| [GRA] Puzzle | |
|
+20Darusia125 EveDallas Lierre. Alaya wilczyca1000 Tiamat terraver Labamba Minoo anna i wiki Kazuyuki kaprysab tapetka Alcesta Ayashi Temperance Vium shunra Marwinii Inkaska Wojowniczka 24 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 6:20 am | |
| - Informacja z niemieckiego howrse:
Die Puzzles - 8. Juli 2013 Findet Puzzleteile, setzt sie zusammen und gewinnt schöne Geschenke!Nehmt bis zum 21.07.2013 um 14:00 auf Howrse am Puzzlewettbewerb teil! Wie könnt ihr Puzzleteile finden?- bei eurer ersten Anmeldung am Tag - wenn ihr ein Pferd striegelt (1 x pro Tag) - wenn eins eurer Pferde bei einem Wettbewerb erster wird (1 x pro Tag) - wenn ihr eins eurer Pferde 10 Jahre alt werden lässt (1 x pro Tag) - wenn ihr das Horn eines Einhorns entfernt (1 x pro Tag) - wenn ihr ein UFO fangt - wenn ihr Füllhörner öffnet - wenn ihr euch ein Video anschaut (1 x pro Tag) Ihr müsst dann die Puzzleteile zusammenstellen. Jedes Puzzle hat eine bestimmte Anzahl von Puzzleteilen. Sobald ihr ein Puzzle vervollständigt habt, bekommt ihr die entsprechenden Geschenke und könnt das nächste Puzzle anfangen. Ihr findet nur Puzzleteile, die ihr noch nicht habt, für das Puzzle, das ihr gerade am vervollständigen seid oder das nächste. Wenn ihr es schafft, alle 12 Puzzles zu vervollständigen, bekommt ihr das göttliche Pferd Pluto von den Pferden des Sonnensystems. Die 100 ersten Spieler die es schaffen, bekommen zusätzlich das Aphrodite-Privileg. Viel Spaß, Das Howrse-Team
Od 8 lipca do 21 lipca, staraj się ułożyć [AŻ] 12 układanek, które dadzą Ci wspaniałe nagrody ! Jak można znaleźć puzzle? - Przy pierwszym zalogowaniu się do gry - Jeśli oporządzasz konia (1 na dzień) - Jeśli jeden z koni wygrał zawody (1 na dzień) - Jeśli świętujesz 10 urodziny konia (1 na dzień) - Po usunięciu róga jednorożca (1 na dzień) - Jeśli złapiesz UFO - Po otwarciu rogi obfitości - Podczas oglądania video (1 na dzień) Następnie należy połączyć elementy układanki. Każda zagadka ma pewną liczbę puzzli. Po wykonaniu zagadki, masz odpowiedni prezent i możesz rozpocząć kolejną zagadkę. Jeśli uda ci się ukończyć wszystkie 12 zagadek, wygrasz boskiego konia Plutona z Układu Słonecznego. - Cytat :
- Pluto gehört zu den Pferden des Sonnensystems.
Du kannst es in der Andromeda-Galaxie ausreiten, um seine Fähigkeiten zu verbessern.
