Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Mój konik do CP

Go down 
+12
Wild_Horse
ebonita
Tiamat
Temperance
Alcesta
Divide
Minoo
Toshiwa
Arabella
awelo
Alaya
Invisible
16 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Invisible
Już coś wie
Invisible

Nick w grze : Invisible
Liczba postów : 230

Mój konik do CP - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostCzw Lip 11, 2013 2:28 pm

ebonita- dziękukje za radę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3508859
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 4:28 am

To może ja zmienię temat. Wink  I jak, wysłałaś tą pracę do CP?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

Liczba postów : 518

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 5:12 am

http://konikfryzyjski.deviantart.com/art/Lines13-347479601

hohoho to teraz się wywiń z tego ! Wszystkie kreski idealnie leżą na "Twoim" linearcie i linearcie i3nici. 
Dziwneeee...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 5:25 am

No to mamy do czynienia z wielkim kopiarzem... najpierw styl _maaggie_ nazywa swoim, teraz ten lineart... 2 godziny, tak? -.-
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 9:56 am

brawo Foxie, po prostu brawo...
Powrót do góry Go down
Invisible
Już coś wie
Invisible

Nick w grze : Invisible
Liczba postów : 230

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 10:14 am

Dziękuje za brawa, ale nie mam się z czego tłumaczyć. Wszystko zrobiłam sama a jak nie wierzycie to nie zaśmiecajcie tego wątku!. Napisałam ,że pracę wyślę dopiero w sierpniu albo lipcu. Muszę wprowadzić parę poprawek. A jak ten wam nie odpowiada to mogę zrobić innego. z innym lineartem ponieważ myślicie ,że ten to skopiowany. Ale tak na prawdę to żal mi was ,że myślicie ,że to ja skopiowałam. Istnieje możliwość przecież ,że ktoś skopiował mój lineart! Miałam konto na dA w którym umieszczałam różnego typu linearty. Możliwe ,że ktoś ode mnie skopiował nie myślicie!? Jeżeli nie wierzycie mi to nie wtrącajcie się i nie mówcie takich bzdur o tym ,że jestem kopiarzem. Jeżeli to JA jestem kopiarzem to popatrzcie się na innych ludzi. Kopiują masę rzeczy, używają fotek ludzi bez ich zgody. A ja taka nie jestem i nigdy nie będę. I powiem ostatnią rzecz: Jeżeli to okaże się ,że wy się mylicie to nigdy wam nie wybaczę za to ,że 'kiedyś' mówiliście o mnie 'kopiarz'.To były już ostatnie moje słowa do was.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3508859
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 11:17 am

konikfryzyjski czyli i3nici to profesjonalna graficzka. Rysuje już bardzo długo, ma sukcesy na dA, masę fanów i cudownych prac, jeśli uważasz że cię skopiowała to na prawdę mi cię żal. To fakt, wszystkie linie pasują idealnie. Jeśli masz konto na dA to daj login, przekonamy się. Na prawdę, radzę ci przestać kopiować, bo może się to nie skończyć dla ciebie dobrze.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 11:30 am

Gratuluję Foxiete, ośmieszyłaś się tak, że bardziej się nie da. Mój konik do CP - Page 2 3864879675
Jeśli jeszcze tego nie wiesz, chytry lisie, konikfryzyjski ma konto na howrse i ZM. W każdej chwili może to przeczytać... nie tłumacz się tak, bo już się sama gubisz w swoich kłamstwach. Wink
Foxiete napisał:
używają fotek ludzi bez ich zgody. A ja taka nie jestem i nigdy nie będę.
A podobno ci Maaggie pisała, że zdjęcie z prezentacji (ze skopiowanym stylem...) było kradzione...

I nasuwa mi się tylko pytanie...

Czy w tej bajce były smoki?
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 12:59 pm

Foxiete napisał:
Kopiują masę rzeczy, używają fotek ludzi bez ich zgody. A ja taka nie jestem i nigdy nie będę.
A twój aw to co? ;)nie widzę w podpisie linku do strony autorki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 2:50 pm

Foxiete napisał:
Jeżeli to JA jestem kopiarzem to popatrzcie się na innych ludzi. Kopiują masę rzeczy, używają fotek ludzi bez ich zgody. A ja taka nie jestem i nigdy nie będę.
Ci "inni" ludzie to ja, Cavallo. , Gatta i British Dougs, tak?
oj teraz to już przegięłaś. Jeśli nie przestaniesz, napiszę do Arveny żeby cię zablokowała.
Powrót do góry Go down
horsesbeauty
W skromnych progach Zagrody
horsesbeauty

Nick w grze : Gotye
Liczba postów : 417

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 4:44 pm

Oczywiście że o nas chodzi, bo "skopiowałyśmy" teksturę "specjalnie dla maagg." Wink*Sarkazm*
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 13, 2013 12:11 am

appleberry napisał:
Foxiete napisał:
Jeżeli to JA jestem kopiarzem to popatrzcie się na innych ludzi. Kopiują masę rzeczy, używają fotek ludzi bez ich zgody. A ja taka nie jestem i nigdy nie będę.
Ci "inni" ludzie to ja, Cavallo. , Gatta i British Dougs, tak?
oj teraz to już przegięłaś. Jeśli nie przestaniesz, napiszę do Arveny żeby cię zablokowała.
Co najwyzej ty dostaniesz bana... wszystkie kloface sie macie po warnie gdy tylko przyjdzie jakis admin. Zamykam. Jeszcze jeden taki watek i wasza piatka ma bany. W tym momencie mowie serio.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Mój konik do CP   Mój konik do CP - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Mój konik do CP
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Konik do GP
» Mój konik
» konik do GP
» "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!
» Konik do CP - Gaara

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: