Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kreskóweczki.. | |
|
+9EveDallas Wild_Horse CzekoBoom Suzan Temperance Arrin Rosatti Tiamat Moonlit 13 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Moonlit Już coś wie
Nick w grze : Moonlit Liczba postów : 259 Dołączył : 06/07/2013
| Temat: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 9:39 am | |
| Jakie bajki najbardziej lubicie oglądać? Jacy są wasi ulubieni bohaterowie z dzieciństwa? A może niedawno odkryliście coś nowego? No to jak już część z Was wie (i widać to moim avatarze) jestem wielką fanką "Pory na przygodę". Zawsze lubiłam obejrzeć też "Flapjacka", "Atomówki" i "Ben 10". Za to nie mogłam znieść "Eda, Edda i Eddy'ego" Z filmów najbardziej lubię "Pocahontas" i "Jak wytresować smoka?" A Wy? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 9:41 am | |
| AT! ♥ Uwielbiam Księżniczkę Grudkowego Kosmosu i Jake'a XD |
| | | Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 9:42 am | |
| No właśnie, zapomniałam o niej wcześniej xD Jest boska xD | |
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 9:45 am | |
| Jeszcze Gienio, pingwin Lodowego Króla | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 9:45 am | |
| |
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 9:52 am | |
| A Flapjacka oglądałaś? To jest trochę podobne, tylko że bardziej... obleśne | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 9:54 am | |
| Król jest świetny XD
A osobiście nigdy nie przepadałem za bajkami animowanymi. Oglądałem tylko "Pingwiny z Madagaskaru", "Pora na Przygodę", "Ben 10" i "Generator Rex" Jedyne filmy animowane które mi się podobały to "Jak wytresować smoka?", "Piraci!" i "Auta 2" (jedynka jest kiepska) i tyle Ostatnią animacje oglądałem tak dawno że nie pamiętam (jedyny wyjątek to ci "Piraci") Choć od jakiegoś czasu oglądam anime "Death Note" ale to nie jest kreskówka
Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Sro Lip 10, 2013 5:11 am, w całości zmieniany 2 razy |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 9:56 am | |
| Nie oglądałam Flapjacka xD |
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 10:21 am | |
| Gatta - Polecam, warto zobaczyć Możesz oglądać na przemian z Porą na Przygodę. Jeszcze czasem oglądam Wyspę Totalnej Porażki. Wstyd - stara baba ze mnie, a oglądam bajeczki xD Ogier12 - nawet Shreka nie widziałeś? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 10:26 am | |
| Na razie jestem na 'Porze na Biznes' i fajnie się zapowiada ^^ |
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 10:36 am | |
| Kojarzę ten odcinek, to ten z biznesmenami zamrożonymi, prawda? ^.^ | |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 10:38 am | |
| Ogółem bardziej mnie fascynuje Death Note i CodeGeass, ale ogółem zafascynował mnie Generator Rex i Pora na przygodę. <3 Bardzo fajne bajki. :lol2:
TAK SAMO JAK MY LITTLE PONY. xD | |
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 10:42 am | |
| O, generatora Rexa też oglądałam czasem. Bardzo oryginalna bajka. A do MLP jakoś nie mogę się przekonać. Nie widzę w nim tego co wszyscy ich fani ^.^ | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Wto Lip 09, 2013 11:03 am | |
| Moonlit, tak, to ci biznesmeni : ) strasznie fajny odcinek ^^ |
| | | Rosatti Nowy
Nick w grze : Rousie Liczba postów : 7 Dołączył : 29/05/2013
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 3:20 am | |
| lubię PNP a najbardziej Marcelinę <3 | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 3:46 am | |