Bei einem Ausritt in der Andromeda-Galaxie findet es möglicherweise 1 Diamant. Dla pierwszych 100 graczy, którym udało się ułożyć wszystkie puzzle wygrają przywilej Afrodyty ! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 6:25 am | |
| No to na pewno wygram Plutona :/ Ta nowa rasa jest piękna Akhal-Teke |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 6:30 am | |
| Na DE Poney de Terre-Neuve |
|
| |
Inkaska Wojowniczka Raczkujący
Nick w grze : majka11909 Liczba postów : 81 Dołączył : 22/06/2013
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 6:32 am | |
| To ja już zapasy robię Idę nakupić sobie 9 letnie konie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 6:32 am | |
| Chwila - Na int dali inną rasę niż na de? UFO: Macie tutaj ułożone wszystkie układanki: - Spoiler:
Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Pon Lip 08, 2013 9:20 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Marwinii Nowy
Nick w grze : waga888 Liczba postów : 44 Dołączył : 24/05/2013
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 7:41 am | |
| Latał mi na DE puzel w UFO Robię już 2 układankę A w polskim kupuje 8-9 letnie konie, niektóre kosztują 1500 A wy jak się przygotowujecie ? | |
|
| |
shunra Raczkujący
Nick w grze : shunra Liczba postów : 59 Dołączył : 12/08/2012
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 8:05 am | |
| Myślę że boski będzie mój. :DCzy elementy układanki mogą się powtarzać? | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 8:23 am | |
| wait, wat? czemu temu achałowi nie dali achałowskiego obrazka? O.o i w ogóle jakim cudem (w sumie teraz się kapnęłam) u nas był wcześniej niż tam? edit: na angielskim i kanadyjskim howrse do wygrania irlandzki hunter | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 8:48 am | |
| Ej ... nie gadajcie, że u nas będzie do wygrania Marwari, bo się poleję. Może dlatego była robiona ankieta? | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 9:17 am | |
| Niech mi ktoś powie, czemu na Int achał wygląda jak holsztyn/hanower? LOL To już mi się nasz achał o wiele bardziej podoba xD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 9:24 am | |
| - Ayashi napisał:
- Niech mi ktoś powie, czemu na Int achał wygląda jak holsztyn/hanower? LOL To już mi się nasz achał o wiele bardziej podoba xD
Tak w ogóle to wszystkie Achały zniknęły z sprzedaży i katalogów |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 10:01 am | |
| Kolejna promocja pożerająca kilkadziesiąt kuponów? Wyliczyłam, że jeżeli nie będzie oferty 2 puzzle w RO, to trzeba będzie wydać... 37 kuponów na Plutona...? Bo skoro dostajemy 7 puzzli na dzień, a dni promocji jest 14, to za zadania dostaniemy max 98 puzzli (a dam głowę, że nie każdy będzie mieć codziennie wideo...). Plansz mamy 11 (tej pierwszej nie liczę, bo puzzle do niej dostaje się na starcie), w tym w trzech potrzeba 6 puzzli (3*6=18), w czterech 12 puzzli (4*12=48), w trzech 15 puzzli (3*15=45), no i w ostatniej - 24 puzzli. Sumując, potrzebujemy AŻ 135 kawałków! A 135-98=37 kupony! Choć właściwie na jakieś 90% spodziewam się, że ilość puzzli w RO będzie podwojona. Ale tak czy inaczej to powiedzcie, że nie umiem liczyć, albo coś ważnego ominęłam. Błagam. Ja chcę Plutonka i później Io, a po Skironie mój kuponowy zapas tak szybko się nie odnowi... | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 10:30 am | |
| - Alcesta napisał:
Choć właściwie na jakieś 90% spodziewam się, że ilość puzzli w RO będzie podwojona.
Coś w tym jest Ja na razie robię tylko zadania, poczekam na promocje w RO - ale w 100% jestem pewna ze o przywilej nie będę walczyć. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 10:36 am | |
| Na DE już 21 Plutonów |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 10:41 am | |
| Nie rozumiem takich graczy, zamiast poczekać to muszą mieć od razu wydając więcej... |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 10:42 am | |
| Jestem pewien, że u nas też pewien gracz będzie miał Plutona już pierwszego dnia |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 12:30 pm | |
| czyżby wirek? dobra a wiadomo ile konskich rogow trzeba i koni 10 letnich???? | |
|
| |
Kazuyuki Już coś wie
Nick w grze : Kazuyuki Liczba postów : 103 Dołączył : 21/10/2012
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 12:35 pm | |
