Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Gypse (serwer polski) | |
|
+13Sakura Aki Destin Alicred Luixza Presence Casablanka mina stirit1 Shelle Kotersiow Nevarra DusiaKoniara annrem 17 posters | Autor | Wiadomość |
---|
annrem Już coś wie
Liczba postów : 119 Dołączył : 17/08/2011
| Temat: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 3:05 am | |
| Nowy boski koń!! Wiecie coś na temat tego konia? Jest u Kowelana, był też u Ow ale zniknął pewnie ukryli jak ludzie zaczęli pisać na forum o nim... | |
| | | DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 3:16 am | |
| Ja nic nie wiem. Pewnie się szykuje jakaś promocja na niego po puzzlach. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 3:30 am | |
| Jezuu, znów zbieranie piasku? Znów kilka dni z życia mi przepadnie...
A wogóle - znając Owlient będzie promocja / loteria coś w ten deseń, trzeba będzie zbierać kupki piasku by tego konia zdobyć. Tak było jakoś na INT | |
| | | DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 3:32 am | |
| Nevarra a za co te kupki piasku były? | |
| | | Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 4:43 am | |
| Na międzynarodowym Gypse jest dla tych, co skończą bonusową układankę. 1 x Gypse i 3 x 5-Żywioł. | |
| | | Shelle Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 4:48 am | |
| Tak. Zapraszam do udizelania się w moim wątku o puzzlach | |
| | | mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 7:09 am | |
| Ja wolę Gypse od Baliosa... | |
| | | Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 10:36 am | |
| Poczekam na Gypsa, mam wszystkie rzeczy do puzzli bonusowych *Kamień Filozoficzny *Różdżkę Płodności *x3 RO *Jednorożca ( dwie klacze ) jaki macie że tak powiem plan na zużycie `zasobów` ? Ja dam moim jednorogom RP i jak wyjdzie jednoróg to dom mu Kaefa A RO się pootwiera mam 4 Ro na 23 | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 11:41 am | |
| | |
| | | Luixza Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 11:49 am | |
| - F. Krueger napisał:
to do trzeciej układanki będą potrzebne takie żeczy ??? Ja nie moge, to już jest nie fair Tam są zadania typu - użyj KF, wyhoduj bliźniaki, wyhoduj jednoroga, otwórz 3 RO. Ach, pardon, nie do trzeciej, tylko do bonusowej. Ja osobiście mam już prawie wszystko... 4 RO, dwie klaczki jednorogów, Zestaw Hery. Muszę tylko dorwać jeszcze ten nieszczęsny KF, a i OM też by się przydały B| I szczerze mówiąc, wolałabym Baliosa, ale Piaskowym też nie pogardzę, bo byłby to mój pierwszy konik tego typu ;3 | |
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 12:00 pm | |
| - Luixza napisał:
- F. Krueger napisał:
to do trzeciej układanki będą potrzebne takie żeczy ??? Ja nie moge, to już jest nie fair Tam są zadania typu - użyj KF, wyhoduj bliźniaki, wyhoduj jednoroga, otwórz 3 RO. Ach, pardon, nie do trzeciej, tylko do bonusowej.
Ja osobiście mam już prawie wszystko... 4 RO, dwie klaczki jednorogów, Zestaw Hery. Muszę tylko dorwać jeszcze ten nieszczęsny KF, a i OM też by się przydały B| I szczerze mówiąc, wolałabym Baliosa, ale Piaskowym też nie pogardzę, bo byłby to mój pierwszy konik tego typu ;3 o boże, to było zbyt piekne żeby było prawdziwe Jak zwykle howrse zawodzi mnie na całej linii | |
| | | Alicred Raczkujący
Nick w grze : Alicred Liczba postów : 92 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 12:15 pm | |
| - F. Krueger napisał:
- Luixza napisał:
- F. Krueger napisał:
to do trzeciej układanki będą potrzebne takie żeczy ??? Ja nie moge, to już jest nie fair Tam są zadania typu - użyj KF, wyhoduj bliźniaki, wyhoduj jednoroga, otwórz 3 RO. Ach, pardon, nie do trzeciej, tylko do bonusowej.
