Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Mój pierwszy fanart | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Mój pierwszy fanart Sro Lip 03, 2013 10:14 am | |
| Hej, Po kilku godzinach pracy na Gimpie udało mi się wykonać coś a'la fanart. Lin jest mój i pomysł też.Wzorowałam się tylko na Doppelgangerze z Tomb Raider Underworld.Nie wiem co jeszcze dorysować: -pistolety leżące na ziemi (nie wiem czy wolno) -czy pistolety w kaburach. Oto ta moja praca: |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Mój pierwszy fanart Sro Lip 03, 2013 11:12 am | |
| Nie powinno się rysować rzeczy na podłodze ale w kaburach to świetny pomysł. + dodaj mu jeszcze pociski.... takie przewieszone przez plecy. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój pierwszy fanart Sro Lip 03, 2013 11:21 am | |
| najpierw to ty konia popraw, cieniowanie fu, włos fu, cień pod koniem fu. |
| | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: Mój pierwszy fanart Sro Lip 03, 2013 11:34 am | |
| Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że ten koń jest przerysowywany :O Cieniowanie ( jak i cień pod koniem ) Wyglądają, jak by były robione na szybko. Kolory wychodzą poza kontury i są rozmazane... Grzywa i ogon jednak bardzo mi się podobają... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój pierwszy fanart Sro Lip 03, 2013 11:41 am | |
| Spoko.Postaram się poprawić cieniowanie.Co do pocisków to nie taki miałam zamiar...Koń by wyglądał trochę jak Rambo?Nie wiem coś wykombinuję,ale dzięki za odpowiedzi |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój pierwszy fanart Sob Lip 27, 2013 9:00 am | |
| Postanowiłam pobawić się nowym programem i wykonałam lin/szkic tego poprzedniego konika.Po zmianie programu od razu lepiej mi wyszło.No i teraz opinia należy do Was.Jeszcze jedno,zamierzam zrobić tego konia w maści siwej,lecz z ciemnoczerwoną grzywą.Nie wiem czy coś jeszcze dorysować oprócz kabur. Codzi mi dokładniej o fanart tej osóbki.Pomożecie?Na dole wynik mojej pracy ^^: |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Mój pierwszy fanart Sob Lip 27, 2013 10:40 am | |
| Ja osobiście nie trawię "uczłowieczanych" koni czyli koni - robin hoodów, amorów itp ..
poza tym fanart jest zabroniony na cp ...
lineart w ostatnim poście jest dobry, nie musisz mu dodawać pistoletów - po prostu zrób z niego starannego konia (w dowolnych kolorach) | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój pierwszy fanart Sro Lip 31, 2013 4:43 am | |
| No więc wrzucam efekty mojej pracy.Chciałabym się zapytać o cieniowanie,bo sama nie wiem czy wygląda to estetycznie. |
| | | Arabella Jedną nogą w ZM
Nick w grze : natalia144 Liczba postów : 673 Dołączył : 14/05/2013
| Temat: Re: Mój pierwszy fanart Sro Lip 31, 2013 5:25 am | |
| Wygląda b.ładnie. Jak znajdę zagłosuję. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój pierwszy fanart Czw Sie 01, 2013 12:48 pm | |
| według mnie jest piękny |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój pierwszy fanart Pią Sie 02, 2013 3:39 am | |
| Nie no-dziękuję.Nie sądziłam,że aż tak się może spodobać.Za niedługo wstawię inne prace |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Mój pierwszy fanart | |
| |
| | | | Mój pierwszy fanart | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|