Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Opłacalny Konkurs - Do urodzin czasu mało! :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Opłacalny Konkurs - Do urodzin czasu mało! :) Wto Lip 30, 2013 5:22 am | |
| Konkurs pod nazwą - Do urodzin czasu mało! Dlaczego taka nazwa? Bo konkurs trwa do moich urodzin Konkurs startuje dzisiaj tzn. 30 lipca o 13:26 Polskiego czasu, a trwa do 17 sierpnia godziny 13:00 też Polskiego czasu ^^ Organizuję konkurs. Polega on na tym że dajesz mi coś z wybranej przez siebie kategorii. Do każdej kategorii są inne nagrody. Nagrody funduje moja koleżanka ( jej login na Howrse to : oliwierek217 ), a zyski z niej trafiają do mnie. Konie i CR przyjmuje moja koleżanka. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość na Howrse, mój login jest tam taki sam jak tutaj. Kategorie:BrązowaRodzaje zapłaty:~ koń ( zwykły, bez większych UM i CR )~ przedmiot z CR Nagrody: konie, CR, equus.~ do 5 tyś. equus~ gratulacje SrebrnaRodzaje zapłaty:~ koń ( Z rzeczą z CR lub z UM )~ przedmiot z CR Nagrody : konie, CR, equus, kupon.~ od 5.001 equus do 30 tyś equus~ gratulacje przez tydzień ZłotaRodzaje zapłaty:~ koń ( Np. z ZJ, SZJ, 5ż )~ przedmiot z CR Nagrody: konie, CR, equus, 2 kupony.~ od 30.001 do 60 tyś. equus~ gratulacje przez miesiąc CR w każdej kategorii musi być inne. Np. w kategorii brązowej ktoś da FK, w srebrnej musi być coś lepszego niż FK . Konkurs trwa do ... 17 sierpnia, czyli do moich urodzin . Możesz wziąść udział w tylu kategoriach w ilu chcesz. Płacisz tylko jednym sposobem z podanych pod kategorią. Od razu dostajesz nagrodę. |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Opłacalny Konkurs - Do urodzin czasu mało! :) Czw Sie 01, 2013 10:00 am | |
| Żartujesz że ktoś Ci weźmie w tym udział. Jest to nieopłacalne, a zasady nie są jasne. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Opłacalny Konkurs - Do urodzin czasu mało! :) Czw Sie 01, 2013 10:51 am | |
| - Acinoyx napisał:
- Żartujesz że ktoś Ci weźmie w tym udział. Jest to nieopłacalne, a zasady nie są jasne.
Opłacalne. Ktoś za zwykłego źrebaka wygrał 10.000 equus.... Zasady są jasne. Dziesięć osób które wygrały je zrozumiały. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Opłacalny Konkurs - Do urodzin czasu mało! :) Czw Sie 01, 2013 11:31 am | |
| - ♥ иαтαℓια ♥ napisał:
- Acinoyx napisał:
- Żartujesz że ktoś Ci weźmie w tym udział. Jest to nieopłacalne, a zasady nie są jasne.
Opłacalne. Ktoś za zwykłego źrebaka wygrał 10.000 equus.... Zasady są jasne. Dziesięć osób które wygrały je zrozumiały. a może podasz loginy tych osób? to ja się każdego z nich zapytam jak to działa i czy jest opłacalne.? |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: Opłacalny Konkurs - Do urodzin czasu mało! :) Pią Sie 02, 2013 3:40 am | |
| ja też chętnie poznam loginy tych osób | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Opłacalny Konkurs - Do urodzin czasu mało! :) Pią Sie 02, 2013 6:17 am | |
| Z góry mówię że nie chciałem urazić nikogo tą wypowiedzią Po prostu kocham takie konkursy. Ty dajesz mi bardzo wartościowe rzeczy, a ja ci daje mniej wartościowe. Jak dla mnie to po prostu wyłudzanie i tyle |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Opłacalny Konkurs - Do urodzin czasu mało! :) Pią Sie 02, 2013 12:09 pm | |
| TenOdNiechcenia AriettaRyuusaki Klaudia2012koniki karolcia1028 Zaiste
Dałam pięć. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Opłacalny Konkurs - Do urodzin czasu mało! :) | |
| |
| | | | Opłacalny Konkurs - Do urodzin czasu mało! :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |