Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

[GRA] Puzzle

Go down 
+20
Darusia125
EveDallas
Lierre.
Alaya
wilczyca1000
Tiamat
terraver
Labamba
Minoo
anna i wiki
Kazuyuki
kaprysab
tapetka
Alcesta
Ayashi
Temperance
Vium
shunra
Marwinii
Inkaska Wojowniczka
24 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 6:20 am

[GRA] Puzzle Home
Informacja z niemieckiego howrse:
Od 8 lipca do 21 lipca, staraj się ułożyć [AŻ] 12 układanek, które dadzą Ci wspaniałe nagrody !
Jak można znaleźć puzzle?

- Przy pierwszym zalogowaniu się do gry
- Jeśli oporządzasz konia (1 na dzień)
- Jeśli jeden z koni wygrał zawody (1 na dzień)
- Jeśli świętujesz 10 urodziny konia (1 na dzień)
- Po usunięciu róga jednorożca (1 na dzień)
- Jeśli złapiesz UFO
- Po otwarciu rogi obfitości
- Podczas oglądania video (1 na dzień)

Następnie należy połączyć elementy układanki.

Każda zagadka ma pewną liczbę puzzli. Po wykonaniu zagadki, masz odpowiedni prezent i możesz rozpocząć kolejną zagadkę.

Jeśli uda ci się ukończyć wszystkie 12 zagadek, wygrasz boskiego konia Plutona z Układu Słonecznego.
[GRA] Puzzle Pluton

Cytat :
Pluto gehört zu den Pferden des Sonnensystems.

Du kannst es in der Andromeda-Galaxie ausreiten, um seine Fähigkeiten zu verbessern.

Bei einem Ausritt in der Andromeda-Galaxie findet es möglicherweise 1 Diamant.

Dla pierwszych 100 graczy, którym udało się ułożyć wszystkie puzzle wygrają przywilej Afrodyty !
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 6:25 am

No to na pewno wygram Plutona :/
Ta nowa rasa jest piękna Laughing 
[GRA] Puzzle Bai-grandAkhal-Teke
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 6:30 am

Na DE
Poney de Terre-Neuve

[GRA] Puzzle Alz-grand
Powrót do góry Go down
Inkaska Wojowniczka
Raczkujący
Inkaska Wojowniczka

Nick w grze : majka11909
Liczba postów : 81

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 6:32 am

To ja już zapasy robię Smile Idę nakupić sobie 9 letnie konie Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3046010
Gość
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 6:32 am

Chwila - Na int dali inną rasę niż na de? [GRA] Puzzle 4064056192

UFO:
[GRA] Puzzle Ovni
Macie tutaj ułożone wszystkie układanki:
Spoiler:

Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Pon Lip 08, 2013 9:20 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Marwinii
Nowy
Marwinii

Nick w grze : waga888
Liczba postów : 44

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 7:41 am

Latał mi na DE puzel w UFO  Razz Robię już 2 układankę Very Happy A w polskim kupuje 8-9 letnie konie, niektóre  kosztują 1500 Smil2  A wy jak się przygotowujecie ? netoperek
Powrót do góry Go down
shunra
Raczkujący
shunra

Nick w grze : shunra
Liczba postów : 59

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 8:05 am

Myślę że boski będzie mój. :DCzy elementy układanki mogą się powtarzać?
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

Nick w grze : Vium
Liczba postów : 376

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 8:23 am

wait, wat? czemu temu achałowi nie dali achałowskiego obrazka? O.o i w ogóle jakim cudem (w sumie teraz się kapnęłam) u nas był wcześniej niż tam? Razz

edit: na angielskim i kanadyjskim howrse do wygrania irlandzki hunter Wink
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 8:48 am

Ej ... nie gadajcie, że u nas będzie do wygrania Marwari, bo się poleję. Może dlatego była robiona ankieta?
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 9:17 am

Niech mi ktoś powie, czemu na Int achał wygląda jak holsztyn/hanower? LOL To już mi się nasz achał o wiele bardziej podoba xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Gość
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 9:24 am

Ayashi napisał:
Niech mi ktoś powie, czemu na Int achał wygląda jak holsztyn/hanower? LOL To już mi się nasz achał o wiele bardziej podoba xD

