Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Stop petycjom - przyłącz się! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
zuzabo Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 15/08/2011
| Temat: Stop petycjom - przyłącz się! Czw Sie 18, 2011 1:25 am | |
| Czy wy też macie dość, kiedy wchodzicie na czyjś profil w celu poczytania o jego hodowli, a tam widzicie dziesiątki, a nawet setki petycji? A może wy sami robicie petycje? Warto wiedzieć, że robienie petycji jest bezsensowne - przecież nikt nie odwiedza przypadkowych graczy i nie sprawdza, czy czegoś sobie życzą. Petycje to tylko i wyłącznie wasza zachcianka - i co z tego że 10 osób bezmyślnie skopiowało petycję na swój profil? Dlatego organizuję akcję "STOP Petycjom!" Możesz ją znaleźć u mnie na stronie (zuzabo). Możesz także poprzeć petycję użytkowniczki Tirrathee (również na moim profilu).
| |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Stop petycjom - przyłącz się! Wto Sie 23, 2011 1:17 pm | |
| Gracze niech sobie popierają przeróżne petycje, to nie moja sprawa. Denerwuje mnie tylko to, jak bardzo potrafią upstrzyć sobie prezentacje dziesiątkami bzdurnych petycji. Przeglądanie takiego profilu nie należy do przyjemnych. Lubię, jak ktoś ma estetyczną prezentację, a nie jakieś fiu-bździu... | |
| | | zuzabo Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 15/08/2011
| Temat: Re: Stop petycjom - przyłącz się! Czw Sie 25, 2011 1:03 pm | |
| Właśnie, ale ciężko do niektórych dotrzeć. Rozumiem, ktoś ma głupawy pomysł i robi petycję. Ale nie rozumiem, jak można bezmyślnie taką petycję kopiować na swój profil. Jaki w tym sens? | |
| | | Allyson Nowy
Liczba postów : 22 Dołączył : 23/08/2011
| Temat: Re: Stop petycjom - przyłącz się! Czw Sie 25, 2011 1:23 pm | |
| no spokojnie, ja też wielu rzeczy nie rozumiem i wielu rzeczy bezsensownych nie mogę innym wytłumaczyć, czy przekonać do czegoś. Wg mnie to idiotyczne, ale większość graczy -13 lat myśli troszkę inaczej, niż starsi, sama wiem, jkie głupoty robiłam kiedyś, a powiedzmy sobie szczerze, że petycje ma właśnie ta młodsza część użytkowników. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Stop petycjom - przyłącz się! | |
| |
| | | | Stop petycjom - przyłącz się! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|