| Stop pokrakom!! | |
|
+43tatarprima martosia2004 deccot Calma Puretka Kosteczka Dianaxxx Alasky XX_lero kucykwyrwij zuzu_zozol Promyczka- avrilka koziorożec Philipek Diana375. pe$$ia koniś1333 Horses12 asiamar98 Evangeline Annormal. Clue Carinaly Ejli Sara Roma Sweet Rabbit Anonimowy_Hodowca Krysia1 Malto ZetkaEmka Piernikowa Mamba truskaweczkaa Aki CzekoBoom Tiamat amorkowa milandra DusiaKoniara LadyArvena Star-x3 Nevarra Ola Koniara 47 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Stop pokrakom!! Sro Lip 06, 2011 8:10 am | |
| |
|
| |
Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Lip 06, 2011 12:33 pm | |
| Czepiasz się. Mi się te koniki bardzo podobają. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Lip 06, 2011 1:07 pm | |
| WIdziałaś cygany? Niepodobne do żywych, wygląda jak kuc!! |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Czw Lip 07, 2011 1:48 am | |
| Nie powiem,że konie są idealne ,ale trzeba być wyrozumiałym dla Ow;D Faktycznie są trochę pokraczne,ale czepiasz się.Powinniśmy się cieszyć z tego co mamy. |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Czw Lip 07, 2011 2:54 am | |
| Kto grał w starą wersję howrse nie narzeka. Tam to były pokraki, wszystkie zresztą równie brzydkie. Jak ktoś chce zerknąć to KLIK | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: re Czw Lip 07, 2011 4:45 am | |
| Ten Ośrodek Jeździecki wygląda jak jakaś hacjenda w hiszpanii;) |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Czw Lip 07, 2011 9:44 am | |
| Nevarra... Porównując to co było z tym co mamy... XD APX, nie jest tak źle teraz, przyznaj | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Pią Lip 08, 2011 2:43 am | |
| Ciekawa jestem, jak ta cała gra wyglądała te 3 lata temu... Bo patrząc na tempo zmian, to chyba tylko nazwa pozostała XD No i konie | |
|
| |
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Lip 20, 2011 11:57 am | |
| - Nevarra napisał:
- Kto grał w starą wersję howrse nie narzeka. Tam to były pokraki, wszystkie zresztą równie brzydkie. Jak ktoś chce zerknąć to KLIK
Wtedy zaczynałam grę na howrse. Jednak za bardzo mi nie szło i przestałam (dopiero teraz wróciłam na Polska wersję). Jednak te konie pamiętam i nawet nie chce ich porównywać do "współczesnych". | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Czw Lip 21, 2011 12:16 pm | |
| A ja już wtedy grałam, wytrzymałam i gram dalej. I nawet nie macie pojęcia jaka radość nastała jak zwierzaki zaczęły przypominać konie a nie bazgroły pięciolatków Z czasem pewnie doczekamy się kolejnej kosmetyki, kto wie, może koniki będą się ruszały? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Stop pokrakom!! Czw Lip 21, 2011 12:24 pm | |
| Hyhy ;d Jak to modzi albo admini przeczytaja na howrse to nie bedzie dobrze ;p Ale tez juz to jest troche nudne patrzec na te obrazki konikow gram od 2010 roku na angielskiej wersji i tez mnie to znudzilo wiec usunelam konto ale znowu zaczelam grac na polskiej ;P |
|
| |
milandra Nowy
Liczba postów : 42 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Sie 03, 2011 1:18 am | |
| Zgadzam się z tą petycją! Mi się nie podobają grafiki Hanowerów i Anglików. Przecież w realu one są zupełnie inne! Tylko im araby wyszły...wiadomo...uwielbiana powszechnie rasa. | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Sie 03, 2011 3:32 am | |
| Szetlandy tez sa inne. A coby na howrse przypominaja mi kuce imno a nie jakies konie ;p | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Sie 03, 2011 3:55 am | |
| Może i Coby zrobili jak kuce, a jednak i tak mi się podobają. No ale racja, nie które rasy nie zrobili zgodnie z ich anatomią, a jednak ludzie nie protestują, a Ow raczej nie będzie zadowolona z faktu, że się czepiacie wyglądu. Chcecie inne? Kupcie jabłko. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Sie 03, 2011 7:44 am | |
| No ta. Mamy płacić za jabłko, niedługo za wejście na grę. |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Sie 03, 2011 2:15 pm | |
| a mi się wydaje, że nieco przesadzasz.. to tylko gra i po co komu świetna grafika? Nie wygląda jak pies (czy inne cudo), tylko koń i z tego się cieszmy. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Pią Sie 05, 2011 2:04 am | |
| APX nie wiem czy wiesz,ale to nie howrse.pl tworzy konie tylko inna wersja tej gry(sama nie wiem jaka,bodajże international) . |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Pią Sie 05, 2011 2:08 pm | |
| - Pysia2762Pysia2762 napisał:
- APX nie wiem czy wiesz,ale to nie howrse.pl tworzy konie tylko inna wersja tej gry(sama nie wiem jaka,bodajże international) .