Tak w ogóle to wszystkie Achały zniknęły z sprzedaży i katalogów [GRA] Puzzle 4064056192
Powrót do góry Go down
Alcesta
Już coś wie
Alcesta

Nick w grze : Alcesta
Liczba postów : 179

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 10:01 am

Kolejna promocja pożerająca kilkadziesiąt kuponów? Wyliczyłam, że jeżeli nie będzie oferty 2 puzzle w RO, to trzeba będzie wydać... 37 kuponów na Plutona...?
Bo skoro dostajemy 7 puzzli na dzień, a dni promocji jest 14, to za zadania dostaniemy max 98 puzzli (a dam głowę, że nie każdy będzie mieć codziennie wideo...).
Plansz mamy 11 (tej pierwszej nie liczę, bo puzzle do niej dostaje się na starcie), w tym w trzech potrzeba 6 puzzli (3*6=18), w czterech 12 puzzli (4*12=48), w trzech 15 puzzli (3*15=45), no i w ostatniej - 24 puzzli. Sumując, potrzebujemy AŻ 135 kawałków!
A 135-98=37 kupony!
Choć właściwie na jakieś 90% spodziewam się, że ilość puzzli w RO będzie podwojona.
Ale tak czy inaczej to powiedzcie, że nie umiem liczyć, albo coś ważnego ominęłam. Błagam. Ja chcę Plutonka i później Io, a po Skironie mój kuponowy zapas tak szybko się nie odnowi... Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1715275
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 10:30 am

Alcesta napisał:

Choć właściwie na jakieś 90% spodziewam się, że ilość puzzli w RO będzie podwojona.

Coś w tym jest Wink

[GRA] Puzzle Home-corne

Ja na razie robię tylko zadania, poczekam na promocje w RO - ale  w 100% jestem pewna ze o przywilej nie będę walczyć.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Go??
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 10:36 am

Na DE już 21 Plutonów Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 10:41 am

Nie rozumiem takich graczy, zamiast poczekać to muszą mieć od razu wydając więcej...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 10:42 am

Jestem pewien, że u nas też pewien gracz będzie miał Plutona już pierwszego dnia Smile
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 12:30 pm

czyżby wirek?
dobra a wiadomo ile konskich rogow trzeba i koni 10 letnich????
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Kazuyuki
Już coś wie
Kazuyuki

Nick w grze : Kazuyuki
Liczba postów : 103

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 12:35 pm

Końskich rogów i 10-o latków tyle, ile dni ma promocja: 14 Wink

Edit: I w sumie po dłuższym zastanowieniu dochodzę do wniosku, że osoby, które w pierwszy dzień zdobywają boszczaka też nie mają złego pomysłu. Otworzą w końcu 100 RO, jest szansa, że część (1/3) się zwróci ;)Tym bardziej, jak ktoś jest w hodowli. No i "po drodze" w promocji kolejne CRki też wpadną, a gwarantuję, że i skillera dałoby wtedy z miejsca zrobić C:
Powrót do góry Go down
anna i wiki
W skromnych progach Zagrody
anna i wiki

Nick w grze : anna i wiki
Liczba postów : 447

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 1:35 pm

Jak myślicie ile będą kosztowały konie 8-9 letnie podczas promocji?[GRA] Puzzle 4064056192
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1067839
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 1:51 pm

Kazuyuki napisał:
Końskich rogów i 10-o latków tyle, ile dni ma promocja: 14 Wink

Edit: I w sumie po dłuższym zastanowieniu dochodzę do wniosku, że osoby, które w pierwszy dzień zdobywają boszczaka też nie mają złego pomysłu. Otworzą w końcu 100 RO, jest szansa, że część (1/3) się zwróci ;)Tym bardziej, jak ktoś jest w hodowli. No i "po drodze" w promocji kolejne CRki też wpadną, a gwarantuję, że i skillera dałoby wtedy z miejsca zrobić C:
Dzieki za pomoc Wink 
jak ma sie kase na kupony to co im szkodzi, moze sie zwroci mi by bylo szkoda,  jakis glos rozsadku.
Poza tym jakos mi sie wydaje ze nie oplaca sie miec plutona, moze dac diamet lub nie, jakby dawal wiecej to bym powalczyla, podoba mi sie ładny jest ale i tak bardziej wole bursztynka :serduszka:moje cudenko...
Najbardziej rozwalila mnie nagroda przy 8 czesci puzzli az 100 szt łajan to jest dopiero szal [GRA] Puzzle 1234489951, ogolnie to fajnie ze nagrody sa 3 a nie losowe podoba mi sie nawet.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 2:19 am