| Z dzieciństwa ? Tom &Jerry. Kochałam ich po prostu :DKaczora Donalda też, choć dzisiaj mam uraz do imienia Donald przez politykę :)Co tam jeszcze Myszka miki, pluto i ten drugi pies nie [pamiętam jak mu było. czyli w sumie to co wyszło spod kreski Disneya. Był jeszcze Popeye. To chyba nie leciało na naszych polskich, stara jeszcze czarno-biała kreskówka o marynarzu, dość śmieszna nawet. Z dzieciństwa jeszcze: Muminki, Smerfy, Gumisie, które też uwielbiam do dzisiaj.Spandzboba nigdy nie umie strawic. Jakiś czas temu ogladałam Ben 10, druga seria o niebo ciekawsza :Di Ranczo Leny. Wczoraj za to próbowałam obejrzeć chyba Potworny Akademik... kurcze nie pamiętam tytułu ale cos koło tego. Kolejna część przygód stworków z bajki " Potwory i spółka", ale że była tylko wersja Cam* po angielsku i jakiś dzieciak na pół ekranu dobiłam do 40 min i nie oglądałam dalej * cam- wersja nagrana z kina często beznadziejna jakość | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 3:46 am | |
| Moonlit - widziałem, ale nie zbyt przypadł mi do gustu |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 4:10 am | |
| Ooo, Tom i Jerry! :3 Jeszcze Garfielda uwielbiam |
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 5:05 am | |
| Rosatti - Marcelina też jest jedną z moich ulubionych bohaterek ^.^ Arrin - poczekaj trochę i obejrzyj na kinomaniak.tv, tam zawsze szybko dają wersje w wysokiej jakości Tom i Jerry mnie zawsze denerwował, bo strasznie lubiłam Toma, a mu się zawsze obrywało od właścicielki, Jerry'ego albo tego psa A jeśli chodzi o tego drugiego psa, to chyba miałaś na myśli Goofy'ego, też go lubiłam, ale bardziej Donalda. Jak byłam mała i się dowiedziałam że jakiś polityk ma tak na imię, to go sobie wyobrażałam jako taką kaczkę w garniturze Bena 10 też wolę oglądać jak już jest starszy, w zasadzie to obejrzałam prawie wszystkie odcinki późniejszych serii. Gatta - Garfield jest spoko, ale jeśli chodzi o komiksy i film. Bajki jakoś do mnie nie przemawiają. Ogier12 - a Madagaskar? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 5:11 am | |
| Wolę kreskówkę Wiesz, zapomniałem wymienić na tej liście tyle punktów |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 7:58 am | |
| Wiecie co ... powiem wam szczerze, że poczułam się ... staro oO' Żadnych bajek prócz kilku tych które wymieniła Arrin nie znam... masakra. Jakieś generatory Rexy, flapjacki, pora na przygodę. Co to jest... Ostatnio jak była u mnie bratanica i oglądałyśmy Disney Channel to byłam przerażona poziomem tego co tam obecnie puszczają.
Jak ja byłam młodsza to leciały Smerfy, Tabaluga, Gumisie, Muminki, Myszka Miki, Scooby Doo, Tom&Jerry później ewentualnie jakieś bajki na Jetix były, normalne bajki na DC, cartoon network jeszcze z tym starym logiem. Jezu jak ten czas leci. | |
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 9:26 am | |
| Acinoyx - nie wiem ile masz lat, ale ja w przyszłym roku kończę 18, a nadal oglądam bajki, po prostu to uwielbiam :3 Może to kwestia zainteresowań, to po prostu moje hobby. A wszystkie bajki, które wymieniłaś i ja oglądałam - głównie w dobranocce, bo nie miałam wtedy kablówki. W zasadzie mając 14 lat dopiero zaczęło mnie interesować Cartoon Network i te inne DisneyXD i Disney Channel | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 11:38 am | |
| Oj, wiele, wiele... - "Generator Rex" - "Avengers: Potęga i moc" - "Megas XLR" (ktoś to jeszcze pamięta?) - moja ulubiona kreskówka z CN.XD - "Młodzi Tytani" - "Król Szamanów" - <3 (wiem, że to anime na podstawie mangi, ale już tu mi się napisało) - "Świat według Ludwiczka" I inne. Z mangi(anime): "Tsubasa Chronicle" (moje ukochane...*.*), "Death Note", "Hetalia", "Angelic Layer" i inne. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 11:49 am | |
| Hmmm, też jestem już "stara", ale jakoś nie zamierzam przestać oglądać "bajek". Nie obchodzi mnie co inni o tym myślą i to, że w tym wieku już "nie wypada...". O właśnie jeszcze: - "My Little Pony" - ta najnowsza wersja tej kreskówki - "Liga Sprawiedliwości" - "Młodzi Tytani" |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 12:42 pm | |
| |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 12:56 pm | |
| - Moonlit napisał:
Arrin - poczekaj trochę i obejrzyj na kinomaniak.tv, tam zawsze szybko dają wersje w wysokiej jakości
Tom i Jerry mnie zawsze denerwował, bo strasznie lubiłam Toma, a mu się zawsze obrywało od właścicielki, Jerry'ego albo tego psa
A jeśli chodzi o tego drugiego psa, to chyba miałaś na myśli Goofy'ego, też go lubiłam, ale bardziej Donalda. Jak byłam mała i się dowiedziałam że jakiś polityk ma tak na imię, to go sobie wyobrażałam jako taką kaczkę w garniturze
Bena 10 też wolę oglądać jak już jest starszy, w zasadzie to obejrzałam prawie wszystkie odcinki późniejszych serii. No właśnie Goffy, dziękuje za przypomnienie. Nigdy nie mogłam zapamiętać jego imienia :)A z tą kaczka w garniturze niezły pomysł, ale premierowi bardziej pasują rogi jak piórka Co do filmów online to korzystałam z playtube.pl, ale tak jak mówię ciężko było oglądać. Co do ben 10 to nie ma porównania. Pierwsza seria to dziecinny chłopak który chwali sie zegarkiem, potem już widać że wydoroślał. Ale wracając do tematu ktoś wspominał o Pingwinach z madagaskaru. Kocham je :DObejrzałam całą pierwsza i 2 serię, trzecia tyle o ile. nawet jak oglądam po raz enty zawsze śmieszą :)Samego Madagaskaru za bardzo nie pamiętam musiałabym sobie przypomnieć co sie tam działo. "Króle szamanów" też oglądałam, jedna z nielicznych anime jakie mi się podobało. jeżeli juz z anime polecam jeszcze " Death Note" i "Ghost in the shell". Więcej anime właściwie nie ogladałam, nie licząc Naruto, ale nie przypadł mi on do gustu. Zawsze wolałam kreskówki/bajki jak anime. A co do wieku dajcie spokój, ja mam 24 i też dzisiaj oglądałam jeszcze Bolka i Lolka xD Zresztą teraz robią takie bajki, ze ogladają całe rodziny, wiec nie ma co się wstydzić | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 1:00 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Choć od jakiegoś czasu oglądam anime "Death Note" ale to nie jest kreskówka
Aaaa Death Note *O* najlepszy animiec jaki obejrzałam <3 tylko po pewnym zdarzeniu seria już nie jest taka fajna i mam wrażenie że to takie naciągnięcie ;_; (nie będę ci spojlerować po jakim bo nie wiem na jakim etapie oglądania jesteś) Ja osobiście uwielbiam anime. Nałogowo swego czasu oglądałam hetalię, ale teraz niestety the beautiful world nie mogę nigdzie znaleźć a mówią że się naprawdę poprawiło i pod względem kreski i humoru. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 1:03 pm | |
| Pingwiny z Madagaskaru są genialne. Anime widziałem tylko "Króla Szamanów". "Death Note" oglądam od niedawna. Na liście do obejrzenia figuruje "Psycho-Pass" (koleżanka poleciła a jeśli chodzi o anime i mangę to jest prawdziwym ekspertem). Suzan - dopiero na 7 odcinku i przez przypadek dowiedziałem się jak to się kończy ;-; więc zrobiłem sobie przerwę żeby o tym zapomnieć Arrin - o co chodzi w "Ghost in the shell"? |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 1:07 pm | |
| Ojaaaa, kiedyś byłam dzieckiem kreskówek ;3 Wrócić do domu, rzucić plecak pod biurko, szybko na obiad, włączyć telewizor i szybko na dwór. Potem lekcje, znowu telewizor i do spania. Aż się łezka w oku kręci ;3
Najlepsza kreskówka ever dla mnie to "Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster". Boooże, mogłam to oglądać i oglądać. :DD | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Kreskóweczki.. Sro Lip 10, 2013 1:11 pm | |
| Ogier - Chodzi o L'a? z anime to bym poleciła jeszcze Wolf's Rain <3 moje pierwsze anime jakie obejrzałam Elfen Lied też jest fajne ale straaaaaaasznie krwawe i brutalne. Normalnie krew się wiadrami leje ;o mimo to pomysł intrygujący, a i fabuła całkiem ciekawa. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kreskóweczki.. | |
| |
| | | | Kreskóweczki.. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|