Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kocia Sesja Zdjęciowa :)

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Kocia Sesja Zdjęciowa :) Empty
PisanieTemat: Kocia Sesja Zdjęciowa :)   Kocia Sesja Zdjęciowa :) I_icon_minipostPon Sie 05, 2013 12:42 pm

Na zdjęciach, możecie obejrzeć mojego fotogenicznego kota. Imię mojej " kociej modelki " to Tosia. Proszę o ich ocenę. Razz 

Kocia Sesja Zdjęciowa :) Toka7

Kocia Sesja Zdjęciowa :) Toska14

Kocia Sesja Zdjęciowa :) Toska18

-------------------------------------------------------------------

Po obróbce, zdjęcia są bardziej... hmm.... artystyczne niż zwykłe, mają wyglądać tak jak wyglądają Laughing  Nawet jeżeli są pokryte czarnymi ciapkami ^^ Jeszcze jedno, przepraszam Arbuzek_10 że tak wzbraniałam się przed obróbką, ale wtedy jeszcze nie znałam tego programu, który teraz mam.

Kocia Sesja Zdjęciowa :) 2vbe

Kocia Sesja Zdjęciowa :) M8tx

Kocia Sesja Zdjęciowa :) S49j

Kocia Sesja Zdjęciowa :) Pxqw

Kocia Sesja Zdjęciowa :) 4th3

Kocia Sesja Zdjęciowa :) 67kl

Ostatnio zmieniony przez ♥ иαтαℓια ♥ dnia Pon Sie 05, 2013 11:55 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Kocia Sesja Zdjęciowa :)   Kocia Sesja Zdjęciowa :) I_icon_minipostPon Sie 05, 2013 1:03 pm

Pierwsze zdjęcie naprawdę mi się podoba. Z chęcią ustawiłabym je jako tło na prezentację XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kocia Sesja Zdjęciowa :)   Kocia Sesja Zdjęciowa :) I_icon_minipostPon Sie 05, 2013 1:24 pm

MrsKopytko napisał:
Pierwsze zdjęcie naprawdę mi się podoba. Z chęcią ustawiłabym je jako tło na prezentację
Zdjęcie nie jest aż tak ( uwaga otóż mój zawijas słowny ) " hiperekstrasuper " żeby umieszczać je na tle prezentacji.... :)Ale jak naprawdę będziesz chciała to napisz na howrse.
Powrót do góry Go down
olenka123
W skromnych progach Zagrody
olenka123

Nick w grze : olenka123
Liczba postów : 307

PisanieTemat: Re: Kocia Sesja Zdjęciowa :)   Kocia Sesja Zdjęciowa :) I_icon_minipostPon Sie 05, 2013 2:42 pm

E tam ostatnie najlepsze <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kocia Sesja Zdjęciowa :)   Kocia Sesja Zdjęciowa :) I_icon_minipostWto Sie 06, 2013 4:15 am

Super Very Happy Tylko niektóre wyglądały by lepiej bez ręki Wink
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: Kocia Sesja Zdjęciowa :)   Kocia Sesja Zdjęciowa :) I_icon_minipostWto Sie 06, 2013 5:25 am

Ale przecież ja nie mówiłam żebyś robiła to co ja, tylko jak jest jakieś niedociągnięcie to je zwyczajnie poprawiała i tyle. Nie ma w tym nic złego, Asek mi mówiła to samo, pewna fotografka która pomagała mi oswoić się z lustrzanką, i jak kiedyś pisałam z Apple i dałam jej zdjęcie, to też mówiła żebym pobawiła się z krzywymi. Także to chyba nie jest nic złego, jeżeli Ci zależy na naturalności to to raczej nie zmienia zdjęcia. Chodzi o to, żeby jak zdjęcie jest np. za ciemne to je rozjaśnić, albo jak jest mało nasycone, to podsycić kolory, czy kontrast żeby tylko je poprawić a nie całkowicie zmieniać Very Happy

Ostatnie zaliczyłabym do abstrakcji i czegoś w stylu pracy autorskiej niż zdjęcia, ale ludzie się często bawią w abstrakcję i wstawiają np. na dA, więc ciekawie to wygląda Wink
Najważniejsze żeby Tobie się podobało to co robisz Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Kocia Sesja Zdjęciowa :)   Kocia Sesja Zdjęciowa :) I_icon_minipostWto Sie 06, 2013 7:20 am

Jakie śliczne kocię *w* do Szarusi podobna ;_;
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kocia Sesja Zdjęciowa :)   Kocia Sesja Zdjęciowa :) I_icon_minipostWto Sie 06, 2013 8:18 am

3 zdjęcie - kocham Kocia Sesja Zdjęciowa :) 3894492112
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kocia Sesja Zdjęciowa :)   Kocia Sesja Zdjęciowa :) I_icon_minipostSro Sie 07, 2013 12:43 am

Ellis napisał:
Super :DTylko niektóre wyglądały by lepiej bez ręki Wink

Ta ręka była tam po to, że jak będziemy chcieli wiedzieć jak mały był kot to zmierzymy tą rękę i będzie...  Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kocia Sesja Zdjęciowa :)   Kocia Sesja Zdjęciowa :) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kocia Sesja Zdjęciowa :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Kocia (w)spółdzielnia ^^
» Kocia (W)spółdzielnia

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: