Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Darmowa prezka! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
czadra Nowy
Nick w grze : czadra Liczba postów : 45 Dołączył : 19/01/2011
| Temat: Darmowa prezka! Nie Sie 04, 2013 12:19 pm | |
| Za darmo wykonam prezentację pierwszej osobie, która się zgłosi. Dodam HTML, jeżeli wybierzesz prezentację jednoramkową. Formularz: Z czym zdjęcie? [bądź link]:Ilość ramek:Napisy:Pasujący awatar: Tak/NieInne szczegóły: | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Darmowa prezka! Nie Sie 04, 2013 12:53 pm | |
| [b style="color: rgb(82, 82, 82); font-family: Verdana; font-size: 12px; line-height: 18px; background-color: rgb(250, 250, 250);"] Formularz: [/b] Z czym zdjęcie? [bądź link]: koń fryzyjskiIlość ramek: 1Napisy: tylko login (Kara 17)Pasujący awatar: Tak/Nie tak (jeśli można to na howrse i na zagrodę)Inne szczegóły: miłej pracy |
| | | czadra Nowy
| Temat: Re: Darmowa prezka! Nie Sie 04, 2013 2:31 pm | |
| Kod HTML:- Spoiler:
<div style="background-image:url(https://2img.net/r/ihimizer/img546/5420/zdpu.png); width: 1000px; height: 667px; overflow: auto; margin-top: 0px; margin-left: 0px;">
<div style="width: 340px; height: 520px; overflow: auto; margin-top: 100px; margin-left: 60px;"><font size="1"><font size="1"><span style="font-family: Verdana;"><font color="#99cc00">TEKST </font></span></font></font></div><font style="color: rgb(#33ffff);" size="1"><font size="1"> </font></font></div> Grafika: - Spoiler:
Mam nadzieję, że się podoba. Jeżeli nie, powiedz mi, mogę wykombinować kolejną. I nie pomyśl sobie, że zapomniałam o awkach. Dodam, tylko jeszcze zrobię. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Darmowa prezka! Nie Sie 04, 2013 2:59 pm | |
| Jest śliczna EDIT: już ustawiona |
| | | czadra Nowy
| Temat: Re: Darmowa prezka! Nie Sie 04, 2013 3:16 pm | |
| Teraz tak, aw na howrse (pasujący do prezki): - Spoiler:
A na ZM pozwoliłam sobie zrobić inny... Nie taki sam jak ten do prezki. Jeżeli chcesz, mogę zmienić na taki sam, jak ten do prezy : - Spoiler:
EDIT: Przepraszam za opóźnienia z awkami, lecz niestety ten na howrse musiałam robić po raz drugi... Jeżeli wolisz na howrse, taki jak na zagrodę, mogę Ci zrobić. Bo według mnie ten na zagorodę ładniejszy. + jak coś się nie podoba to od razu mi mów. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Darmowa prezka! Nie Sie 04, 2013 3:20 pm | |
| dziękuję :* wszystko piękne. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Darmowa prezka! | |
| |
| | | | Darmowa prezka! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |