bardziej się nie da. Jeśli jeszcze tego nie wiesz, chytry lisie, konikfryzyjski ma konto na howrse i ZM. W każdej chwili może to przeczytać... nie tłumacz się tak, bo już się sama gubisz w swoich kłamstwach. - Foxiete napisał:
- używają fotek ludzi bez ich zgody. A ja taka nie jestem i nigdy nie będę.
A podobno ci Maaggie pisała, że zdjęcie z prezentacji (ze skopiowanym stylem...) było kradzione... I nasuwa mi się tylko pytanie... Czy w tej bajce były smoki? |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Mój konik do CP Pią Lip 12, 2013 12:59 pm | |
| - Foxiete napisał:
- Kopiują masę rzeczy, używają fotek ludzi bez ich zgody. A ja taka nie jestem i nigdy nie będę.
A twój aw to co? ;)nie widzę w podpisie linku do strony autorki. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój konik do CP Pią Lip 12, 2013 2:50 pm | |
| - Foxiete napisał:
- Jeżeli to JA jestem kopiarzem to popatrzcie się na innych ludzi. Kopiują masę rzeczy, używają fotek ludzi bez ich zgody. A ja taka nie jestem i nigdy nie będę.
Ci "inni" ludzie to ja, Cavallo. , Gatta i British Dougs, tak? oj teraz to już przegięłaś. Jeśli nie przestaniesz, napiszę do Arveny żeby cię zablokowała. |
| | | horsesbeauty W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Gotye Liczba postów : 417 Dołączył : 22/07/2012
| Temat: Re: Mój konik do CP Pią Lip 12, 2013 4:44 pm | |
| Oczywiście że o nas chodzi, bo "skopiowałyśmy" teksturę "specjalnie dla maagg." *Sarkazm* | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Mój konik do CP Sob Lip 13, 2013 12:11 am | |
| - appleberry napisał:
- Foxiete napisał:
- Jeżeli to JA jestem kopiarzem to popatrzcie się na innych ludzi. Kopiują masę rzeczy, używają fotek ludzi bez ich zgody. A ja taka nie jestem i nigdy nie będę.
Ci "inni" ludzie to ja, Cavallo. , Gatta i British Dougs, tak? oj teraz to już przegięłaś. Jeśli nie przestaniesz, napiszę do Arveny żeby cię zablokowała. Co najwyzej ty dostaniesz bana... wszystkie kloface sie macie po warnie gdy tylko przyjdzie jakis admin. Zamykam. Jeszcze jeden taki watek i wasza piatka ma bany. W tym momencie mowie serio. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Mój konik do CP | |
| |
| | | | Mój konik do CP | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|