Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zestaw Filotes

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Zestaw Filotes Empty
PisanieTemat: Zestaw Filotes   Zestaw Filotes I_icon_minipostNie Lip 07, 2013 5:09 pm

Natrafiłem na to baaaardzo dawno temu, ale postanowiłem podzielić się z tym z wami jeśli go nie znacie Wink a jeśli znacie to trudno. Więc:
Zestaw Filotes
Zestaw Filotes 7293890

Cena: 4 kupony
Zawierał: Zestaw Filotes Pomme-or1x Złote Jabłko, Zestaw Filotes Souffle-eole1x Powiew Eola, Zestaw Filotes Fer-hephaistos1x Podkowy Hefajstosa,  Zestaw Filotes Selle-atalante1x Siodło Atlanty
Zestaw Filotes Caresse-philotes1x Muśnięcie Filotes
Pochodzi z czasów kiedy na Czarnym rynku były tylko dwa zestawy: Zestaw Nyks i ten

Ps. Jeśli to nie tu to przepraszam Embarassed Nie dałem tego do aktualności bo to bardzo dawny, wycofany z gry zestaw.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Zestaw Filotes Empty
PisanieTemat: Re: Zestaw Filotes   Zestaw Filotes I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 3:05 am

Klik ; )
Powrót do góry Go down

Zestaw Filotes
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Zestaw Filotes?
» Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź!
» Zestaw Olympusa i Zestaw Asgarda
» Muśnięcie Filotes
» Sprzedam siedem Muśnięć Filotes, najlepiej za Equus!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: