Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowości w lipcu! [ 17 lipca 2013] | |
|
+14-Eruina- avrilka Labamba Jetrel Arrin MrsKopytko Kemishi wilczyca1000 Broszka Temperance Nika346 erreo Alaya Minoo 18 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Nowości w lipcu! [ 17 lipca 2013] Sob Lip 20, 2013 3:57 am | |
| - MrsKopytko napisał:
NOWA ŁOMŻA Syn odrabia lekcje. -Tato, gdzie leży Łomża? - W lodówce... Musiałam dać tego suchara XD | |
| | | Mentaru Nowy
Nick w grze : Mentaru Liczba postów : 1 Dołączył : 21/07/2013
| Temat: Re: Nowości w lipcu! [ 17 lipca 2013] Nie Lip 21, 2013 2:35 pm | |
| - Dagger Fighter napisał:
- Jak tacy "końscy amatorzy" mnie dobijają. Jestem na obozie konnym z Anke5. Jest tu siedem małych, nie umiejących nic dziewczynek. Jak one mnie denerwują! Jedna dziś spadła z takiej jednej klaczy. Od razu się poryczała (tu akurat nie mam pretensj, bo to zrozumiałei). Potem ja na nią wskoczyłam (również zleciałam). A tak jedne co za mną jechała od razu że ona chce zejść....
Jakie to szcęście że jest tu jeszcze kilka normalnych osób..... No mnie też... Ja na obozy nie jeżdżę, ale wystarczy mi widok dzieci dosiadających haflingery w pewnej stajni w moim mieście. Tą stajnie prowadzi kuzynka mojej przyjaciółki więc czasem tam wpadam... A to co słyszę... Uszy więdną jednym słowem. Dziewczyna która proszona o przyniesienia czapraka pewnej klaczy stała 10 minut w siodlarni zastanawiając się co to jest... Czaprak tej klaczy był podpisany (tak jak innych), więc nie było tutaj mowy o tym że nie wiedziała który z nich był którego konia. Sama pouczała innych, mówiła o tym ile ona jeździ i wgl po czym dochodzę do wniosku że była na wszystkich krajowych zawodach... Jak to słyszę, czuje że zaraz umrę... | |
| | | lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: Nowości w lipcu! [ 17 lipca 2013] Wto Lip 23, 2013 2:03 pm | |
| Wymiany i... Co widze?: Złote Jabłko,Uzda Posejdona ,Puszka pandory...rzeczy z mitologi a pomiędzy nimi... kaloszki,palcat...rzeczy realne:załamka: .I to moim zdaniem jest do kitu... nie pasuje i dziwnie wygląda. | |
| | | Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Nowości w lipcu! [ 17 lipca 2013] Wto Lip 23, 2013 3:50 pm | |
| - Mentaru napisał:
- Dagger Fighter napisał:
- Jak tacy "końscy amatorzy" mnie dobijają. Jestem na obozie konnym z Anke5. Jest tu siedem małych, nie umiejących nic dziewczynek. Jak one mnie denerwują! Jedna dziś spadła z takiej jednej klaczy. Od razu się poryczała (tu akurat nie mam pretensj, bo to zrozumiałei). Potem ja na nią wskoczyłam (również zleciałam). A tak jedne co za mną jechała od razu że ona chce zejść....
Jakie to szcęście że jest tu jeszcze kilka normalnych osób..... No mnie też... Ja na obozy nie jeżdżę, ale wystarczy mi widok dzieci dosiadających haflingery w pewnej stajni w moim mieście. Tą stajnie prowadzi kuzynka mojej przyjaciółki więc czasem tam wpadam... A to co słyszę... Uszy więdną jednym słowem. Dziewczyna która proszona o przyniesienia czapraka pewnej klaczy stała 10 minut w siodlarni zastanawiając się co to jest... Czaprak tej klaczy był podpisany (tak jak innych), więc nie było tutaj mowy o tym że nie wiedziała który z nich był którego konia. Sama pouczała innych, mówiła o tym ile ona jeździ i wgl po czym dochodzę do wniosku że była na wszystkich krajowych zawodach... Jak to słyszę, czuje że zaraz umrę... Dagger, nie zapomnij dodać, że dziś spadły dwie kolejne dziewczynki z hucułków... Jedna podobno wylądowała w krzakach, a to przez to, że zostały w tyle, nie zapanowały nad końmi, które ruszyły im galopem do pozostałych ( szybciej niż kłusem to nie potrafią te małe :/ ) Ale jednak dzisiejsze podchody najlepsze xD | |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Nowości w lipcu! [ 17 lipca 2013] Sro Lip 24, 2013 5:02 am | |
| Na co komu te zmiany? Co im przeszkadzało, że Ostrogi nazywały się Złote Ostrogi? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowości w lipcu! [ 17 lipca 2013] | |
| |
| | | | Nowości w lipcu! [ 17 lipca 2013] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|