Ja osobiście mam już prawie wszystko... 4 RO, dwie klaczki jednorogów, Zestaw Hery. Muszę tylko dorwać jeszcze ten nieszczęsny KF, a i OM też by się przydały B| I szczerze mówiąc, wolałabym Baliosa, ale Piaskowym też nie pogardzę, bo byłby to mój pierwszy konik tego typu ;3 o boże, to było zbyt piekne żeby było prawdziwe Jak zwykle howrse zawodzi mnie na całej linii Do piatej, tej bonusowej. Nie do trzeciej | |
| | | Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 1:07 pm | |
| - F. Krueger napisał:
- Luixza napisał:
- F. Krueger napisał:
Ja osobiście mam już prawie wszystko... 4 RO, dwie klaczki jednorogów, Zestaw Hery. Muszę tylko dorwać jeszcze ten nieszczęsny KF, a i OM też by się przydały B| I szczerze mówiąc, wolałabym Baliosa, ale Piaskowym też nie pogardzę, bo byłby to mój pierwszy konik tego typu ;3 o boże, to było zbyt piekne żeby było prawdziwe Jak zwykle howrse zawodzi mnie na całej linii W sumie trzeba ich też zrozumieć. Chcą mieć z czegoś zysk. Wprowadzają nowości, eventy, ale żeby najczęściej je zdobyć trzeba wydać pieniądze realne. Osoby, które tego nie posiadają mają marne szanse aby zdobyć jakąś nowość i mieć satysfakcje. | |
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 1:12 pm | |
| - Destin napisał:
- F. Krueger napisał:
- Luixza napisał:
- F. Krueger napisał:
Ja osobiście mam już prawie wszystko... 4 RO, dwie klaczki jednorogów, Zestaw Hery. Muszę tylko dorwać jeszcze ten nieszczęsny KF, a i OM też by się przydały B| I szczerze mówiąc, wolałabym Baliosa, ale Piaskowym też nie pogardzę, bo byłby to mój pierwszy konik tego typu ;3 o boże, to było zbyt piekne żeby było prawdziwe Jak zwykle howrse zawodzi mnie na całej linii W sumie trzeba ich też zrozumieć. Chcą mieć z czegoś zysk. Wprowadzają nowości, eventy, ale żeby najczęściej je zdobyć trzeba wydać pieniądze realne. Osoby, które tego nie posiadają mają marne szanse aby zdobyć jakąś nowość i mieć satysfakcje.
masz racje Ale i tak to jest troche dziwne bo chyba tylko na loterii nie trzeba było wydawać realnej kasy, no i jeszcze w kalendarzu adwentowym. A tak to na każdą promocje trzeba wydawać kase | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 1:19 pm | |
| Ja tam wolę Piaskowca. Zawsze mi się podobał | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 2:42 pm | |
| - F. Krueger napisał:
- Destin napisał:
- F. Krueger napisał:
- Luixza napisał:
- F. Krueger napisał:
Ja osobiście mam już prawie wszystko... 4 RO, dwie klaczki jednorogów, Zestaw Hery. Muszę tylko dorwać jeszcze ten nieszczęsny KF, a i OM też by się przydały B| I szczerze mówiąc, wolałabym Baliosa, ale Piaskowym też nie pogardzę, bo byłby to mój pierwszy konik tego typu ;3 o boże, to było zbyt piekne żeby było prawdziwe Jak zwykle howrse zawodzi mnie na całej linii W sumie trzeba ich też zrozumieć. Chcą mieć z czegoś zysk. Wprowadzają nowości, eventy, ale żeby najczęściej je zdobyć trzeba wydać pieniądze realne. Osoby, które tego nie posiadają mają marne szanse aby zdobyć jakąś nowość i mieć satysfakcje.