Mi się wydaje że wersja francuska... | |
|
| |
truskaweczkaa Już coś wie
Liczba postów : 208 Dołączył : 04/08/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Pon Sie 29, 2011 2:57 am | |
| O nie !!!! No dobra może wyglądają trochę pokracznie dlatego że : hanowery - mają taki jakby zbazowany pysio szetlandy - wyglądają na takie jakby trochę zamulone pinto - może nie są doskonałe ale ale mają unikalne maści , żadna rasa na polskim howrse nie ma takich że tak powiem z natury ! | |
|
| |
Piernikowa Mamba Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 07/10/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Paź 19, 2011 7:43 am | |
| Jak Ci się nie podoba grafika,to po co grasz?Konie są śliczne,narysowałbyś/łabyś tak?Jeśli nie,to po co się czepiasz grafików howrse?Narysuj lepiej i się wtedy czepiaj. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Paź 19, 2011 9:46 am | |
| To są ludzie po szkole graficznej. Nie rysuje tego małpa z pędzelkiem w ustach. Tej osobie za to PŁACĄ! I to tymi pieniędzmi, które wydajemy na kupony. Możemy wymagać więc tego. |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Paź 19, 2011 10:30 am | |
| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Paź 19, 2011 10:38 am | |
| Zapewne parę osób widziało howrse'owskie mustangi - to są dopiero pokraki, moim skromnym zdaniem Niemniej uważam, że aktualne konie nie są fatalne - co nie znaczy, że nie mogłyby być lepsze. Towarzysze prezentują się naprawdę fajnie, więc co stoi na przeszkodzie, by w przyszłości graficy gry zaktualizowali wizerunki chabet? Najbardziej marzy mi się, by parę ras nie określał ten sam obrazek. To niejakie pójście na łatwiznę. A czy konie będą się ruszały... chciałabym tego, ale wyczytałam na międzynarodówce, że taka opcja nie wchodzi w grę. Zawsze jakąś rekompensatą są tła i maści. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Paź 19, 2011 10:39 am | |
| Firma zatrudnia grafików i im płacą. Co się czepiliście, że OW je rysuje?x |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Paź 19, 2011 11:15 am | |
| - APX napisał:
- Co się czepiliście, że OW je rysuje?x
Bo na bannerze jest "OW rysuj konie, nie Jole Rutowicz!" | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Paź 19, 2011 11:44 am | |
| Nie jest traktuj tego dosłownie. Tu OW jako przedstawiciel, gdyby były nicki grafików to bym się zwróciła bezpośrednio do nich. |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Paź 19, 2011 2:40 pm | |
| Niektóre konie rzeczywiście wyglądają okropnie, tak jak na przykład Holsztyny. Ale to nasz wybór jakie konie hodujemy i czy w ogóle gramy, powoli na pewno wszystko będzie się ulepszać,konie też więc po co te histerie? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sro Paź 19, 2011 2:48 pm | |
| Ale zauważyliście, że kreska się zmieniła? Jest nowy grafik? Konie obecne boskie są inne niż stare. |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sob Paź 22, 2011 2:12 am | |
| Tak, np. Mgła a Balios czy Ocean a Kamienie Szlachetne. W drugim wypadku zmiana jest stanowczo na lepsze. | |
|
| |
Anonimowy_Hodowca Nowy
Liczba postów : 22 Dołączył : 29/10/2011
| Temat: Re: Stop pokrakom!! Sob Paź 29, 2011 5:26 am | |
| Umiejętności mają jakie mają, ależeby z kuca masywnej budowy (fiord) robić lekkoatletę?! To jest przegięcie i nie tylko graficzne ale również w specyfikacji! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Stop pokrakom!! | |
| |
|
| |
| Stop pokrakom!! | |
|