| Końskich rogów i 10-o latków tyle, ile dni ma promocja: 14 Edit: I w sumie po dłuższym zastanowieniu dochodzę do wniosku, że osoby, które w pierwszy dzień zdobywają boszczaka też nie mają złego pomysłu. Otworzą w końcu 100 RO, jest szansa, że część (1/3) się zwróci ;)Tym bardziej, jak ktoś jest w hodowli. No i "po drodze" w promocji kolejne CRki też wpadną, a gwarantuję, że i skillera dałoby wtedy z miejsca zrobić C: | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 1:35 pm | |
| Jak myślicie ile będą kosztowały konie 8-9 letnie podczas promocji? | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Pon Lip 08, 2013 1:51 pm | |
| - Kazuyuki napisał:
- Końskich rogów i 10-o latków tyle, ile dni ma promocja: 14
Edit: I w sumie po dłuższym zastanowieniu dochodzę do wniosku, że osoby, które w pierwszy dzień zdobywają boszczaka też nie mają złego pomysłu. Otworzą w końcu 100 RO, jest szansa, że część (1/3) się zwróci ;)Tym bardziej, jak ktoś jest w hodowli. No i "po drodze" w promocji kolejne CRki też wpadną, a gwarantuję, że i skillera dałoby wtedy z miejsca zrobić C: Dzieki za pomoc jak ma sie kase na kupony to co im szkodzi, moze sie zwroci mi by bylo szkoda, jakis glos rozsadku. Poza tym jakos mi sie wydaje ze nie oplaca sie miec plutona, moze dac diamet lub nie, jakby dawal wiecej to bym powalczyla, podoba mi sie ładny jest ale i tak bardziej wole bursztynka :serduszka:moje cudenko... Najbardziej rozwalila mnie nagroda przy 8 czesci puzzli az 100 szt łajan to jest dopiero szal , ogolnie to fajnie ze nagrody sa 3 a nie losowe podoba mi sie nawet. | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Wto Lip 09, 2013 2:19 am | |
| Pluton ładny. Tak dawno nie grałam w puzzle.... Oby dali jeszcze jakieś pożyteczne nagrody. | |
|
| |
Labamba Już coś wie
Nick w grze : Labamba Liczba postów : 150 Dołączył : 30/06/2013
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Wto Lip 09, 2013 2:55 am | |
| Jedyna wartościowa nagroda z CR to Wyzwanie Tytanów... No i można skusić się na nową rasę konia. Więc w sumie gracze, których stać na kupno 100 kuponów i wydania ich od razu na Plutona, nie robią źle. A już na łopatki rozłożyła mnie nagroda 100 sztuk łajna... Irish Hunter na UK | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Wto Lip 09, 2013 3:10 am | |
| o grasz na UK? jak masz nick? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Wto Lip 09, 2013 3:25 am | |
| - Labamba napisał:
- Jedyna wartościowa nagroda z CR to Wyzwanie Tytanów... No i można skusić się na nową rasę konia.
Jedna wartościowa nagroda to WT ? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Wto Lip 09, 2013 3:27 am | |
| |
|
| |
Labamba Już coś wie
Nick w grze : Labamba Liczba postów : 150 Dołączył : 30/06/2013
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Wto Lip 09, 2013 3:30 am | |
| Vium Nick: Labamba Ale to jest raczej takie "zwiadowcze" konto A to te nagrody jakoś mi umknęły. Sama nie wiem czemu, ale SLH nie zauważyłam | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Wto Lip 09, 2013 4:01 am | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Wto Lip 09, 2013 4:04 am | |
| Przywilej Żyzności padłem |
|
| |
terraver Nowy
Nick w grze : terraver Liczba postów : 6 Dołączył : 01/10/2012
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Wto Lip 09, 2013 4:16 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Przywilej Żyzności padłem
W wakacje powstają najlepsze tłumaczenia... W zeszłym roku "Struś - ostryga", a w bieżącym... Same puzzle są całkiem ciekawe... i nawet nie są tak kuponochłonne. Według moich obliczeń potrzeba 128 elementów / puzzli. 98 kawałków dostaniemy za wykonywanie dziennych zadań - pomijam tu video, które... działa jak mu się zachce. Liczę również, że uda się złapać 2 UFO na dzień... W takim przypadku pozostałoby do uzbierania 30 puzzli, które to znajdziemy w 15 RO przy stosownej promocji... Byłoby fajnie. Już na pewno lepiej niż przy żyznej promocji... Żyznej pod względem wydawania kuponów... i nie ma co się dziwić, że powstają takie tłumaczenia. Edit: tak sobie myślę... coś Owlient wycofał się ze "sprzedaży błyskawicznych" podczas promocji. Czyżby nowe utrudnienie, by nic nie przychodziło zbyt łatwo? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [GRA] Puzzle Wto Lip 09, 2013 7:56 am | |
| Ostryge pamietam, akurat podczas tej promocji zaczelam gre i padlam jak to przeczytalam XD |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [GRA] Puzzle | |
| |
|
| |
| [GRA] Puzzle | |
|