Pluton ładny. Tak dawno nie grałam w puzzle.... Oby dali jeszcze jakieś pożyteczne nagrody.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
Labamba
Już coś wie
Labamba

Nick w grze : Labamba
Liczba postów : 150

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 2:55 am

Jedyna wartościowa nagroda z CR to Wyzwanie Tytanów... No i można skusić się na nową rasę konia.
Więc w sumie gracze, których stać na kupno 100 kuponów i wydania ich od razu na Plutona, nie robią źle. A już na łopatki rozłożyła mnie nagroda 100 sztuk łajna...

[GRA] Puzzle Bai-grand 
Irish Hunter na UK
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2876121
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

Nick w grze : Vium
Liczba postów : 376

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 3:10 am

o grasz na UK? jak masz nick? Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 3:25 am

Labamba napisał:
Jedyna wartościowa nagroda z CR to Wyzwanie Tytanów... No i można skusić się na nową rasę konia.
Jedna wartościowa nagroda to WT ?

[GRA] Puzzle Ozx05rbxzamj
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 3:27 am

Kamil2010 napisał:
Przywilej rzepy
Otrzymujesz dzięki niemu 5 rzep dziennie przez 30 dni, jeśli logowałeś się dzień wcześniej do gry.
[GRA] Puzzle Privilege-navet

Przywilej płodności
Przywilej płodności, można użyć na wyhodowanych przez Ciebie koniach, bonus działa 20 dni.
[GRA] Puzzle Privilege-fertilite

Ta różdżka obok WT i rzepa to przywileje Wink
Powrót do góry Go down
Labamba
Już coś wie
Labamba

Nick w grze : Labamba
Liczba postów : 150

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 3:30 am

Vium
Nick: Labamba
Ale to jest raczej takie "zwiadowcze" konto Razz

A to te nagrody jakoś mi umknęły. Sama nie wiem czemu, ale SLH nie zauważyłam [GRA] Puzzle 4064056192
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2876121
Go??
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 4:01 am

Klik
Klik
;]
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 4:04 am

Przywilej Żyzności [GRA] Puzzle 3573644101 padłem
Powrót do góry Go down
terraver
Nowy
terraver

Nick w grze : terraver
Liczba postów : 6

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 4:16 am

Ogier12 napisał:
Przywilej Żyzności [GRA] Puzzle 3573644101 padłem
W wakacje powstają najlepsze tłumaczenia... W zeszłym roku "Struś - ostryga", a w bieżącym... Laughing

Same puzzle są całkiem ciekawe... i nawet nie są tak kuponochłonne. Według moich obliczeń potrzeba 128 elementów / puzzli. 98 kawałków dostaniemy za wykonywanie dziennych zadań  - pomijam tu video, które... działa jak mu się zachce. Liczę również, że uda się złapać 2 UFO na dzień...
W takim przypadku pozostałoby do uzbierania 30 puzzli, które to znajdziemy w 15 RO przy stosownej promocji... Byłoby fajnie. Już na pewno lepiej niż przy żyznej promocji... Żyznej pod względem wydawania kuponów... i nie ma co się dziwić, że powstają takie tłumaczenia.

Edit: tak sobie myślę... coś Owlient wycofał się ze "sprzedaży błyskawicznych" podczas promocji. Czyżby nowe utrudnienie, by nic nie przychodziło zbyt łatwo? Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 7:56 am

Ostryge pamietam, akurat podczas tej promocji zaczelam gre i padlam jak to przeczytalam XD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

[GRA] Puzzle Empty
PisanieTemat: Re: [GRA] Puzzle   [GRA] Puzzle I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

[GRA] Puzzle
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» The Jigsaw Puzzle (server INT)
» Puzzle, już są!