masz racje Ale i tak to jest troche dziwne bo chyba tylko na loterii nie trzeba było wydawać realnej kasy, no i jeszcze w kalendarzu adwentowym. A tak to na każdą promocje trzeba wydawać kase My tu psioczymy, ale z drugiej strony, każdy chce mieć jakiś profit ze swojej pracy... Owlient nie tylko musi zarobić na grze (inaczej dawno nie byłoby jej już na serwerze, nie opłacałoby się), ale i opłacić serwer, grafików, programistów, etc. Więc nie dziwcie się, że tworzą takie, a nie inne zasady... Każdy robi tak, żeby dla niego było dobrze. Nikt nie chciałby zostać bez wypłaty za swoją mniej lub bardziej ciężką pracę na koniec miesiąca, a co do gry, to sama się nie tworzy, ktoś też nad nią pracuje i również oczekuje zapłaty za to, co tworzy, dlatego też to wszystko jest (lub wydaje się) drogie... | |
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 2:56 pm | |
| - Sakura0001 napisał:
- F. Krueger napisał:
- Destin napisał:
- F. Krueger napisał:
- Luixza napisał:
- F. Krueger napisał:
masz racje Ale i tak to jest troche dziwne bo chyba tylko na loterii nie trzeba było wydawać realnej kasy, no i jeszcze w kalendarzu adwentowym. A tak to na każdą promocje trzeba wydawać kase
My tu psioczymy, ale z drugiej strony, każdy chce mieć jakiś profit ze swojej pracy... Owlient nie tylko musi zarobić na grze (inaczej dawno nie byłoby jej już na serwerze, nie opłacałoby się), ale i opłacić serwer, grafików, programistów, etc. Więc nie dziwcie się, że tworzą takie, a nie inne zasady... Każdy robi tak, żeby dla niego było dobrze. Nikt nie chciałby zostać bez wypłaty za swoją mniej lub bardziej ciężką pracę na koniec miesiąca, a co do gry, to sama się nie tworzy, ktoś też nad nią pracuje i również oczekuje zapłaty za to, co tworzy, dlatego też to wszystko jest (lub wydaje się) drogie... ja zdaje sobie z tego sprawe, że ktoś nad tą grą musi pracować ale czy od czasu do czasu nie można zrobić jakieś promocji bez obowiązku (jeśli chce sie coś wygrać) wydawania realnej kasy. | |
| | | Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 3:10 pm | |
| Cóż, jak ktoś potrafi dobrze kalkulować co się opłaca, a co nie, może nauczyć się zarabiać kupony itp. bez wydawania realnych pieniędzy. :p Szkoda, że tego nie potrafię, ale próbuję. Jak na razie nie wydałam ani złotówki na Howrse, a mam kilka rogów na polskim serwerze, a na międzynarodowym trafił się nawet Rubin.
Poza tym niezłą Incepcję tu zrobiliście. xD | |
| | | Amy' Nowy
Liczba postów : 11 Dołączył : 16/08/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 3:11 pm | |
| Gypse - jest koniem boskim, który obraca się w piach, kiedy się budzi. Aby móc się nim zaopiekować, gracz musi go wpierw odbudować. Za każdym razem, kiedy Gypse jest odbudowywany, jego właściciel dostaje piasek, który potem może zużyć do poprawienia umiejętności! Tyle już wiemy o nim. No i ma 66 * doskonalości!!! O.O | |
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 19, 2011 11:53 pm | |
| Szczerze powiedziawszy Owlient na tych naszych kuponach za dużo to nie zarabia - niemal wszystko idzie do operatora... | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Wto Sie 23, 2011 3:25 pm | |
| Krótkie pytanie, bo ja tego konia nadal nie ogarniam... Co tak właściwie daje ten Gypse? Poza "szpanem" posiadania go? Rozumiem, że wspomniane w opisie umiejętności można dodać jemu i tylko jemu, nie zwierzakowi, którego wystawiam np. do Grand Prix? | |
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Sro Sie 24, 2011 1:23 am | |
| - Cytat :
- Co tak właściwie daje ten Gypse? Poza "szpanem" posiadania go? Rozumiem, że wspomniane w opisie umiejętności można dodać jemu i tylko jemu, nie zwierzakowi, którego wystawiam np. do Grand Prix?
A to, że tak naprawdę w kilka chwil tworzysz od podstaw konia do wybranych zawodów. Chcesz mieć zwycięzcę ujeżdżenia? Nie ma problemu? Wolisz przełaje lub wyścigi? Też bez problemu dobierzesz przodujące umiejętności. | |
| | | Falina Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 26/08/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pią Sie 26, 2011 12:20 am | |
| Tak, przynosi porcje piasku potrzebne do zwiększenia UM. | |
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Nie Sie 28, 2011 10:12 am | |
| Świetny jest ten Gypse, udało mi sie go zdobyc otwarte 5 RO .. | |
| | | Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Pon Sie 29, 2011 4:28 am | |
| To jest tragiczny wydatek...Jeśli da się wystawić Gypse'a do GP,to powinno się zwrócić w kuponach,ale na zwykłe zawody?Trzeba setek lat,żeby nadrobić.
| |
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) Wto Sie 30, 2011 3:14 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Gypse (serwer polski) | |
| |
| | | | Gypse (serwer polski) | |
|
Similar topics | |
|